22 Nov 2012

Ice Cream Van by Sylvanian Families

My son wished for an ice cream van for his 4th birthday(back in August) and I tried to find him a good one. The only one I could find was by the lovely Sylvanian Families. I had to get it as it had some cool little things with it and it looks so cute too. My son has been playing with it ever since so it was definitely a hit! I have looked for other things by the same brand and listed a few I might get him for Christmas.

D toivoi 4v lahjaksi mm. jäätelöautoa. En löytänyt sellaista muulta merkiltä kun Sylvanian Families. Ostin sen hänelle, koska siinä tuli niin suloisia pikkuisia osia mukana ja tuo poika rakastaa räplätä kaikella pienellä ja on niiden kanssa todella tarkka. Auto oli myös todella suloinen kaikinpuolin. Ostos oli hitti, sillä tuolla autolla on leikitty todella paljon. Kaikki osat ovat pysyneet tallessa hyvin vaikka se nytkin on ollut taas jokapäiväisessä leikissä mukana. D rakastaa olla jäätelömies ja tehdä muille jäätelöitä :).
Tänä aamuna tehtiin taas jäätelöä :).
Eikö olekin suloinen? Jopa äidin mielestä tämä on aika cool ja se että tuossa tulee noita pikkiriikkisiä jätskitarvikkeita tekee tästä niin ihanan. Löytyykö teidän leikeistä tällainen?

Koska tuo jäätelöauto osottautui hitiksi, katselin mitä muita sarjassa olisi, joista tuo poika tykkäisi. Löysin paljonkin kivoja juttuja ja saattaa olla, että osa löytyy joulupaketeista. Kuvat lainattu amazon.co.uk.
 Tämä vene olisi aika upea. En ole suomessa tähän törmännyt, tässä on jopa hieman vahvemmat värit kun yleensä näissä leluissa on.
 D on toivonut jo pitkään myös matkailuautoa, joten tässä olisi ihana vaihtoehto. Näissä tulee mukana aina kaikenlaista ihanaa ja pientä.
Toinen vaihtoehto olisi tämä asuntovaunu, ihana tämäkin.

Tällä on hintaa sen verran paljon, että tuskin meille tulee, mutta eikö olekin upea? Tällaistakaan en ole suomessa nähnyt.

Näistä pikkuihanuuksista voisi kaikki löytää kodin meiltä. Nämä on juuri niitä mistä D tykkää, kun mukana tulee kaikkea pientä ihanaa. Haastavaa toki olisi pitää ihan kaikki nuo pienet osat tallessa ;).

Löytyykö teiltä Sylvanian families sarjaa? Leikkiikö teillä näillä pojat vai tytöt vai molemmat?

Huomaathan myös tämän päivän toisen postauksen. Se löytyy tästä.


11 comments:

  1. Kivoja juttuja, meiltä ei vielä löydy. Mun makuun aika kalliita :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. On noilla hintaa, mut esim. Toys R Usissa on usein noita alessa, eikä hintakaan siten ole enää paha. Mun mielestä nuo vaikuttaa todella kestäviltä, eikä ole sellaista heppoista muovia lainkaan.

      Delete
    2. Kiva kuulla, että ovat kuitenkin kestävän oloisia :) Lelut.fi myy kans edullisemmin, mut normihinta/ovh siis kallis :)

      Delete
  2. Meillä on tuo asuntovaunu ja siihen auto pukin konttiin tulossa tytölle, mutta luulenpa että myös poika niillä leikkii mielellään :) Noi on kyllä just sellasia leluja että miellyttää äidinkin silmää..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veikkaan, että meille tulee jouluksi tuo vene tai asuntoauto ;). Mun mielestä aivan mainioita myös pojille.

      Delete
  3. Heippa, jätskivinkkinä play dohin muovailuvahakone, jolla saa tehtyä upeita jätskiannoksia mukana tuleviin kulhoihin. Meillä on syöty tosi monet muovailuvahajädet ;).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä on play-dohlta sellainen karkkikone ;). Sekin on kyllä ollut kovassa käytössä ja joulutoive olisikin se pirtelöjuttu.

      Delete
  4. Meillä näitä on tytöllä, mutta kummasti poika käy aina salaa varastamassa ne omiin leikkeihinsä :) Tosin meidän 2-vuotias poika tykkää muutenkin junien ja autojen vastapainoksi leikkiä taloilla ja erilaisia "hahmoleikkejä".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä tosiaan autot ovat IN ja tuohan onkin aivan ihana auto, kun on iso ja siinä myydään jädee ;). Hahmojahan meillä ei ole lainkaan, joten ihan itse sitten ollaan jäätelömiehiä ;).

      Delete
  5. Meillä on 7-v tytöllä noita aika paljonkin. Jostain syystä pikkuveli ei ole niistä kiinnostunut, vaikka mielestäni sopivat mainiosti myös pojille :)

    ReplyDelete
  6. minullakin on Sylvaaniota:)mulla on noi poppari auto,asunto vaunu ja auto ja muita Sylvaania Families leluja. Huom:oonki vast 12:D

    ReplyDelete