6 Sept 2010

Birthday Boy

Eilen vietimme kunnolla Danskun 2-vuotispäivää kera kavereiden. Hulinaa ja vilskettä riitti, mutta yllättävänkin rauhallista oli. Vieraina oli 4 parivuotiasta ja yksi melkein 5-vuotias. Leikkejä riitti kaikilla pitkään ja mukavaa oli.

Juhlia en suunnitellut mitenkään, muutakuin syötävät. Asukin muodostui vasta juhlapäivän aamuna, kun kurkistin kaappiin. Ensiksi asuna oli tämä
Appamanin paita ja Gapin housut. Tuo paita on kokoa 3, ja oli hieman liian pitkä vielä, joten vaihdoimme paidaksi tämän:
Kummisedän thaimaasta ostama paita oli juuri passeli(koko 24kk) ja sopi hienosti Gapin housuihin.


Tykkään ihan hirmuisesti noista Gapin housuista. Ne on ihan juuri sopivan pitkät, eli ei mene kauaa. Mistäköhän löytyisi vastaavat isommassa koossa? Nuo ei siis ole farkut, vaan sellaiset pehmeät ja ohuet pellava- housuntyyppiset.

Postista tupsahti juuri Aarrekidin huppari koossa 100cm ja aikasta iso on. Ei voi siis vielä käyttää, mutta ihan hyvä, menee sitten seuraavat pari-kolme vuotta.

Eihän kenelläkään sattuisi oleen myynnissä Aarrekidin vanhempaa tuotantoa olevaa hupparia koossa 90? Olisin kovin kiinnostunut ostamaan!

We had a birthday party for my son yesterday(he turned 2 a week ago) and all the kids had a great time. Outfit was changed once though, cause the Appaman tee was a bit too big on him. Maybe next year :)

3 comments: