3 May 2011

Shoe freaks don't look

Tää postaus ei ole sopiva kenkäfriikeille. Onneksi itsellä ei ollut (vielä) aikaa laittaa mitään tilaukseen, mutta kuinka mahtavia kenkiä löysinkään Nextiltä.

Tässä vain pienen pieni osa ihanista kengistä. Lisöö löytyy next.co.uk.








Ehkä se on pakko pieni tilaus laittaa.
Sen verta kivoja kenkiä.

Ostot vois perustella sillä, ettei sitten tarvitse raahata täältä mitään kenkiä, kun lähdetään Englannin lomalle. Voisi siis tilata kengät suoraan enkun mummulle ;)

Katso myös alempi postaus tältä päivältä.

8 comments:

  1. Joo ihania on! Ja tytöillekin kaikkea söpöä. Tuolta uk-sivuiltahan niitä ei kai saa Suomeen tilattua, mutta täältä saa:

    http://www.nextdirect.com/fr/en/home

    ReplyDelete
  2. No nyt kun tutustuin, niin sieltä uk-sivultahan pääseekin nykyään vaihtamaan maaksi Suomen. :)

    ReplyDelete
  3. Oi mitä herkkuja! Itse pääsen perheen kanssa myöskin enkkulaan lomailemaan kesäkuun alussa ja viimepäivät olenkin kartoittanut lastenvaatekauppoja ja niiden sijainteja :D Ja ollut shoppauslakossa kotomaassa ;)

    ReplyDelete
  4. Kivannäköisiä kenkiä. Mutta osaatko sanoa, täyttävätkö nuo "hyvän kengän kriteerit"?

    ReplyDelete
  5. Toukka tarvitsee vielä sandaalit kesäksi. Täytyykin käydä Nextin sivuilla kurkkimassa ;)Ihanat myös nuo keltaiset tennarit!

    ReplyDelete
  6. Katariina: Mihin päin suuntaatte? Kannattaakin tosiaan säästää sinne rahaa, sillä sieltä saa noita kaikkia kyllä kivasti paikallisista liikkeistä. Mukavaa matkaa! (mäkin olen oikeastaan ostoslakossa matkaan asti ;) ).

    Rva Kepponen: Next myy siis myös brändi kenkiä esim. adidas, nike ja converse, mutta Nextin oman merkin kengät on mun mielestä samaa luokkaa kun H&M:n kengät, vaikkei tosin meillä kovin paljoa kokemusta merkin kengistä.
    Tässä iässä kuitenkin kun kenkiä pidetään se yksi kesä, niin mun mielestä nuo on siihen tarkoitukseen ihan hyvät :)

    Toukan äiti: Joo kannattaa, siellä on PALJON kenkiä!

    ReplyDelete
  7. Mennään Lontooseen ja Cardiffiin. Tyttären kummitäti asustaa Cardiffissa ja hänen äitinsä Lontoossa, joten lyödään muutama kärpänen samalla iskulla :)
    Ihan villisti kyllä odotan sitä reissua! Ostolakosta on ehkä pakko tinkiä sen verran, että likka tarvitsee sinne kävelykengät ja ne olisi hyvä ajaa sisään ennen reissua.

    ReplyDelete
  8. Katariina: Hienoa, kuulostaa kivalle reissulle! Poiketkaa matkalla Cardiffiin Bristolissa, mikäli liikutte autolla ;)

    ReplyDelete