2 Aug 2012

Little tiger

We just got our first order of the Mini Rodini clothes. I did say before, that I did not really care about the tigers but I had to get a pair of leggings anyway. Mini Rodini shirts are too wide and wobbly-looking on my skinny boy, that I will not get any of those anyway, but pants we like.

However, they have changed their sizing. These leggings are 104/110 and bigger than last seasons multipanda ones of the same size. The waist is too big for my son, so I will have to make it smaller :(.

With the order, came the cool furry tail ;). My little tiger!

Tänään saapui Oii:sta tilaamani "mini" paketti, eli Mini Rodinin leggarit sekä häntä. Aiemmin taisin mainita, ettei tiikerit olleet kovasti mieleeni, mutta päätin kuitenkin tilata nuo housut, kun niille on aina tarvetta. Paitoja merkiltä ei meidän laiheliinilla voi pitää, kun ovat leveää ja "löysää" mallia, eikä näytä hyvältä päällä.

Nämä leggarit ovat paljon isommat kuin multipandat, joka on ongelma, koska vyötärö on tuolle ihan jätti. Muuten leggarit ovat kuosiltaan tosi kivat ja häntä on piste iin päälle :). Mun oma pikku tiikerini!

Näin paljon sai kuroa takaa, ettei putoa päältä. Multipandat on vyötäröltä reiluhkot, mutta ei niin että tippuisi tai lököttäisi.

Leveyseroa(lahje).

Pituusero vyötärö-lahje.

Leveysero vyötäröllä.

Hännällä pidettiin housut kurissa ja ekaa kertaa lähdettiin leggareilla pihalle :). Nuo näyttää kyllä mun mielestä  enempi collegehousuilta päällä, kuin leggareilta, kun on sen verran leveää, joten ei mitkään pillit päällä. Käytiin siis tikrun kanssa syöttään sorsia. Meinasi kaupassa hukkua myös häntä, kun irtosi kesken ostosten ;).


Ja tietäisikö kukaan mistä saisi ihan tuollaisia peruspaitoja(napakka trikoo, ja slimmi malli) mustana? Tuo kuvan paita on ihan huipun mallinen, kokona 104 ja Lindexiltä, mutta mustia tuollaisia siellä ei ole. Tarvittaisiin musta samanmoinen pikaisesti! :)

Niin ja mitäs tykkäätte tikruista.

14 comments:

  1. Wow - that is a quite a big change in sizing! Thanks for posting! x

    ReplyDelete
    Replies
    1. It is, isn't it? Glad it was helpful :)

      Delete
  2. Meillä olisi samainen trikoopaita mustana Lidxiltä koossa 104cm :) Laitan s-postia.

    ReplyDelete
  3. Ihana, ihana tikru häntineen! :)
    Eikös molokidsillä ole juurikin kivan slimmejä mustia paitoja? Tähti löytyy niskasta, mutta haittaakse?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikö vaan? :D
      Mololla on trikoopaitoja joo ja ei ole kyllä koskaan tullut kokeiltua. Mut ehkä kuitenkin jotain edullista peruspaitaa, jota voisi heti jemmaan ostaa parikin kappaletta. Pitää mennä huomenna koluamaan perusliikkeet läpi.

      Delete
  4. Tanskalainen New Generals tekee trikoopaitaa, joka on musta peruspaita. Ei mitään kuvioita tai merkkejä. Ne on minusta todella slimmejä. Niitä on myynnissä meillä kunkuissa, mutta jäljellä on vain kokoa 5-6 ja isompia. Koko 5-6 ei ole sekään kovin iso. Löytyy myös vaaleanharmaana.
    Tässä linkki:
    http://www.kaksikuningasta.fi/generals-pitkahihainen-tpaita-musta-56910v-p-240.html

    -Tiina/2Kunkkua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa, ja kiitos vinkistä! Tuo koko tosiaan meille varmaan iso. Mustan ohuen trikoopaidan löysin jo H&M:ltä, mutta pidän merkin mielessä :)

      Delete
  5. Toukalle oon ostanut yksivärisiä trikoopaitoja Hennesin tyttöjen mallistosta, ovat slimmimpiä kuin poikien, muttei muotoon leikattuja - ja mustaa löytyy (tai on ainakin löytynyt kun meillä sellainen on) :)

    Mä olin aikeissa tilata nuo leggarit, mutta täytyy miettiä nyt vielä uudestaan jos vyötärö on noin leveä. Toukka on myöskin (edelleen) ihan tikku...

    -Toukan äiti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, löysinkin H&M:ltä tyttöjen puolelta sellaisen 2-packin jossa musta paita :).

      Mitä teille muuten kuuluu??

      Delete
  6. laita henkselit! näyttää kivalta ja pitää laihalla housut ylhäällä :) näin meillä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voisipa laittaakin, mut vyötärö on niin superleveä, että se näyttäisi aika hassulta henkseleidenkin kanssa :P

      Delete
  7. Meidän hoikkelipojalle olen löytänyt ihan H&M:stä mustan melko slimmin paidan. Näyttäisi niitä nytkin sieltä löytyvän syksyn mallistosta. Piti värinsä ainakin ihan hyvin, vaikkakin on melko ohutta matskua ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, kävin hennesillä ja löysin minäkin slimmin paidan, jee ;).

      Delete