28 Sept 2010

Fleas, mail, home & superheroes

Tänään on tupsahtanut postista kaikkea kivaa ja loppuviikosta sekä ensi viikolla luultavasti tulossa lisää juttuja.

Aloitetaan nyt ensiksi siitä, että Tampereen kalevaan on avattu uusi kirpputori/löytyötavaratoimisto, jossa siis on kirppispöytiä, sekä löytötavaraa myynnissä. Siellä oli mm. pipoja sekä tumppuja 2€/pari sekä paljon muuta.

Sieltä tein aika yllättävät löydöt(kirppispöydästä), nimittäin nämä:
Wheatin pitkähihainen paita koko 4, mutta vastaa 98cm 1€, PO.P koirpaita 110/116, mutta vaastaa myös 98cm 1€ , Molo Kids autopaita 98cm 0,80€.  Tumput olivat löytötavarapuolelta 0,50€.

Sieltä löytyi myös tuo Hemppa, korkeasaaren korilla- kira eurolla. Postin mukana tuli tuo Okido lehtinen Shak-Shukasta.

Eli tämä ihanuus kotiutui myöskin, on todella kapeaa mallia, eli menee jo nyt (koko 3-4), sopii erityisesti hoikalle lapselle. Mietin, pitäisikö tilata vielä sellainen cowboy yöppäri kanssa :)


 Posti toi myös arvontavoiton, jonka voitin Yks, kaks, kol, NYT!- blogista. Eli keittiöpyyhe sekä,
aivan ihana pilkullinen ruokailualusta ja siihen sopiva lusikka. Alusta on itse tehty ja blogin pitäjä lupasikin vielä tehdä meille samaa sarjaa ruokaessun :) Hän lupasi tehdä niitä ihan myyntiinkin asti, joten pitäkää hänen blogiaan silmällä ;)
Tänään kävin pikaisesti H&M:llä, josta mukaan tarttui paksu huppari sekä raitainen, ihana neulepaita Danskulle. Sopii kivasti vk-haalarin alle tarhaan.

Millä asteilla teillä muuten laitetaan toppavermeet päälle?

 Eilen tarttui ideaparkin Toys R Usista ihana, pehmeä ja iso Timmy- lammas(en satu muistamaan suom. nimeä). 

Viikonloppuna sai myös meidän olkkari hieman muutosta. Meidän edellisessä kaksiossa oli tuo hyllykkö makkarissa(se ei ole ikean expedit) ja ajattelin sen antaa pois muuton yhteydessä, mutta onneksi en antanut.
Siinä on 20 lokeroa ja siinä kuuluisi olla jalat alla. Mutta me viskattiin se toisinpäin(vaakatasoon), joten siitä tuli matalampi ja kivempi. Ikeasta hain siihen somisteita ja voilá!
 Lamput, tekokukat ruukkuineen, tuikkuastia, maljakot kukkineen ovat kaikki ikeasta.
 Ikean Dröna laatikot sopivat näihin lokeroihin yhtä hyvin kuin expeditiin, joten hain niitä 5kpl täyttämään alimmaisen rivin.

 Kirjat, sekä DVD:t löysivät paikkansa hyllystä.



 Loppuun meidän väsynyt tarhalainen uudessa pyjamassa. Sain taas tänään kuulla, kuinka vilkas tuo poika on, ilmeisesti saa katsoa perään ;). Eilen tarhasta kerrottiin, että poika on oikea hassuttelija ja nauttii isompien lasten hauskuuttamisesta. Ihana kuulla positiivista palautetta, toivottavasti ei vaan villiinny liikaa.


5 comments:

  1. Hyvät löydöt teit! Ja tuo yökkäri on kyllä ihana :)

    ReplyDelete
  2. Aikamoiset löydöt =) Missä tuo paikka on tarkalleen. Jos vaikka kävisi tutustumassa. Ja täytyy vielä sanoa, että mahtava pyjama!

    ReplyDelete
  3. Mari: Tuo kirppis on siinä Stemman talossa, yläkerrassa.

    ReplyDelete
  4. Kivoja löytöjä!


    Tuon lampaan nimi on suomeksi Timppa. Ei siis hirveesti poikkee enkkunimestä. Meilläkin poitsu tykkää Timpasta. Lasten messuilta hän tosin valitsi mukaansa Yabban (sen ankan). En tiedä onko Yabballa suomenkielistä nimeä.

    ReplyDelete