9 Sept 2010

HELP!**EDIT**


LÖYSIMME JO PUVUN! KIITOS ;)

Me tarvittaisiin kipeästi välikausihaalaria. Kaupoista ei sellaista löydy(oikeassa koossa), enkä tiedä mistä nettikaupoista lähteä etsimään. 

Erityisesti haluaisin Minymon tai Mini A Turen vk-haalarin, mutta merkillä ei niin väliä, kunhan olisi yksivärinen. Olisiko teillä kenties ylimääräistä? Koko saisi olla 80 tai 86, eli vain nyt syksyksi sopiva. Ticketistä menee varmasti 80cm, muista en tiedä.

Ensi viikolla siis alkaa tarha ja silloin olisi hyvä jo olla sellainen(tai mahd. pian.)

Ilmoittele lastenvaateralli (at) gmail . com, jos teiltä löytyisi, tai kommentteihin vinkkejä, mistä sellaisia vielä saisi! KIITÄN!

EDIT: Käytiin tänään 2v- neuvolassa ja pituutta oli 86cm, painoa 10,5kg ja pää 47cm. Elikkäs, sopivaa haalaria etsin noihin mittoihin. Voi siis olla, että jostain merkeistä 80cm on liian pieni. 

4 comments:

  1. Meillä olisi koko ruskea Ticketin vk-haalari koossa 86cm. Tuo on aikalailla käyttämätön, kun tyttö ei tuota värin takia suostunut pitämään, kun oli muitakin vaihtoehtoja. Jos kiinnostaa, niin ongin haalarin esiin ja laitan kuvien kera viestiä sähköpostiisi! =)

    ReplyDelete
  2. Kiinnostaa, laita vaan kuvaa tulemaan. Onko kuinka reilu?

    ReplyDelete
  3. Meillä on elokuussa 2008 syntyneellä pojalla (85cm ja 12,3kg) Ticketin 86-kokoinen Othello tähtikuviolla ja mun mielestä juuri hyvänkokoinen. Oli kyllä käytössä jo keväällä, silloin oli reilu, mutta hyvin pystyi kuitenkin liikkumaan.

    Popista taitaa saada näin syksylläkin välikausihaalareita, elleivät ole jo loppuneet.
    http://www.minityyli.fi/?p=15415
    Ainakin Minityyli näin kirjoitteli.

    Onnea haalarin metsästykseen!!

    ReplyDelete
  4. Minna, kiitos kokovinkistä!

    Po.pin haalarin voisinkin ostaa, mutta ne on niin julmetun kalliita(yli 150€) etten ihan periaatteestakaan viitsi ostaa.

    Käytetty Po.pin vk.haalari kyllä kiinnostaisi, jos jollain olisi :)

    ReplyDelete