17 Nov 2012

PO.P + pics

We went to see some sales at a local PO.P yesterday and couple of things came home with me :). I really like some of their clothes, but too bad they are quite expensive and rarely on good sale(especially the bigger sizes). But found a few things anyway ;). I have also bought a  few things from ebay from PO.P. 

Ideaparkin PO.Pissa alkoi eilen pienet alet. Alessa mm. äitiysvaatteita, pipoja, sukkiksia, sukkia sekä toppaa ja välikautta. Tietty D:n koossa ei oikein mitään ollut ja vauvalle en uskaltanut jemmaan vielä mitään ostaa. Löysin kuitenkin muutaman kivan jutun ja odottelen jos Joulualeihin jäisi jotain enemmän ja jotain kivaa.

HUOM! OSTAN PUNAISEN VK-TAKIN KOOSSA 110CM! TARJOA S-POSTILLA, JOS TEILTÄ LÖYTYY!

Lisäksi olen muutaman PO.Pin vaatteen ostanut ebaystä edullisesti. PO.P on ihana merkki ja suurinosa vaatteista mieleeni, mutta ovh hinnat ovat aika kalliita eikä niitä jää juuri koskaan alennukseen meidän koossa.

Tällaista kuitenkin on löytynyt. 
Eilen löytyi tuo neulepeitto, jonka päällä vaatteet ovat. Peitto on aivan ihanan pehmoinen, iso ja paksu. Farkunnäköiset collegehousut sekä body olivat vain -20% ja kokona 50cm, paksut villatumput olivat -50% ja tuo ylimmäinen, uudenveroinen, ihana setti on ebay ostos n. 10€:lla. Ebaystä on tulossa vielä 56cm kokoinen puna-valkoraitainen kietaisubody.

Onko teillä käytössä PO.Pin vaatteita?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tänään "juhlin" synttäreitäni...28v tulee plakkariin, hui! Sainkin eilen postissa itselleni kameraan erillisen salaman ja olen sitä hieman kotona testaillutkin jo. Tuo ihana pikkumiehemme ei vain oikein enää tykkää, että  häntä kuvataan, joten kuvat on tuollaisia hassuja :). 

 Kauppaleikit ovat nyt IN :)
Minun ihana kisuni :).


Mun 4v hassuttelija ;).

Nyt nauttimaan kahvipöydän antimista ja jos huomenna menisi kaupunkiin pukkiparaatiin ja Joulun avaukseen :). Mukavaa viikonloppua!

No comments:

Post a Comment