15 Sept 2010

Overall n flu

Meille on rantautunut syysflunssa. Itsellä on nenä tukossa, kurkku karheana ja pää painaa kuin olisi kiviä täynnä. Danskullakin nenä valuu ja yskittää, en tosin tiedä johtuuko hänen olotilansa viime viikolla saadusta MPR rokotteesta.
Sairaspäivää vietetään katselleen Palomies Samia ja puhuen puuha peten puhelimeen :)

Toivottavasti olo helpottaa pian, sillä me saimme myytyä kaksiomme ja Lauantaina olisi tarkoitus tyhjätä se ja tuoda kaikki tavarat tänne meille(mihin ihmeeseen ne mahtuu??). 

Taannoin kyselin, josko jostain vielä löytyisi vk- haalari ja löytyihän se. Kiitos lukijalleni, joka lähetti meille aivan uudenveroisen PO.Pin tummansinisen haalarin.
Haalari on kokoa 92cm ja oikein passeli Danskulle. Tämän merkin 86cm olisi voinut olla jo nafti. Asusteitakin meiltä löytyy tähän sopivaksi(mm. turkoosi ja lime), joten ei tarvitse niitäkään ostaa sävy sävyyn ;).

Tarhakausi on siis vaatteiden osalta enemmän kuin ready!

We are having the flu, which is not nice. Hopefully it will not get worse as we've sold our other house and we need to move the stuff on Saturday. One of my readers sold me the PO.P suit for the fall and it's perfect. Size is 92cm and it is just the right size. We have everything now that we need for kindergarten wear.

7 comments:

  1. Paranemisia teille. Meilläkin on hitti tuo samainen Puuha Pete puhelin :)

    ReplyDelete
  2. Meilläkin on sama puhelin sekä samanlainen syysflunssa. Äidin kurkkua kutittaa ja yskittää, onneksi suurin paineentunne päässä on mennyt jo ohi.
    Pojatkin ovat molemmat nuhaneniä.
    Paranemisia sinnekin!

    ReplyDelete
  3. Satu: Kiitos!

    Minna: Kiitos, paranemisia myös sinne, toivottavasti ei ole kovin sitkeä.

    ReplyDelete
  4. Paranemisia meiltäkin! Pari viikkoa sitten kärsittiin samasta taudista, toivottavasti saataisiin nyt pysyä terveinä!

    Meidän Minillä on Popin välikausihaalari, se vihreä. Koko on myös 92 ja sopivan passeli Minille. Ja se väri, tykkään ihan hurjana! :)

    ReplyDelete
  5. Paranemista tulin toivottelemaan ja samalla ilmoittelemaan uudesta blogista, jos haluat käydä kurkkaamassa (..vaikka ei siellä toistaiseksi vielä juuri paljon mitään olekaan) talotammenalla.blogspot.com.

    Olen seuraillut sinun ja Danskun juttuja täältä jo jonkin aikaa, ja nyt kun sain oman blogini pystyyn niin tulee varmasti kommentoitua jatkossa enemmän =)

    ReplyDelete
  6. Pikaisia paranemisia! <3

    Todella kiva tuo haalari!!

    ReplyDelete
  7. Kiitokset :) Alkaa jo onneksi helpottamaan.

    ReplyDelete