24 Aug 2012

Vallila Rivi- curtains


I have been wanting new curtains for my son's room for a long time, but had not found anything I liked. When the Vallila Jaffa- design came out, I liked it, but thought it would be nicer in the kitchen. I learned to like it even more, so I ordered one curtain a couple of weeks ago.
I was waiting for it to arrive before his birthday tomorrow, but instead I received a letter to tell they had sold out of them :(. Took me some time to find other ones and when finding Vallila's Rivi- curtains on sale, I fell in love and bought them. They arrived today, just in time for the birthday tomorrow :)

Olen pitkään jo etsinyt D:n huoneeseen sopivia verhoja. Ikean musta-valko-harmaa matto lähti lattiasta jo jokin aika sitten ja nyt siinä on väliaikaisesti olkkarin vanha valkoinen matto. Valkoinen sopiikin hyvin ja jossain vaiheessa tilaan siihen uuden, hieman isomman. Verhoja en kuitenkaan ole löytänyt mieleisiä, kovin huonosti on lapsille sopivia, hillittyjä, verhoja tarjolla.


Vallilan Jaffan kun näin ensi kerran, ihastuin, mutta olisin sen silloin huolinut vain keittiöön(ja haavelen keittiöön edelleenkin). Kuitenkin tulin siihen tulokseen, että se sopisikin kivasti pojan huoneeseen turkoosipohjaisena ja tilasin sen Hobby Hallista pari viikkoa sitten. Odottelin verhoa saapuvaksi, kun tulikin kirje(eivät sähköpostilla viitsineet mainita!), että olikin loppu :(. Kodin1:stä olisi verhoa saanut, mutta 54€ yhdestä verhosta kirpaisi kyllä sen verran, että päädyin etsimään jotain muuta.

Netraudasta löysin ison kasan Vallilan verhoja ja sieltä osui silmiini Rivi- verho alehintaan! Olisin itse valinnut turkoosin, mutta annoin pojan päättää ja valitsi tietenkin punaisen :). Verhot saapuivatkin juuri ajallaan tänään, kun huomenna juhlimme synttäreitä. Yhden verhon hinnalla saimme kaksi, joten nyt on verho kummallakin puolella ikkunaa :)




Nyt takaisin siivouspuuhiin ;). Huomenna juhlitaan!

2 comments:

  1. Cittarissa oli vähän aikaa sitten turkoosit jaffa pussilakanasetit vain 25eur, normaalisti ovat yli 40eur. No oli aika yllätys kun avasin paketin. Jaffakuosia ei ollutkaan pussilakanan alapuolella, vain pelkkä keltainen kangas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep ;). Minäkin menin joskus ostamaan pussilakanan, jotta ompelisin niistä verhon, mutta ONNEKSI huomasin jo kaupassa, että toine puoli oli keltainen...aikas tylsää :(

      Delete