16 Sept 2010

For next year

Postissa tuli tänään iso paketti. Tilasimme miehen kanssa yhdessä Danskulle kasan vaatetta babyshopista ensi vuodelle. Olen aina itse ostanut lähestulkoon kaikki vaatteet Danskulle, mutta nyt mies halusi tilata jotain ja maksaa. Päätimme tilata isoja kokoja, jotka olisi passeleita vasta ensi vuonna. 

Minä tietenkin selasin ja valitsin merkit, mies vingutti korttiaan ;). Yhden paidan mies tosin halusi mukaan ja se olikin kiva omasta mielestänikin. Voipi olla, että tämä vaatetilaus on miehen ainoa piiiiitkään aikaan, mutta huomattavasti helpottaa omaa lompakkoani hieman. Kaikki vaatteet oli sellaisia, joita(ainakin osaa) olisin varmasti ostanut sitten joskus alesta.
Ihanat vihreät Nova Starin huppari 98cm, paita 92-98cm ja pipo M.
Sininen pipo M, paita 92-98cm sekä kahdet farkut 92cm.
Harmaa huppari 98cm sekä harmaat collegehousut 92cm.
Nova Starin trikoopaita 92-98cm, Yporqué mopopaita 4y, Mini Rodinin pingviini teeppari 104/110 ja miehen valitsema koirapaita Decent, koko 18m, eli ainoa noista, joka pääsee heti käyttöön(isompi koko oli loppu).

Postissa on vielä tulossa miehen minulle ja Danskulle tilaamat Emut Uudesta Seelannista, jotka tänään saapuneet Helsinkiin :) Kiitos siis miehelle!

13 comments:

  1. Hienoja vaatteitya ja kiva ele mieheltäsi. Ymmärsin kirjoituksesta että teillä on täysin omat raha?

    Minun korvaani kuulostaa aina niin oudolta että joku kiittää miestään siitä että tämä' ostaa lapselleen vaatteita jos vanhemmat kuitenkin asuvat samassa taloudessa. Mutta meillä onkin täysin yhteiset rahat, sillä lapset ja talouskin ovat yhteiset.

    ReplyDelete
  2. Heippa!
    Me asumme erillään(asumuserossa), eli omat on rahat ja talous. Vaikkakin mies onkin tiiviisti elämässämme mukana.

    ReplyDelete
  3. Tuo turkoosi-vihreä paita on kivan värinen! :)

    ReplyDelete
  4. Hui siinäpä on sataset paukkunu! mutta eipä siinä,tosi ihania vaatteita Dansku sai :)
    Erityisesti pidän noista huppareista,näyttää tosi laadukkailta!
    Jos minulla olisi lapsille tuollaisia vaatteita jemmassa kokeilisin varmaan vähän väliä että jokohan ne olisi sopivia että voitas ottaa käyttöön :D hih!!
    -T-

    ReplyDelete
  5. Meillä on onneksi kaikkea ihanaa jo sopivassa koossa kaapissa, että pystyy laittamaan hyvillä mielin säilään ;)

    ReplyDelete
  6. iiiiiiihania ostoksia!!! voisin ottaa myös noi kaikki :D!

    ReplyDelete
  7. Tosi kivat ostokset! Hei bloggaa sitten Emuista kun ne kotiutuvat =) itsekin meinasin tehdä natureshopiin emutilauksen ennen talven tuloa, ois kiva kuulla olitko tyytyväinen kenkiin...

    ReplyDelete
  8. HeidiF: Sieltä mekin tilattiin ja ovat jo Helsingissä tulossa, jospa huomenna tulisi. Bloggaan kyllä ja toivottavasti ovat hyvät :)

    ReplyDelete
  9. Niiin ihania kuteita :) Meilläkin noista monet samanmoiset :)

    ReplyDelete
  10. Niin ihania ostoksia! Meillekkin on kotiutunut Nova Staria viimeaikoina ;). Tuo Yporquén mopopaita olisi ihan huippu meidän motskarifanille! Mitähän kokoa tuo 4v vastaa jos verrataan Nova Stariin?

    T: Pojun äippä

    ReplyDelete
  11. Pojun äippä: Mun mielestä vastaa 98cm..mutta oon tekemässä postausta eri merkkien koista, niin laitan sen vertailuun. Yritän saada tänään tehtyä.

    ReplyDelete
  12. Hieno juttu :). Jään mielenkiinnolla odottamaan kokovertailu postausta.

    Pojun äippä

    ReplyDelete
  13. Ihania vaatteita! mopopaita varsinkin aika style!

    ReplyDelete