4 Sept 2010

Our favorite Yporqué

Sain sähköpostilla Yporquén uuden, ensi vuoden kevään, malliston kuvia. Nyt niitä ehdin vasta tarkemmin selailemaan ja tykkään kovasti.

Espanjalaiset ovat minun mielestä onnistuneet loistavasti lastenvaatteissaan. Lempparimerkkeihimmehän kuuluu mm. Bobo Choses, Chinche ja Yporqué. Yhtä asiaa en vain ymmärrä, miksi koot ovat niin pieniä?
Ovatko espanjalaiset lapset todellakin niin pieniä? Katselin taannoin Kuopuksessa Yporquén superhero hupparia ja meille siitä olisi mennyt koko 4-5v! Ja meidän poikahan on muutenkin pienikokoinen ja käyttää normaalisti 1-1,5v(pääas. 86-92cm) ikäiselle tarkoitettuja vaatteita. Eli jos olette ensimmäistä kertaa tilaamassa espanjalaiselta merkiltä vaatetta, suosittelen ottamaan isompaa kokoa, kuin normaalisti.

Mutta tosiaan, tässä meidän suosikit Yporquén SS11 mallistosta:
Sadetakki.
Superhero huppari. Tällaisen voisin ostaa vasta reilu 3v:lle, koska epäilen, ettei Dansku "osaa"/halua käyttää tuota huppua, niinkun sitä kuuluu.
Lökät shortsit.
 Papukaija teeppari.
Amerikkalainen jalkkispaita.
Military- mallistosta "vaarinpaita".
Hihaton tähtipaita.
Motskari teeppari pitää ehdottomasti hommata ensi kesään.
Tuo kasetti t-paita on aikas kiva!
Peruspaitoja tarvitaan aina.
Military shortsit.
Shortsien kaveriki 4X4- autoteeppari.

Löytyisikö näistä teille mieluista?

Yporqué sent me promo pictures of their SS11 collection. I have to say it looks great! I have listed some that I would like to get for my son. I will have to see next summer, what ends up in our wardrobe. I really love most Spanish brands in childrens clothing. I have totally fallen for them. But one thing I don't understand, is why the sizing is quite small, compared to many other european brands. For example, if I bought the superhero hoodie, I would have to buy size 4-5y for my 2 year old son, because it's a small size. My son is small for his age and normally wears clothes meant for 1-1,5year olds. But anyway, I still love them and I just need to get a size bigger than normal!
Thank you Yporqué for the images, can't wait for the new collection come out!

6 comments:

  1. Tuo huppari ois kyl ihan mainio molemmille pojille!! Taitaa vaan olla jo liian pieniä kokoja meidän eskari ikäiselle. (jos siis oikeasti ovat noin pientä kokoa??) Tykkäsin (tai poika tykkäsi) siitä tämän merkin kitara paidasta. Sellainen on varmaan pakko ostaa ensi kesäksi. :)

    ReplyDelete
  2. Joo, siis meillä on merkiltä trikoopaita kokoa 2 ja se mun mielestä vastaa kokoaan tai ehkä 86cm. Mutta katsoin livenä tuota hupparia(taisi tosin olla vain ihan trikoo versio), niin siinä olisin meille ottanut koon 4-5.

    ReplyDelete
  3. Tuota hupparia katsoin jossain muualla aiemmin.. Aika hieno, mutta tuskin meidänkään 1vee siitä vielä perustaisi.. :)

    ReplyDelete
  4. Olipas melkein sama otsikko kuin mun eilisessä postauksessa... ;D

    Hupparien koot on varmaan pienentyneet sitten, meillä pojalla on kokoa 4-5 years huppari kevään mallistosta ja on sopivan löysä, menee varmaan ensi kesään asti ja pituutta pojalla on n. 92 cm.

    ReplyDelete
  5. MrsAgatha: Hups..mä yritin laittaa erilaisen, mulla oli varmaan mielessä tuo Our New...mutten muistanutkaan sitä edellistä :) No ei varmaan haittaa? ;)

    Mä en tosiaan kokeillut hupparia, eli en nyt vanno etteikö olisi jätti, mutta jos silmämääräisesti ostan, niin olisin sen 4-5 ostanut. Veikkaan kyllä, et se koko sitten meniskin pitkään.

    ReplyDelete
  6. Annika: Ei tietenkään haittaa, oli vaan hauska yhteensattuma! ;D
    Meillä on tosiaan Yporquélta lähes kaikki vaatteet tuota 4-5 kokoa ja ovat melko sopivia, hihatkaan ei ole liian pitkät. On kyllä melkoisen pientä mitoitus! =)

    ReplyDelete