2 Nov 2012

Seeing stars

Finnish brand Silverjungle has the most greatest tights...stars! We have had their tights before and last week received another pair in a lovely color of turquoise. I also got a cute pair for the baby too and a black hat with a turquoise star.
Meille kotiutui viime viikolla ihanat turkoosit tähtisukkahousut Silverjunglelta. Meillä oli jo keväällä käytössä mustat sukkikset valkoisilla tähdillä ja nyt heillä on myös nämä ihanat turkoosit. Laatu on ollut minusta hyvää, pylly ei löysty niinkuin esim. Lindexin sukkiksissa. Housut pysyy napakkana, vaikka jonkin verran toki nukkaa tulee pintaan. Meillä ollaan nyt viimeiset pari viikkoa käytetty ahkerasti sukkiksia ja näitäkin on ehditty pesemään jo ainakin 5 kertaa.

 T- paita on myös Silverjunglen, viime kevään mallistoa. Sukkahousut kokoa 98/104 ja sopivat tuolle 100cm pitkälle, eli sanoisin että vastaa hyvin kokoaan.
Vauvalle tuli tällaiset ihanat, paksut froteesukkahousut, jotka päätyivätkin jo äitiyspakkauslaatikkoon odottelemaan pikkuherran saapumista :). Kokona näissä 62/68.

Paketissa oli vielä tällainen musta pipo, jossa turkoosi tähti. Tämä olisi/on täydellinen PO.Pin vk-setin kanssa, eli toivomme vielä hieman lämpimämpiä kelejä, jotta saadaan setti käyttöön. Tänään se kuitenkin pääsi tarhaan ja koko 51/53 on sopiva tuohon alle 50cm päähän.

Silverjungle haluaa tarjota lukijoilleni -20% koodilla ralli20 9.11 asti(tarjous ei koske settejä, lahjakortteja, poistokorin tuotteita eikä kuukauden tarjoustuotteita).

Kannattaa kurkata ehdottomasti housuvalikoima sekä pipot, paljon on tullut ihania syysuutuuksia ;).

5 comments:

  1. IHanat sukkikset! Olisin tilannut, mutta postimaksut olisi ollut 3,9e ja sukkiksille jäi hintaa 8e joten taitaa jäädä kauppaan kun postari on puolet lisää tuotteen hinnasta :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. No voih...ei sitten muuta mieluista olisi löytynyt samaan tilaukseen?

      Delete
  2. Moi!

    Ihanat on sukkikset! Minäkin yritin niitä ko. kaupasta tilata, mutta ei hyväksy tuota alennuskoodia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei, nyt vasta muistin vastata, anteeksi kun kesti niin pitkään :(. Oletko kokeillut uudelleen? Koodin pitäisi toimia normaalisti.

      Delete
    2. Kirsi, ikävä kuulla että koodi ei toiminut. Koodi on kyllä toiminut ihan normaalisti, sillä on tullut paljon tilauksia. Mutta jos et saanut tilaustasi jostain syystä läpi voit laittaa meille postia info@silverjungle.fi ja hoidetaan tilaus sitä kautta :)

      Ja kiitos vielä Annika mukavasta postauksesta!

      Delete