6 Sept 2010

MEGA COMPETITION OPEN!


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!
Kuvaa saa käyttää linkittämisessä! :)Sain mahtavan tilaisuuden arpoa Molo Kidsin Fornax Rainbow- toppahaalarin teidän  kesken. Koon saa itse valita 74cm-98cm, kun arvonta päättyy. HUOM! Ota huomioon, että pukuja on rajoitettu määrä per koko varastolla!


Arvontaan voi osallistua vain kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla, miksi juuri teidän tulisi voittaa.


Jos olet lukijani ja osallistut kilpailuun, saat kaksi arpaa(muista kertoa kommentissasi olevasi myös lukijani)


Jos linkität arvonnan omaan blogiisi, saat kolmannen arvan(mainitse tästä myös). Arvontaan osallistumattomat voivat myös linkittää arvonnan blogiinsa, jos haluavat.


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!!!!
This is a competition sponsored by Molo Kids.  


413 comments:

 1. Hiphei, ompa kiva arvonta. Meidän tulisi voittaa Molo Kidsin toppahaalari, koska meillä on edelleen vaiheessa toppavaatteiden hankinta ja tää haalari on niiiiiin magee. Vois tulla meille. :) Olen lukijasi ja linkitän arvonnan!

  ReplyDelete
 2. Heipä hei!

  Oih, mikä ihanuus tuo Rainbow- toppahaalari olisikin piristämään kuopuksemme talvisia päiviä!!! :) Vielä emme ole tälle talvelle toppaa ehtineet ostaa joten tälle haalarille kyllä löytyisi käyttöä;)

  terkuin labaduu

  ReplyDelete
 3. Ihana arvonta! Minun pitäisi voittaa haalari, koska olen himoinnut tuota haalaria viime talvesta lähtien, se on kertakaikkisen ihana! Olen myös lukijasi ja linkitän arvonnan.
  t.halaakso@uusikaupunki.fi

  ReplyDelete
 4. Syksy se harmaana tänne saapui taas, tällä haalarilla sen rikkoa vois ja hiekkalaatikolla olis väripilkku iloinen ja sen väripilkun äiti ehkäpä vielä iloisempi :P kun väripilkku pieni olis syksyn harmaan rikkonut :)-joka on lukijasi-

  ReplyDelete
 5. Suloinen, iloinen pieni miehemme on vailla omanlaistaan talvipukua =) Juurikin kuvan puku on haaveissani esiintynyt! Vaan ehdoton eihän se on kolmen lapsen kotiäidille, hinta siis. Ja kun miehen sanoin "varastossa on varmaan sopivan kokoinen puku isompien jäljiltä".

  -Eerika

  ReplyDelete
 6. Meidän pieni poikamme on kuin luotu tuon haalarin käyttäjäksi. Iloinen, reipas, tekee kaikki ympärillään iloisiksi ja on sydämeltään tulisen lämmin!

  Olen lukijasi ja linkitän! :)

  ReplyDelete
 7. Mukaan kahdella arvalla!

  Meidän tulisi voittaa jotta pääsisimme vihdoin testaamaan MoloKidsin haalaria, sellaista kun meillä ei vielä ole ollut. Ja sopisihan tuo haalari meidän tytölle kuin nenä päähän :)

  ReplyDelete
 8. Meidän pienempi mies on juuri niin aurinkoinen kuin haalarikin! Aina on suu korvissa ja tuo haalari istuisi siihen ilmeeseen passelisti ;D

  Olen lukija ja linkitän omaan blogiini, eli kolmella arvalla ollaan mukana!

  ReplyDelete
 9. wau mikä arvonta! Mukana, yhden arvan voimin!
  Tarmokas

  ReplyDelete
 10. Kun päällä on värikästä Molo Kids:n toppaa,
  poika se keittää hiekkalaatikolla soppaa,
  Kun aamulla tämän haalarin päällensä laitto,
  se väreillään talven pimeyden taitto,
  iloisena päiväänsä iltaan saakka jatkaa,
  haalari päällä on helppo taittaa matkaa,
  taas seuraavana aamuna on pihalle hoppu,
  ja tää perustelu nyt tähän loppu.

  Toivoopi lukijasi ja linkittäjä :)

  ReplyDelete
 11. Oijoi miten mahtava palkinto! Tähän minä ehdottomasti osallistun koittamaan onneani. Haalari olisi oikein mieluinen sillä meillä ei koskaan ole ollut mitään "oikeaa" talvihaalaria vaan pojat kulkee minun ja sisarusteni vanhoissa joita sitten vaihdetaan talvellakin sitä mukaa kun kastuu..

  Liityin tässä samalla myös lukijaksesi, en ole aiemmin saanut aikaiseksi vaikka satunnaisesti olen käynyt täällä kurkkimassa.

  ReplyDelete
 12. Nuorimmaiseni on vielä haalaria vailla ja tuo sunnuntai on minun syntymäpäiväni, joten voisin sitten käyttää säästyneet haalarirahat itseni hemmotteluun (luksusta köyhälle hoitovapaalaiselle)! ;)

  Olen myös lukijasi!

  ReplyDelete
 13. Tämä haalari päällä leikkivän tunnistaisi heti omakseen, kun koulupäivän jälkeen menisi poikaa päikkäristä hakemaan! Voi kun se piristäisikään arkea :)

  Inka, lukijasi

  ReplyDelete
 14. Eikai tuon haalarin tarvetta tarvi sen kummemmin perustella, sehän on niin ihanan värikäs, että jokainen muksu tarvii tuollaisen! Piristäisi äidinki mieltä harmaana loskapäivänä kun saisi tuollaiseta katsella! anonyymi aliisa

  ReplyDelete
 15. Heippa, olen lukija joten kahdella arvalla mukaan.

  Meidän toppahaalareista kaksi jää luultavasti kesken talvea pieniksi ja muut ovat liian isoja, joten se oikean kokoinen puuttuu. Ja tämä ihanuus menisi vielä pikkuveikallekin. :)

  T: Hertanäiti

  ReplyDelete
 16. Kiva arvonta!

  Meidän toppavaateasiat on kovin vaiheissa vielä. Siksi haalari olisi tosi tarpeeseen. Isoveli kulki tuollaisessa takissa vime talven ja väri osittautui mitä mainioimmaksi "huomioliiviksi". Siksi se passaisi tämän talviseksi muoremmalle sisarukselle. Lasta on helppo seurata puistossa, kun on noin reipas kuosi päällä-

  terv. armi

  ReplyDelete
 17. Minun pitäisi voittaa,koska kuopukselta puuttuu vielä talvihaalari

  nimimerkki
  Manna-Maaria

  ReplyDelete
 18. Ihan Sisun näkönen haalari ja muutenkin niin ihana, joten meille kuuluisi;)
  Olen lukijasi.

  ReplyDelete
 19. Haarari on täysin meidän pienen miehen näköinen! Vaatteissa täytyy olla väriä! Asusteetkin olisi jo tälle puvulle valmiina!! :D Olen lukijasi.

  ReplyDelete
 20. No meidän neiti on vailla toppahaalaria tai onhan noita äitiyspakkauksen haalareita, mutta mutta... Jotain värikkäämpää meille kiitos ;).

  Olen lukija ja pistän omaan blogiin linkin.

  ReplyDelete
 21. Mukaan arvontaan! D: Tota haalaria olen ihaillut monessa blokissa ja noi värit on ihan mahtavat! En oo edes haaveillut ostamisesta, hoitovapaalla, kun tässä ollaan...

  ReplyDelete
 22. OMG meillä sattuu asumaan JUURI TUOHON pukuun sopiva, värikäs ja iloinen pikkupoika. Herra on myös nopea liikkeissään, joten tuohon asuun sonnustautuneena äidin olisi häntä helppo pitää silmällä. Ei huku massaan.

  Lukija linkittää ja lunastaa kolme arpalippusta. Olkoon onnetar suosiollinen!

  ReplyDelete
 23. Tämän iloisen haalarin tahtoisi päällensä pikkuinen poika, mutta piristäisi haalari kummasti myös äidin kuvioita. Vaikka taivaalta tulisi räntää ja lunta, olisi ulkoilu tässä haalarissa kuin hyvää unta. Sateenkaaren kun haalari päällänsä tavoittaisi, koko päivän silloin hymyillä saisi!

  Tavoittelen haalaria kahdella arvalla :)

  ReplyDelete
 24. Oih!

  Minun tulisi voittaa siksi, että oon tuota kyseistä haalaria kuolannut kieli pitkällä koko syksyn, mutta mies ei anna ostaa sitä koska ei mukamas sovi pojalle :/ Mutta jos sen arpajaisvoittona saisin, niin varmasti tulisi ahkeraan käyttöön :D! Ja mieskään tuskin kehtaisi ilmaisesta haalarista valittaa.

  Olen myös lukijasi :)

  ReplyDelete
 25. Meidän pieni villikko prinsessa tarvitsisi juuri tuollaisen iloisen haalarin. Vuoden päästä sama haalari menisi myös pikkuveljelle.:)

  kolmella arvalla mukana.

  ReplyDelete
 26. Haluan osallistua. Meidän tulisi voittaa, koska meillä ei ole vielä ollut Molon haalaria, olisi kiva päästä kokeilemaan.

  ReplyDelete
 27. Hieno juttu! :)

  Toivottavasti voitamme, koska olen ihastellut haalaria jo pitempään. Rahatilanne ei vain valitettavasti anna myötä hankkia pojalle tätä ihanaa haalaria. Toivottavasti meitä onni suosii! :)

  Piipa

  ReplyDelete
 28. Ja olen lukijasi myös eli kaksi arpaa meille=)

  ReplyDelete
 29. Oi,joi. Tähän arvontaan minäkin tahdon mukaan. Olen haaveillut ja ihaillut juuri tätä haalaria, hintalappussa vain on hieman liikaa numeroita meidän kukkarolle. Nyt koitan onneani ja toivon, että onni suosisi=) Ja olen lukijasi, linkittäisinkin jos osaisin.

  ReplyDelete
 30. Tämähän olisi täysin meidän Iipolaisen mentävä haalari :) Mukaan siis värikkään haalarin jahtiin tarkoituksena piristää näitä pohjoisen alati pimeneviä päiviä.

  ReplyDelete
 31. Osallistun arvontaan, jotta lapseni näkisi talvessa kaikki sateenkaaren värit.
  Lukijasi
  -melissa-

  ReplyDelete
 32. Kuopuksemme Leo(-leijona) karjahtelee kovasti, tämä sanoisinko huomiotaherättävän pirtsakka puku sopisi hänen luonteeseensa vallan mainiosti ;) ilmoittauduin lukijaksi, mukava aihe tämä lastenvaatetus!

  ReplyDelete
 33. Meidän pirpanat on vielä haalarittomia -rassukat- ja tää ois just sellanen isoveliltä pikkusiskolle periytyvä haalari. Värit sopii molemmille ja puistossa löytäisi aina omansa toisten lasten joukosta helposti :)

  -Jonna-

  ReplyDelete
 34. Tämä kelpaisi meillekin. Minulla on lähinnä jäänyt ihastelun tasolle nämäkin ihanuudet, sillä opiskelijan tuloilla ei "turhaa" haaveilla :)
  Erottuisi vilkasliikkeinen poka myös hyvin tarhan pihasta :)

  Eepu

  ReplyDelete
 35. Heippa!
  Pojalla kun päällä on sateenkaarimolo
  on äidillä ja pojalla pirteämpi olo
  Ei sateenkaarta tavoittaa voi, mutta vihje tässä:
  Iloisen puvun sisässä on aarre lämpimässä.
  T: Lukijasi Suvi, 3 lapsen äiti

  ReplyDelete
 36. Voi mikä verrattoman vallaton haalari :) tuolle löytyisi meilläkin käyttäjä (tai oikeastaan kaksi)

  Piia

  ReplyDelete
 37. Nyt oli niin mahtava arvonta, että pakko osallistua ja oikein kolmella arvalla :D

  Meille Molo voisi kotiutua arvonnan kautta siksi, että halauaisin ko. merkin haalarin, mutta valitettavasti minulla ei ole tällä hetkellä kotiäitinä varaa sijoittaa niin suurta summaa talvihaalariin :/

  ReplyDelete
 38. Tämän äipän piti viralliseksi lukijaksi ryhtyä, jotta sai tuplattua voittomahdollisuudet. Meilläpä tuota haalaria ehtisi vielä käyttämään molemmat kaksi ja sen jälkeen vielä kahdelle uudelle serkullekin kiertoon. Ja jos sen jälkeen haalarille ei löydy käyttäjää, niin selän kankaasta pystyy ompelemaan vettäpitävät kintaat.

  ReplyDelete
 39. Lukija mukana kahdella arvalla!
  Tähän haalariin ihastuin jo kun ekan kerran näin, mutta hinta kyllä vähän päätä huimaa, ja muksut onkin puettuna rumiin mutta lämpimiin. Pukisin (edes toisen) mielelläni kauniiseen, mutta lämpimään, ehkä sitten toiselle raaskisi ostaakin :)

  ReplyDelete
 40. Viime talvena meillä oli kaksi haalaria. Ihana uusi musta, josta maksoin itseni kipeäksi, sekä vanha kulunut punainen, joka tuli kaupanpäällisenä toisen haalarin kanssa. Poika ei juurikaan ulkoilusta välittänyt. Mutta jos sai pukea päälleen punaisen haalarin, lähti silmät loistaen ulos. Talven viimeisinä loskakeleinä punainen haalari jo imi vettä kuin sieni.

  Täksi talveksi äidin varastoissa on vain musta haalari. Osallistumme siis kolmella arvalla.

  ReplyDelete
 41. Jee, kilpailu on avattu.

  Olen lukenut blogiasi ihan alusta (vauva-lehden sivuilta) lähtien.
  Nyt liityn virallisesti lukijaksi, joten saan kaksi arpaa!!

  Meidän pitäisi voittaa puku, koska

  perheeseemme kuuluu kaksi poikaa (08/08 js 10/09), ikäeroa siis 1v2kk. Esikoinen on saanut kaikki vaatteensa uutena, mutta pikkuveli raukka tulee koko elämänsä kulkemaan second hand-vaatteissa.

  Nyt olisi kerrankin tilaisuus saada hänellekin uutta mageeta vaatetta päälle.

  Isoveljelle tilattiin jo talveksi Polaris Everest-värisenä. Sen verran hyvää siitäkin haalarista olen lueskellut.

  Talvea odotellen, Minna ja pojat

  ReplyDelete
 42. Iiihana arvonta! Osallistun lukijanasi ja linkittämällä toki (kolmella arvalla siis)

  Meidän täytyis voittaa tämä ihana haalari meidän iloiselle vesselille, koska emme ole kyseistä haalari koskaan päässeet kokeilemaan ja olisi kiva kun pojilla jommalla kummalla olisi edes nätti ja erikoisempi haalari mitä muilla. Olen ihastellut kyseistä merkkiä pitkään vaan ei sisu anna periksi ostaa niin arvokasta haalaria kun ei ole kokemusta laadusta eikä merkistä.

  Olisi siis todella kunnia omistaa kyseinen iloisen värikäs haalari ja kulkea kylillä se päällä.

  ReplyDelete
 43. Puku kuuluu ehdottomasti meille ;)
  Voitais testata merkin kestävyys kahdessa polvessa.
  Tämän talven sitä vois käyttää Niilo eno 1v6kk ja ens talven enon paras kaveri Sisu 6kk.
  Lastenkaan ei aina tarttis hävetä äitinsä vaatetusta, kun voitettais tää puku, niin sillä rahalla voisin vaik ostaa jotain ITTELLENI tai vaikka huippu extraa ja käydä parturissa!

  ReplyDelete
 44. Meidän pitäisi voittaa puku, koska väriä tarvitaan päiväkodin pihalle.
  Täällä puetaan lapset perinteisesti, joten pojalla tuo puku herättäisi taatusti huomiota.
  Toiseksi pikku-kakkonen aina perii isoveljen vanhat ja luonnollisesti olisi kiva saada myös hänellekin jotain uutta ja kivaa.
  Terhi ja pojat

  ReplyDelete
 45. Kertakaikkiaan ihana haalari!! Tuo päällä tenava ei kyllä joutuisi hukkaan!

  ReplyDelete
 46. Vahvaluonteiselle ja iloiselle tytölle täydellisesti sopiva haalari!

  Olen lukijasi.

  johanna.ihatsu@luukku.com

  ReplyDelete
 47. Ihana arvonta! Meidän pitäisi voittaa tuo, koska hankintalistalla on viiden lapsen talvivaatteet opiskelijaisä-kotiäiti budjetilla. Ja tuo värihän olisi just ihana 1-vuotiaallemme. Lukijaksesi liityin, eli kahdella arvalla mukana.

  ReplyDelete
 48. Tämä haalari on ollut unelmissa siitä lähtien, kun ensimmäistä kertaa lapselleni aloin haalareita katsomaan muutama vuosi sitten. Se on kummitellut mielessäni aina talven lähestyessä ja kun kuva tästä ihanuudesta jossain näkyy, niin sulan vahaksi. Niin aurinkoinen ja ihana se olisi meidän porkkanapäälle. Suokoon siis onnettaret säteensä tähän suuntaan ja kiitos ihanasta arvonnasta.

  Mukana superarvonnassa kahdella arvalla!

  ReplyDelete
 49. Kolmella arvalla lähden tavoittelemaan haalaria.

  Minulla kun on kolme vilkasta poikaa, niin kotipihan ulkopuolella liikuttaessa kannattaa pukea poikansa niin, että helposti huomaa, jos joku yrittää joukosta omille teilleen. Tuossa haalarissa kyllä karkulainen näkyy pitkälle ;) Myös niiden hyvien heijastinten ansiosta.

  ReplyDelete
 50. Olen lukijasi ja linkitin blogiini! ;)

  Tuo sopisi täydellisesti meidän jo hankittujen asusteiden kera. Sopiva puku vain vielä puuttuu ;) hih.

  ReplyDelete
 51. Oivoi.. Tähän arvontaan on kyllä pakko osallistua. Me tarvittaisiin tuo haalari, koska haluaisin ihan kamalasti tytölle Molon haalarin, mutta en osaa päättää minkä värisen. Tässä tulisi sitten sekin ongelma ratkaistua kahdella tapaa :)

  ReplyDelete
 52. Oi- haluaisin voittaa halarin 1-vuotiaalle neljännelle lapselleni, joka perii aina isommilta sisaruksilta haalarinsa. Viime talvena näin Molon sateenkaari haalarin puistossa pienen taaperon päällä, se oli upean näköinen, oli ihan pakko ottaa selvää minkä merkkinen haalari on!

  T. neljän lapsen äiti

  ReplyDelete
 53. Hoi! Kahdella arvalla mahtiarvonnassa mukana!

  Meidän pitäisi voittaa, koska mulla on ollut niiiin huono tuuri viime aikoina ulkovaatehankinnoissa: Mikään ei onnistu, kaikki on liian pientä tai isoa, koot heittelee ja värit on kivoja eikun eipäs olekaan eikun onpas eikun eipäs.. Kertakaikkiaan siis haussa SOPIVANKOKOINEN JA VÄRIKÄS HAALARI! Tämmöistä täällä! :D

  ReplyDelete
 54. Hieno haalari! Olis kiva pukea tuo lapselle talvella päälle. Ostin alennuksesta viime keväänä yhden haalarin, joka näyttää nyt omaan silmään vähän ankealta ja väri ei miellytä enää.. Salaa olen haaveillut molon haalareista, mutten raaski ostaa, kun on jo yksi haalari olemassa (vaikkakin ruma)...

  Olen muuten myös lukija.

  ReplyDelete
 55. Vau, tälläinen arvontavoitto olisi itsekin kiva saada antaa lukijoille! :)
  Osallistun, vaikka meille ei mahtuisi enää.. mutta mukaan siis silti kahdella arvalla. :)

  ReplyDelete
 56. Poitsu tarvii juuri tän haalarin! Ei hukkuisi mustaankaan talveen toi päällä. Olen lukija ja linkitin :)

  ReplyDelete
 57. Meillä on kaapissa vain "tyttöjen" värisiä haalareita, joten tämä haalari olisi loistava meidän pojalle. Haalarille olisi myös myöhemminkin käyttöä, kun pikkusisko kasvaa perässä... Niin ja eipähän tarvitsisi lähteä kauppoihin pyörimään ja etsimään haalaria, kun tämän ihanan pirtsakan haalarin voisi noutaa suoraan postista :) Osallistun yhdellä arvalla.

  ReplyDelete
 58. Pitäähän pikkuveljen saada myös ihana raitahaalari koska isoveljelläkin on!

  T.Patrikin äiti

  ReplyDelete
 59. Tämä haalari olisi meille unelmien täyttymys! Meidän pitäisi ehdottomasti voittaa haalari vanhimmalle tytölle ja se palvelisi hienosti myös kahta pienintä velipoikaa seuraavina talvina!:)
  Osallistun kahdella arvalla!!

  ReplyDelete
 60. Lukijana kahdella arvalla mukaan :)

  Toiveenani on, että meillä vielä joskus päästäisiin testaamaan Molo Kidsin haalari in action. Jospa tässä olisi tilaisuutemme? Haalari on ihanan riemunkirjava, niin kuin meidän Elsa tyttönen 2,5 vee, jolle tätä haalaria halajan. Löytyisipä helposti oma lapsonen päiväkodin pihalta ja muualtakin, kun olisi tämä niin ihana väriläiskä yllään. Kovasti peukkuja pitelen, jotta onnetar meitä kerrankin suosisi ja saisimme antaa hyvän kodin tälle laadukkaalle haalarille :)

  ReplyDelete
 61. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Meiltä löytyisi käyttäjiäkin kaksin kappalein :) Upeat värit!

  ReplyDelete
 62. 2 arpaa lukijalle alkutaipaleelta.

  Minä toivoisin äidin voittavan tämän kirkkaan haalarin minulle. Näetkös, kun hänellä alkaa ikänäkö vaivata eikä erota minua niin nopeasti päiväkodin pihasta syyssateessa ja talvirännässä.Onneksi minä juoksen niin lujaa vastaan kun äiti tulee portista.Tiedätkö sinä missä sateenkaari asuu? Sitä ihmettelin ikkunassa juuri , oli ihmetykseni vallan ihmeellinen ja suuri.Jos Molo Kidsin sateenkaaren saan, tuon ilon koko perheen kanssa jaan.

  Terveisin Miisu-kuopus, siskosarjan hännänhuippu.

  ReplyDelete
 63. Voi, jospa se onni tällä kertaa potkaisisi, tuo olisi NIIN ihana. Haalari talveksi on vielä etsinnässä ja tuo olisi kovin mieluisa ;)
  Olen lukijasi!

  ReplyDelete
 64. Upean raikas puku piristäisi etelän talvea kovasti. Olisi pieni väriläikkä lisää elämässä!
  Ja toppavaatteista ei vielä tietoakaan, siksikin olisi ihanaa voittaa tämä!

  Olen kahdella arvalla mukana.

  ReplyDelete
 65. Hip Hei!
  Pojalle tilasin jo talveksi jemmaan Molon Rainbow hanskat ja tottahan saman sarjan haalari sopisi mitä parhaimmin kaveriksi :)

  Lukijana mukaan kahdella äänellä :)

  ReplyDelete
 66. Tämä puku olisi ihana piristys pienen pojan vaatteisiin! Kuuden lapsen kanssa meillä ei ikinä olisi varaa näihin vaatteisiin. Tälläinen ihanan pirteä kuosi saisi äidinkin lähtemään useammin ulos lapsen kanssa!

  ReplyDelete
 67. Meidän tulisi voittaa noin raikas puku, koska en ikuna saisi läpi ostaa lapsille noin kalliita pukuja. Olisi timantti toppavaatetuksessa tuo!
  Lisänä tuo sen, että lasten äippäliiniltä löytyy samanlaisesta kankaasta tehty mekko. :) Mätsättäisiin koko konkkaronkka hyvin yhteen. :D

  Kahdella arvalla osallistuisin.

  ReplyDelete
 68. Opettelen vielä käyttämään tätä palvelua, mutta nyt olen lukijasi ja olen linkittänyt arvonnan omaan blogiini. Nyt pitäisi varmasti vielä perustella miksi meidän kuuluisi voittaa puku? Kun tuo sateenkaari kuosi tuli, niin minusta se ole aivan hirveä. En voinut ymmärtää, että ihmiset ostivat tuon kuosin vaatteita lapsilleen. Kesästä lähtien tuo kuosi on kuitenkin alkanut houkuttelemaan ja näyttämään todella pirteältä, joten olen tässä pohtinut että tuo voisi olla yksi kuoseista jota meidän ulkovaatteista löytyy tulevana talvena. =)

  ReplyDelete
 69. Meidän pikkumiehelle olisi ensimmäinen uusi vaate, kaikki muu onkin sitten kierrätettyä, sukulaisilta tai kirppiksiltä.. :) Ei aatteesta vaan rahan puutteesta johtuen..

  ReplyDelete
 70. Toi haalari on ihana ja ihanaa haalaria tarvitaan aina. Ihan täydellinen haalari meidän talveen.
  T: Nitta

  ReplyDelete
 71. Hei ehdottomasti mukaan! Olen lukijasi ja tuo haalari on fantastinen!

  ReplyDelete
 72. Minä haluaisin voittaa, koska meillä on hankinnassa haalarit kolmelle pojalle, ja näin ihanaa väriä harvoin saa pojalle. Lisäksi haluaisin kokeilla onko haalari maineensa "arvoinen". =)

  Lukijanasi mukana kahdella arvalla. =)

  ReplyDelete
 73. Löysin kivan blogisi toisen blogin kautta... Osallistun arvontaan ja jään lukemaan lisääkin blogiasi. :) siis kahdella äänellä mukana!
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  ReplyDelete
 74. Ai niin. Unohdin mainita että linkitin ja kolmella äänellä mukana!

  ReplyDelete
 75. Voi mikä ihanuus!!! Meidän tulisi voittaa tuo haalari, koska pieni neitimme (8kk) aloitti juuri päivähoidossa ja tarvitsisi kohta toppahaalaria, jollaista tämä mamma ei ole vielä hankkinut.

  Olen lukijasi ja linkitän!

  ReplyDelete
 76. Heipsan!
  Ihana arvonta; tämä haalari tulisi tarpeeseen meidän pikku pimulle.
  Tällä hetkelllä piiitkän sairaslomantakia ei ole varaa hankkia merkkituotteita, vaan kierrätystä kierrätyksen perään.
  Voitto olisi lämmittävä <3

  ps.koko 98

  Krista

  ReplyDelete
 77. Haalaria tarvittaisiin ehdottomasti meille, koska iloisen unisex-värisenä se sopisi loistavasti ensin meidän pojalle ja sitten periytyisi pikkusiskolle. Tällä hetkellä pikkusisko on perimässä vain "poikavärisiä" sinisiä haalareita :(

  Olisi myös ihana testata Molon laatua, kun emme ole sitä koskaan vielä kokeilleet!

  - Tiitiäinen

  ReplyDelete
 78. Suloinen sateenkaari! Voi miten ihana haalari, sopisi meille oikein ihanasti. En ole aikaisemmin kokeillut kyseisen merkin haalaria, mutta kuullut hyvää, aivan ehdottoman huikea väritys! Olen lukijasi.
  Maija

  ReplyDelete
 79. UPEA ARVONTA!

  *Olen lukijasi
  *Linkitän tämän sivuilleni

  Miksi meidän pitäisi voittaa kyseinen haalari..?

  Olen myös, (monien äitien rinnalla) kuolannut tätä kyseistä haalaria meidän jommalle kummalle pojalle. Toiselle pojalle ostettiin kallis Ticketin haalari ja nyt harmittaa hieman, että nuorempi joutuu käyttämään äp-pakkauksien haalareita talven, koska juuri nyt ei ole varaa ostaa mitään muuta haalaria, tämä piristäisi kummasti meidän elämää!! :)

  Onnea kaikille arvontaan! :)

  ReplyDelete
 80. Kuopuksemme tarvitsisi haalaria ja reppana "joutuu" melkein aina kulkemaan veljen vanhoissa vaatteissa. Välillä olisi kiva pukea hänellekin jotain ihka uutta :)

  Aurinkoisin terveisin,
  Saara

  ReplyDelete
 81. Osallistun mielelläni arvontaan! Tämä ihanan pirtsakka haalari menisi meidän kuopukselle ja aikanaan varmasti uudelle tulokkaalle:) Mukava olisi saada kestävä haalari lasten touhuihin.
  Olen lukijasi!

  Reetuliini

  ReplyDelete
 82. Mahtava arvonta!

  Talvihaalareita ei olla vielä edes katseltukaan, niin tämä ihanuus sopisi täydellisesti meille!

  Meidän
  Onni
  Lovettaisi
  Omaa

  Kauniin
  Ihanaa
  Dyyristä
  Suojapukuansa! :)

  Ps. Liityin lukijaksi, niin kaksi arpaa minulle.

  ReplyDelete
 83. Heippa!
  *Olen lukijasi

  Syy, miksi meidän Oliver ansaitsisi tuon herkkupuvun on se, että hänellä on tapana joka iltapäivä istua möllöttää päiväkodin portin pielessä odottamassa hakijaa, ja jos pieni mies jostain syystä meinaisi livistää portin raosta, tämä värikäs puku paljastaisi karkulaisen aikeet! :)

  ReplyDelete
 84. Vau mikä palkinto!
  Mukana yhdellä arvalla.
  Ja kukapa nyt tuollaista hienoa merkki haalaria ei haluaisi omakseen!
  Tarviiko siihen parempaa selitystä :D.

  ReplyDelete
 85. Ihana haalari! Just meidän pienelle hymytytölle sopivan reipas.

  ReplyDelete
 86. *Olen lukijasi
  *Jos minulla olisi omat sivut, linkittäisin tämän ;)

  Ja meidän pitäisi voittaa tämä haalari, koska olemme sateenkaariperhe, ja 2-v. poitsumme pitää värikkäistä vaatteista. Hän voisi sanoa joka aamu: "Ooo, IHANA haalari!!"

  ReplyDelete
 87. Miksi meidän pitäisi voittaa kyseinen haalari?
  Koska se on niiiin ihana ja en raaski sitä oikealla hinnalla tyttärelleni ostaa koska meillä on jo haalari. :)
  t. Tiina

  ReplyDelete
 88. Heippa!

  Olen lukijasi ja meidän pitäisi voittaa haalari koska se on ihana :) Laitoin sen jo liikkeessä varaukseen ja mieskin siitä tykkäsi mutta jouduin luopumaan hinnan vuoksi. Näin hoitovapaalla ja isosiskon teinivaiheen vuoksi joudun vähän priorisoimaan. Jäi harmittamaan! Haalari olisi pojalle myös aivan sopivaa mallia. Pitkäraajainen hoikkeliini kun hukkui esim ticketin baggieen.

  Jospa siinä perusteluja ja meidän mustaa talvea piristäisi ihana sateenkaari ihanan aurinkoisen pojan päällä :)

  t.rasmuksen äiti

  ReplyDelete
 89. Olen salaa haaveillut tuosta haalarista, joten en todellakaan aio jättää tätä arvontaa väliin. Voi, kun osuis onni kohdalle. Leeville niin passeli!

  Kuten sanottu, sateenkaaren päästä löytyy aarre ;)

  ReplyDelete
 90. Voi kun arpaonni suosisi meitä ja vauhdikas/toimelias poikani saisi pukea tämän värikkään haalarin päälleen, jotta hitaanpuoleisen äiteen katse edes pysyisi juoksussa mukana:)

  - Tiu 07&10

  ReplyDelete
 91. Siis tää on se juttu, tää on niin MUST! Meillä puku saisi arvoisensa kodin: huolenpitoa, iloa ja vilinää lahkeisiin! <3

  -pn-

  ReplyDelete
 92. Jes, heti mukana.
  Siksi meille kun meillä on viisi lasta ja niitten talvihaalarit tulee kalliiksi. Lisäksi meillä ei ole ollut tämän merkin haalaria, joten olisi mukava kokeilla. =)
  T:viiden äiti

  ReplyDelete
 93. Tämä kotiäiti ei raaskisi ikinä ostaa noin kalliatsa haalaria, yleensä näitä saa vain puistossa ihailla muiden lasten päällä... Jospa tänä vuonna oliskin meidän pojan yllä?

  Asta

  ReplyDelete
 94. Meidän pitäisi voittaa tuo haalari, koska silloin jokainen talvipäivä tuntuisi aurinkoiselta ja muuten meidän neiti saa tyytä käytettyyn haalariin, koska ei ole rahaa ostaa uutta haalaria.

  ReplyDelete
 95. "Tää tää" huutaa meidän 1v4kk ikäinen tyttö ja osoittaa kuvaa ja voi miten paljon äitikin ilostuisi jos tuollainen haalari tulisi meille. Isikin tykkäisi kun olisi tytöllä jotain muutakin päällä kun sitä vaaleanpunaista ;) Ollaan siis mukana arvonnassa!

  -Prinsessa ja Äiti-

  ReplyDelete
 96. "Tää tää" huutaa meidän 1v4kk ikäinen tyttö ja osoittaa kuvaa ja voi miten paljon äitikin ilostuisi jos tuollainen haalari tulisi meille. Isikin tykkäisi kun olisi tytöllä jotain muutakin päällä kun sitä vaaleanpunaista ;) Ollaan siis mukana arvonnassa!

  -Prinsessa ja Äiti-

  ReplyDelete
 97. Voittoa kaipaan koska ostin fiksuna kuopukselle (syntyi maaliskuussa) toppahaalarin etukäteen toukokuussa ja tietysti se on juuri nyt sopiva. Meillä siis ole sopivaa haalaria enää siinä vaiheessa kun sitä oikeasti tarvitsisi.

  Olen lukija (tai juuri liityin kun vihdoinkin löysin tänne uudelleen) ja linkitin myös blogiini :)

  ReplyDelete
 98. Mun kuuluisi voittaa tämä, koska mä olen ihastunut Molo Kidsiin ihan kokonaan. Ja tämä kyseinen haalari on hauskan pirteä :) Täksi talveksi meillä on vähän tylsä haalari, joten olisi kiva saada hienompi ensi vuodeksi.

  Olen lukija ja laitoin blogiini linkin :)

  ReplyDelete
 99. Anonyymi lukija, joka kovasti jo pohtii oman blogin pystyttämistä...Meidän isolla pojalla on minymon viirullinen haalari, joten tämä olisi pikkusiskolle onnenomiaan :) erikset samikset.
  t; ira ja siiri

  ReplyDelete
 100. no siis pakkohan noin ihana haalari olisi saada! Varsinkin kun pikkusisko joutuu taas tyytymään siskon viimevuotiseen haalariin . Ja koko 92 olisi hyvä :)

  muusa1982 at gmail.com

  ReplyDelete
 101. Tuossa haalarissa ei poikamme koskaan olisi pahalla päällä ja tarhan täteillä olisi mukavammat työpäivät :)(eikä kastuisi pylly, eikä tulisi kylmä pienelle tarhalaiselle)
  Samalla ojentaisit pojallemme 1v. lahjan :D

  Kahdella arvalla!

  ReplyDelete
 102. Olisi meidän ensimmäinen ja ainut MoloKidsin vaate, muuten ei niihin olisi ikinä varaa! Ja pienempi joutuu aina käyttämään siskon vanhoja haalareita olisi kerrankin ihan uusi. <3

  ReplyDelete
 103. Heipä hei!
  Jos onni meitä suosii, saisi tyttäreni ihanan 3-vuotislahjan. Yksi vuotiaalle pikkuveljelle sateenkaarihaalari ostettiin odottamaan talven tuloa ja isosisko oli hieman kateellinen kun hänellä ei oo raitahaalaria.
  Ja täällä maalla huomattaisiin haalarit, täällä kellään ei ole muuta kun perinteistä punaista tai sinistä.
  Täällä olisi sitten hyvin onnellinen perhe:)

  Kiitos ihanasta blogista ja ihana Dansku- poika. Oon vakkarilukija, eka kommentti vaan jää nyt.
  -Katruska-

  ReplyDelete
 104. Hei,

  Meillä on talvihaalarin osto ajankohtaista ja Moloa oltaisiin muutenkin menossa hankkimaan. Olen vakuuttunut merkin haalareiden hyvyydestä juurikin tämän blogin kautta! Eli oltaisiin kovin iloisia jos meille muuttaisi ihanainen raitahaalari, käyttäjäkin innolla odottelee=)

  T,

  Santerin mamma

  ReplyDelete
 105. Ihana haalari! Mukaan arvontaan yhdellä arvalla!

  ReplyDelete
 106. Ei voi olla totta!
  Juuri tuota haalaria ihastelin -ja hintaa kauhistelin ;)Meidän perheessä talvivaatteita (kuten kaikkea muutakin) ostetaan viidelle lapselle, joten hinta vaikuttaa ostopäätökseen paljon. Tämä haalari jäi siksi vain haaveeksi. Ehkäpä tällä kertaa onnetar auttaisi tässä arvonnassa... :)
  Yhdellä arvalla mukana.

  ReplyDelete
 107. Pakko kokeilla onnea näin ihanassa arvonnassa. Haalari voisi tulla meille, koska pidän paljon värikkäistä vaatteista ja tuo olisi ihan unelma haalari. Pojan talvelle varattu haalari saattaa olla liian iso, joten tässä olisi mahdollisuus saada sopivampi haalari. Saapa nähdä miten käy.

  Emily

  ReplyDelete
 108. Ihanaa, osallistun kolmella arvalla.

  Minä haluaisin voittaa tuon, koska aina vähärahaisena en ole tuollaista koskaan raaskinut ostaa, mutta aina himoinnut. Poikanen rakastaisi tuota varmasti ja sille olisi sitten toinenkin käyttäjä, jos koon 98 saisi...

  ReplyDelete
 109. Kolmella arvalla mukaan!

  Meidän pitäisi saada juuri tuo haalari, koska neiti voisi käyttää sitä nyt, tarvitsee vielä haalarin talveksi ja unisex-tyyliä kun on, voi sitten hyvin jäädä odottamaan pienempiä sisaruksia! Tulisi siis kunnon käyttöön ja hyvään kotiin!

  ReplyDelete
 110. Olen lukijasi ja linkitän, eli kolmella arvalla mukaan :)

  Me toivottasiin hirveästi, että meitä suosisi onni, tämä haalari on oikea unelma, mutta tämänhetkiseen rahatilanteeseen ihan liian tyyris ostettavaksi. Kaunis, kirkas kuosi ja laatupuku - kukapa ei sitä haluaisi :) Meille tulee toppahaalareita tasan yksi ja tämä olisi niiiiiiiin ihana, että toivotaan parasta :)

  ReplyDelete
 111. olisipas aivan mahtava puku meidän pojalle.isäntä ei koskaan suostuisi tuon ihanuuden ostamiseen, vain arvonnan voittamalla saisin mitäkovasti haluaisin ;D

  t. lauruskainen

  ReplyDelete
 112. On meillä täällä pieni vesseli,
  ihananainen hösseli.
  Koska iltatähtönen olen aivan,
  niin äiti näki tämän vaivan
  että päätti runon voimalla yrittää
  täyttää kaapistamme molon mentävän
  upottavan kolon :)

  ReplyDelete
 113. Hei! Juuri tätä haalaria olen kuolannut jo pidemmän aikaa tytöllemme, mutta ei ole ollut varaa ostaa. Huuto.netissäkin olen viikon välein yrittänyt haulla sopivan kokoista löytää (meillä ei ole tällä hetkellä varaa muihin kuin käytettyihin vaatteisiin), mutta ei ole onnistanut! Tämä olisi niin äidin kuin värejä rakastavan tyttären unelmien täyttymys!

  Linkitän, mutten ole aikaisemmin sinusta kuullut. Lasketaanko jos lupaan lukea jatkossa? ;)

  ReplyDelete
 114. Mukana kahdella arvalla! Haluaisin voittaa haalarin, että voisin antaa sen kummitytölleni lahjaksi. Kummityttöni joutuu aina tyytymään minun lasteni vanhoihin.

  ReplyDelete
 115. Mukana kolmella arvalla! Oisipa ihana saada mustan puvun kaveriksi noin ihana väripläjäys! :)

  ReplyDelete
 116. Oi kun hauska haalari!
  Olen lukijasi ja osallistun arvontaan!

  t.Mai Que!

  ReplyDelete
 117. Osallistun! Meillä on poikaselle kaikki haalarit ostettu aina käytettyinä, ikää nyt 3v. Olisi ihana saada ihan uusi haalari! Ja vieläpä noi upean värinen, poika nääs tykkää väreistä, kuten äitikin :) Nytkin on päällä keltaista ja punaista.

  Osallistun kahdella arvalla, olen siis myös lukijasi :)

  ReplyDelete
 118. Osallistun kisaan yhdellä arvalla. Meille ei ole tytölle vielä toppahaalaria ja tämä olis täydellinen!

  -Tiina

  ReplyDelete
 119. Oi meille olisi niin käyttöä noin ihanalle haalarille. Tulisi tytölle ja sitten menisi sen jälkeen meidän pojalle käyttöön. Terkuin.Satu K

  ReplyDelete
 120. Osallistun arvontaan, olen lukijasi:)
  Meillä pieni (1480g, 43cm, s. 5/10) kesämies Vili rakastuisi värikkääseen haalariin ensi talvena ja lastenvaatefriikki äiti myös. Ei tarvitsisi iltatähden kulkea siskonsa (8v) vanhoissa:)
  terkuin Vili ja äiti

  ReplyDelete
 121. vaimoni näin tätä blogia lukevan ja yllättääkseni ihanan vaimoni,jos meitä arpa onni soisi yritän laittaa myös minun osuuteni kilpailuun(vaimoni siis osallistui tähän myös,mutta ei tiedä minun myös osallistuneeni)...
  -isä4

  ReplyDelete
 122. Hänkin ystävällisesti osallistuu arvontaan kahdella arvalla (lukija). Perusteluna se, että meidän vauhtiveijari todella tarvitsee hyvän ja kestävän haalarin. Näin opiskelijabudjetilla tuo k.o. haalari jää hankkimatta, joten joskos onnetar olisi puolellamme! :D

  ReplyDelete
 123. Osallistun arvontaan, en itseni tai lapseni takia vaan ystäväni ja hänen lapsensa.

  Ystäväni, jolla on puolitoista vuotias poika, elättää itsensä ja lapsensa pienellä opintotuella. Eipä ole rahaa ostaa edes sitä halvinta talvipukua, hyvä että saa ruoan pöytään. Yksinhuoltajan arki, kun on vielä tiukka opsikelutahti on raskasta. Jos voittaisin tämän haalarin, uskoisin, että saisin ystäväni hyvin onnelliseksi ja iloiseksi. Olisi tämän haalarin taatusti ansainnut.

  Osallistun kahdella arvalla, olen lukijasi.

  ReplyDelete
 124. Osallistun arvontaan. Tuo haalari pukisi kaikissa väreissään niin ihanasti tulevaa lastamme.

  ReplyDelete
 125. osallistun kolmella arvalla. meidän tulisi voittaa kyseinen haalari koska siten pystyisin talvella helposti havaitsemaan missä tämä meidän vilkas ikiliikkuja viipottaa.tyttö oppi kävelemään 9 kk ikäisenä ja nyt vuoden iässä vauhtia riittää mutta järkeä ei yhtään.

  ReplyDelete
 126. Tämä olisi ihanan pirtsakka haalari meidän tytölle!

  Kahdella arvalla mukana, eli olen lukijasi. :)

  ReplyDelete
 127. Osallistun arvontaan. Luen blogiasi säännöllisesti, vaikken olekaan rekisteröitynyt lukijaksi. Molo Kids Rainbow - meille siksi, että olen jo puolitoista vuotta haaveillut kyseisen haalarin hankkimisesta. Muutaman kerran olen jo nettikauppojen sivuilla tehnyt "viittä vaille kaupat". terveisin Aaken äiti

  ReplyDelete
 128. Hei,

  Olen lukijasi, joten kahdella arvalla mukana.

  Meidän Pyry pojan pitäisi voittaa haalari, koska se sopii lappalaiselle nappisilmälle täydellisesti ja äiti on niin tylsä, että ostaa harmaan haalarin! Tämä valaisisi meidän pimeää ja pitkää talvea kummasti täällä Napapiirin pohjoispuolella. :)

  Sonja

  ReplyDelete
 129. Hei!

  Meidän 1v pojan tulisi voittaa tuo ihanin haalari ikinä,koska isoveikalla on samaa kuosia ja sitten ei pikkuveikka joutuisi taapertamaan tylsässä sinisessä haalarissaan :) :D ;)
  Isomman mielestä pitää molemmilla olla samanlaiset.

  Luen ja linkitän :)

  ReplyDelete
 130. Jos voittaisin haalarin antaisin sen lahjaksi pienelle rakkaalle kummipojalleni. Hän on yksi Lastenklinikan pienistä syöpäpotilaista, mutta pääsee tänä syksynä kotiin. Kun hän pukeutuisi haalariin olisi sateenkaaren päässä todellinen pala kultaa <3

  Olen myös lukijasi.

  ReplyDelete
 131. heips! olen mukana kahdella arvalla.. eli olen lukijasi ja seuraan molempia blogejasi:-)

  meidän tarvitasisi saada haalari jota olen himoinnut yhtä kauan kuin meillä on ollut lapsia ja netti eli pian 7 vuotta. haalari vaan maksaa kipurajani yli uutena ja pojille saa todellakin hakea iloista vaatetta. koska kaikki alkaa olemaan taas mun makuuni aika tummaa. ja talven tummassa pimeydessä toisi piristystä synkkiin arkiaamuihin jolloin on hoitoon ja töihin matkattava ja lisäksi on meillä vielä joka klopin (3kpl) talvivermeet hiukan huteralla pohjalla. eli tämä olis loisto apu kiireisen äidin syksyyn. kiitos blogistasi ja toivottavasti toipuminen mennyt ok.

  ReplyDelete
 132. Oton ja äidin unelma haalari..

  ReplyDelete
 133. Osallistun ja olen lukija sekä linkitän omaan blogiin :)
  Meijän pojan tulisi voittaa tuo haalari koska meillä ei varsinaista toppahaalaria vielä ole oikeassa koossa. On haalari josta saa topan laittamalla fleecen väliin.

  ReplyDelete
 134. OI mikä palkinto! Meidän pitäisi voittaa tämä ihana haalari, koska pojalla ei ole vieläkään äidin laiskuuden ansiosta päällepuettavaa talven pakkasille, eikä opiskelijabudjettini todellakaan veny sellaiseen haalariin minkä haluaisin ja minkä lapsi tarvitsisi. Ja koska juuri tuo sateenkaari Molo on kaunein haalari jonka olen koskaan nähnyt!

  ReplyDelete
 135. Nam! Ihana haalari josta varmasti tyttö tykkäisi ja myönnettäköön että äiti myös :) Kahdella arvalla mukana!

  ReplyDelete
 136. Lisäys edelliseen, olen lukijasi!

  ReplyDelete
 137. MOI!
  Herkullinen haalari ja sen voittaminen piristäisi surkeasti alkanutta syyskuuta;eka viikko sairaalassa sairaana ja koirakin lopetettiin sunnuntaina :(

  Olen lukijasi.
  -ma-

  ReplyDelete
 138. Heippa,
  kahdella arvalla mukaan.
  Rakas poikani on vailla toppapukua ja tämä puku kyllä sopisi kuin nakutettu pienelle rakkaalleni. On niiin eloisa!
  Hanimomma

  ReplyDelete
 139. Heips!
  olen lukijasi, jätän kommentin ja linkitin arvonnan blogiini :)

  Haluaisin haalarin ihan ilmeisestä syystä että olen hankkimassa näitä kuitenkin sen 3kpl noille nuorimmille sateenkaariperheen muksuille :))

  Tuusis <3

  ReplyDelete
 140. Minun kuuluisi voittaa, koska haalari sopisi hyvin meidän värikkäälle pikku prinsessalle. Lisäksi mulla ei ole vielä kokemuksia molo kidsin haalareista :) Liityin juuri lukijaksi ;)

  ReplyDelete
 141. Hei!

  haluan, haluan ja mieskin haluaa.

  ienna

  ReplyDelete
 142. Liityin lukijaksi ja tottakai linkitän! Tämä haalari voisi muuttaa meille, koska en ole löytännyt tyttärelleni sopivaa haalaria talveksi ja tuo olisi ihanan värinen + ei ole tuon merkin käyttökokemuksia ;D

  ReplyDelete
 143. Osallistun ehdottomasti arvontaan!

  Puku on mielettömän ihana ja sopisi meidän neitoselle ja poikaselle mainiosti! Talvihaalarin tarvetta olisi siis täälläkin!

  Kahdella arvalla mukana!

  ReplyDelete
 144. Ihana haalari! Meillä Nopsu on vailla just tämmöstä värikästä talvihaalaria:) Osallistun kolmella mukaan!

  ReplyDelete
 145. Ah, kyseinen haalari on mun unelmahaalari. Sopis täydellisesti meidän pikkuiselle nappisilmät enkelinkiharat omaavalle poitsulle. Ja miten iloisena äitikin ulkoilisi pikkuinen sateenkaari vierellään.. :)

  ReplyDelete
 146. Ai niin olen myös lukija, en muistanut äsken mainita..

  ReplyDelete
 147. Minä toivon voittavani tämän ihanan räiskyvän haalarin,jotta voisin lahjoittaa sen kummitytölleni:)
  Hän on niin rakas ja tämä haalari hänen näköisensä!
  Ottaisin omillekin lapsilleni,jos saisi koossa 140 ja 160;)

  ReplyDelete
 148. Mukana tottakai minäkin! Ja kolmella arvalla. Haalari on niin ihana, että miksipä sitä ei haluaisi :D

  ReplyDelete
 149. Hui, mikä lista jo. Sopisi voitto meillekin, tuota haalaria voisivat käyttää molemmat lapset, isosisko ja pikkuveli.

  ReplyDelete
 150. Tämä on must. Siksi.

  Mukana kahdella arvalla, peukut ja varpaat krampissa!

  ReplyDelete
 151. Pupu Nuppusen emo7 September 2010 at 22:21

  Eipä ole minulla mitään uutta perustelua antaa. Tuo haalari vaan on niin ihana, muttei minulla siihen koskaa tule varaa olemaan. Tänne siis, pliis! ;)

  ReplyDelete
 152. Olen kuullut, että sateenkaaren alla on aarre. Pieni poikani on totisesti sellainen. Siksi haalari kuuluisi hänelle :)

  ninni

  ReplyDelete
 153. Ehdottomasti mukana, kahdella arvalla! Vanhemmalla pojalla on tuo talvena, olisiko upeaa kun pikkuveikalla olisi kanssa;) Samikset! Meillä on haalarille myös tarvetta, kuten kaikilla tuntuu olevan.

  Tuo kuosi olisi omiaan meidän aurinkopojan kanssa!

  ReplyDelete
 154. Osallistun arvontaan vaikka voittomahdollisuus on todella pieni.
  Jos voitto osuis kohalle niin tämä haalari tulis kuopukselle jolla haalaria ei vielä ole tai muutakaan toppavaatetta, molon haalari ois täydellinen turun talviseen hyvin synkkään loskamaisemaan :)

  ReplyDelete
 155. Hei!
  Osallistuisin arvontaan.
  Me tarvitsisimme juuri tämän haalarin, ettei pikkutyttöjen aina tarvitsisi pitää isoveljen vanhoja vaateita, jotka toiset ovat hieman poikamaisia.

  -iidam-

  ReplyDelete
 156. Kahdella arvalla mukana! Meidän pitäisi voittaa, koska... ööh... haalari on värikäs ja meitin poju kanssa!

  ReplyDelete
 157. Oi, ihana, meidän tytölle tuollainen olisi niin ihana. Olisimme ikionnellisia jos tämän voittaisimme:) Osallistun kahdella arvalla koska olen myös lukijasi.

  ReplyDelete
 158. Tää osallistuis kolmella arvalla, eli lukijaksi liityin tänään ja kilpailun linkitin. Me haluttais ko. haalari, koska olis ihana saada väriä pimeän talven keskelle. Ja kuten monilla muillakin, raha ei anna myöten tällä hetkellä ostella uusia merkkihaalareita, joten olishan sellasta kiva päästä testailemaan. :)

  ReplyDelete
 159. Tuo on kaikista ihanin haalari. Meidän tulisi voittaa haalari koska tytön nimi liittyy sateenkaareen.

  ReplyDelete
 160. Osallistun! :) Haaveillut rainbowsta jo pitkään, koitan jos onni soisi ja sen voittaisin, kukkaro kun ei anna myöten ostamiseen! :)
  Helay

  ReplyDelete
 161. Haalari sopisi hienosti meidän värikkääseen perheeseen ja kuulen kuinka se oikein huutaa meidän kuopuksen nimeä :) Se oli ehdottomasti rakkautta ensi silmäyksellä.
  (Mekin osallistutaan kahdella arvalla)

  Eppu-mami

  ReplyDelete
 162. Oho! Vau! Johan on arvonta! Silmät ymmyrkäisinä täällä osallistun arvontaan kahdella arvalla. (Lukijaksesi liityin vasta tänään, vaikka satunnaisesti olen täällä aiemminkin piipahdellut...)

  Olen metsästänyt esikoiselle talvihaalaria ja tämäkin on sovitettu, silti ollaan yhä ilman haalareita. Tämä on niitä harvoja, jotka istuvat hyvin hoikalle tytölle passelisti. Ainoa este ostolle on tuo hinta... :( Joten tämä arvonta osuu niin loistavaan saumaan, jos arpaonni joskus osuisi kohdalle, pelastaisi tämä koossa 98 todellakin meidän talven ja antaisimme haalarille taatusti rakastavan kodin!

  Nyt klikkaan lähetä ja jään odottamaan maha täynnä perhosia ja varpaat ja sormet krampissa :)

  ReplyDelete
 163. Ihanahan tuo haalari on, ja meillä on juurikin käynnissä äidin päänvaivaksi haalaripohdinnat. Esikoinen tarvitsee uuden puvun, pienempikin luultavasti tarvitsee myös, sillä veljensä on hypännyt puuttuvan 86cm koon yli. Ja olisihan se mahtavaa saada neidille ihan OMA haalari, ei aina veljen vanhoja ;) opiskelija-kotiäiti perheeseen yhden haalarin saaminen olisi luksusta, vaikka eipä näistä tingitä vaikkei voitettaisikaan :)

  ReplyDelete
 164. Mukana kahdella arvalla!!

  Olisi täydellinen meidän pikku neidille joka RAKASTAA värejä ja on vielä vaila toppista!! Kaveriksi kotonta löytyisi jo MoloKidsin toppahattu! :)

  LottaM.

  ReplyDelete
 165. Osallistun! Ja siksi meille, että tuo haalarin sininen raita sopisi niiiiin hyvin poikani silmien väriin:-)

  ReplyDelete
 166. -hei!!

  osallistun värikkääseen arvontaan. olisi kiva voittaa tuo ja tehdä kummityttö valkoisen lumen maahan kulkemaan tämä puku päällä.

  terv päivi

  ReplyDelete
 167. Olen lukijasi ja mielestäni meidän pitäisi voittaa koska haluisin pojallemme jonkun tosi värikkään talvihaalarin ja tuo olisi just sellainen ihanuus:) Uutena en tuollaista kuitenkaan saa muuten, josko tässä kävisi tuuri? Lisäksi tuo haalari periytyisi vielä tyttärellemme ja sopisi hänelle tosi hyvin kun käy väreiltään molemmille.

  ReplyDelete
 168. Heippa! Tämä puku on iloisen kaunis, ja sopisi meidän reippaalle touhuajalle mainiosti. Olen juuri tekemässä muuttoa koti-Suomeen takaisin Englannista ja jännitän hurjasti taaperon tarhan aloitusta. Päiväkodissa tarvittavien varusteiden haaliminen on vain osoittautunut hurjan vaikeaksi: täällä Englannissa talvivaatteet eivät ehdi myyntiin ennen muuttoamme, ja Suomesta arvatenkin kaikki on pian myyty loppuun. Lisäksi ensimmäisen äitinä oikean haalarin valitseminen on haastavaa, ja erinomainen laatuhaalari ratkaisi pulmat.

  ReplyDelete
 169. Osallistun kahdella arvalla.
  Molo Kidsin vaatteet on mahtavia ja laadukkaita.
  Ilahduttaisin opiskelevaa ystävääni tuolla haalarilla. Hän on aivan PEEAA joten uusi upea haalari hänen tyttärelleen piristäisi hänen päiväänsä.

  ReplyDelete
 170. Mukana arvonnassa ollaan, myöskin lukijana. =)

  Haalaria olen aina netistä ihastellut mutta myöskin meillä (neljän pienokaisen kanssa) ei ole siihen varaa joten toivon niin hartaasti että voitettaisiin! =)) Piristäisi kyllä niiiiin paljon!

  ReplyDelete
 171. Arvontaan mukaan. Haalari sopisi tytölle piristämään (täällä usein lumettomia) talvipäiviä. Olen lukijasi, eli kahdella arvalla mukana :)

  ReplyDelete
 172. Meidän tulisi voittaa koska eksyimme tähän blogiin muuta googlen kautta etsiessämme ja hakemamme tästä blogista muuten myös löydettyämme! Ronkeli poikamme alkoi viuhtomaan jotain ja kesti hetken ennen kuin ymmärsin että hän oli iskenyt ko. pukuun silmänsä..

  ReplyDelete
 173. Jospa minäkin kokeilen onneani :) Verottaja muisti perhettämme ruhtinaallisilla "mätky" lapuilla, niimpä tuon kaltaisuudet ihanuudet saavat jäädä haaveeksi ellei sitten tätä kautta...

  ReplyDelete
 174. Osallistun ehdottomasti tähän mahtavaan arvontaan. Minun pitäisi voittaa, koska olen kuolannut juuri tätä haalaria viime talvesta asti ja on vain kohtalon sanelema juttu, että nyt on tälläinen arvonta missä voin sen pojalle voittaa, heh =)

  Mukana kahdella arvalla.

  ReplyDelete
 175. Blogisi on tosi kiva ja haalari on todella hieno!

  ReplyDelete
 176. Heippa...Eksyin tänne ihan vahingossa, mutta tästä eteenpäin ihan tarkoituksella;)
  Meidän neiti on ilman toppapukua, ni oispa ihana jos tuollaisen ihanuuden saisi ens talveksi päälle:)

  ReplyDelete
 177. Vau mikä puku! Tommosen tahtoisin mutta kodinhoitotuella aikasta hankalaa hankkia mitää "kallista" Jos tuon voittaisin olisin ikionnellinen ja piristäisi ankeita ja harmaita päiviä talvella.

  Olen myös lukijasi joten 2 arvalla toivottavasti onni kohtaisi :D

  ReplyDelete
 178. Liityin lukija listallesi nyt! =) Ja Meidän tulisi voittaa tämä ihana väri pilkku meidän keskimmäiselle pojalle koska hänen tuleva se "the" haalari puuttuu aivan kokonaan kaapista! Ja koska meillä on kolme poikaa väriä kaivataan elämään =)

  ReplyDelete
 179. Liityin lukijaksesi nyt, joten kahdella arvalla mukana! Meidän tulisi voittaa haalari koska tällähetkellä kaapissa olevat toppavaatteet pojalleni ovat joko liian isoja tai sitten viimevuotisesta vähän liian nafteja! Kotihoidontuella ei paljon tällaisia ihanuuksia osteta! Haalari on kyllä ihana ja niin värikäs!!!!

  ReplyDelete
 180. Aivan ihana haalari! Meidän pitäisi tuo voittaa, koska muuten poika joutuu kulkemaan kirppareilta ostetuissa haalareissa, joiden väreistä äiti ei oikein tykkää. Eli täällä ollaan mukana kolmella arvalla!

  ReplyDelete
 181. Onpa ihanan värikäs haalari! Meidän tulisi ehdottomasti voittaa se siksi, että siihen olisi kiva ommella ihania asusteita kaikissa hauskoissa, kirkkaissa väreissä. Kerrankin haalari, johon sopii melkein väri kuin väri asusteissa!
  Liinulotta & Co

  ReplyDelete
 182. Mukana arvonnassa! Meille pitäisi tulla tuo haalari, koska meiltä puuttuu vielä SE haalari tulevaksi talveksi. Tämä olisi ihana väripilkku pojan vaatekaappiin :).

  ReplyDelete
 183. Siis meiän pikkuherralle kävis tuommonen värikäs ihanuus. Muutimme vasta Pohjois-Suomeen ja entinen beige-haalari hukkuu värinsä puolesta lumikinoksiin, mitkä on täällä yleensä aika valtaisat. Väriä hankeen ja pirteetä mieltä! Täällä on satanut jo kerran lunta, iiks.

  Ansku

  ReplyDelete
 184. Mukana ollaan! Tuo ihana palkinto kuuluisi meille koska talvihaalaria tyttöselle ei ole vielä hankittu ja tuollainen haalari jää haaveeksi jollei sitä joku sponsoroi.

  Mukana kahdella arvalla.

  ReplyDelete
 185. Lukija osallistuu.
  Pikkusisko kaipailisi välillä uutta haalaria, ettei aina tarvitsisi kulkea siskon vanhoissa. Molon haalareistakaan ei ole kokemuksia, joten olisi kiva päästä testaamaan, miten toimii. Ja lisäksi on pakko tunnustaa, että vuosi sitten en olisi voinut kuvitellakaan hankkivani näin värikästä, mutta naisillahan on onneksi oikeus muuttaa mieltään, nyt tuo miellyttää silmää oikein paljonkin.

  ReplyDelete
 186. Tietenkin olen mukana arvonnassa. Lapsia on monta joten rahaa palaa muutenkin(yli satasta en ikinä pystyisi haalarista maksamaan). Olisi iloinen yllätys jos nuorin poika tuollaisen värikkään juuri hänen näköisensä haalarin saisi ja tämä haalari pääsisi vielä kuopus tytönkin käyttöön!
  Yhdellä arvalla mukana anonyymi vakkarilukijasi

  iida :)

  ReplyDelete
 187. Osallistutaan arvointaan. Meille olisi ihanaa vaihtelua aina turvalliseen pinkkii ja vaaleanpunaiseen. Luulempa että neiti rakastuisi heti.

  ReplyDelete
 188. IHANA haalari!! Sopisi meidän pojalle, pienelle hassuttelijalle enemmän kuin hyvin, enkä varmaan itse ostaisi noin reipasta haalaria hänelle, vaan jonkun "tylsän" yksivärisen!!Siksi meidän pitäisi tuo voittaa. =)

  ReplyDelete
 189. Toivoisin arpaonnen suosivan koska sormeni suorastaan syyhyävät päästä neulomaan tuohon haalariin sopivia asusteita ;)
  Kahdella arvalla osallistun(linkitin blogiini)

  ReplyDelete
 190. Olen uusi lukija sivuillasi. Olisipa ihanaa voittaa noin kivannäköinen haalari, kuopus kun harvoin saa mitään uutta ja kotihoidontuki ei tämän tasoisiin haalareihin riitä.

  ReplyDelete
 191. Meidän pienempi neiti tarvitsee vielä talvivaatteita. Raukka on joutunut tähän mennessä kulkemaan vain isosiskon vanhoissa ja tänä talvena olisi kiva saada uusi oma haalari. Olen blogi lukija!

  ReplyDelete
 192. Olen lukija ja linkitin. Kolmella arvalla siis mukaan :).

  Meidän olisi hyvä voittaa siksi, koska mies ei kelpuuttanut tätä väriä, joten sittenhän hän ei mahda asialla mittään, jos haalari on voitettu >;).

  ReplyDelete
 193. Meidän kuuluisi voittaa, koska tarvitaan haalari :D
  Olen lukijasi.
  T: V:n äiti S

  ReplyDelete
 194. Kolmella arvalla mukana!
  Minun (tyttöni) kuuluisi voittaa, koska tämä äiti on ostanut vain hempeitä kaksiosaisia pukuja ja varmasti tuollainen haalari olisi parempi 2-vuotiaalla! Ja jos tulee yhtä luminen talvi kuin edellinen niin erottuisi sieltä lumen seasta pikku karkulainen =D.

  ReplyDelete
 195. Tuo on niin meidän neidin haalari. Iloinen, pirteä ja värikäs. Ja koska talvihaalarille on tällä hetkellä suurta tarvetta!

  ReplyDelete
 196. Heippa!

  Ihana haalari joka sopisi meidän pikku tytölle vallan mainiosti. Mielestäni pikkuneidin pitäisi voittaa tämä koska rehellisesti ja kaunistelematta minulla ei ole varaa ostaa uutta haalaria, kaapissa on isoveljen musta- tummansininen lassien toppishaalari joka muussa tapauksessa saa kelvata.Jokapäivä ulkoillaan ja nautitaan säästä kuin säästä.:D

  T: 4-lapsen kotiäiti

  ReplyDelete
 197. Mukana yhden arvan verran.
  Haalari saisi meiltä rakastavan kodin ja mielenkiinnolla lähtisimme testaamaan meille uutta tuttavuutta MOLO KIDS:ia. Tämä merkki ei ole vielä koskaan asustanut meidän vaatekaapissa. Erityisesti siksi se olisi oikein lämpimäisen tervetullut :)

  Terkuin:TiinaS

  ReplyDelete
 198. Kommentoin, linkitän ja luen ja toivon että 3 arvalla voittais :) :)

  ReplyDelete
 199. Kyllä se meidän Veikon haalari on. Jos ja kun arpaonni meitä suosii, neulon siihen samoista väreistä natsaavan pipon.
  Väreistä tulee hyvälle tuulelle!

  ReplyDelete