17 Sept 2010

Tin Toys

Our collection :) Amurin Helmestä löysin tänään tuon ihanaisen motskarin upeassa laatikossa. Samasta paikasta löytyi tuo pikku paloauto jota voi "vetää" niin se kulkee eteenpäin.
Soittolelu on aito saksalainen vanha, samoin sammakko. Molemmat kirppiksiltä. Tuo hyrrä on vanha lapsuudestani ja löysin sen meidän mökiltä.

Olen jopa ebaystä katsellut vanhoja tinaleluja, mutten ole vielä sortunut ostamaan.

Onko teillä tinaleluja?

6 comments:

  1. Heh, kyllä löytyy. Itse asiassa viimeksi eilen ostettiin Joakselle tällainen setti + lisäksi vielä erillinen karuselli. Ostettiin siis täältä Berliinistä yhdestä liikkeestä, mutta kuvan löysin ebaystä:

    http://cgi.ebay.co.uk/Circus-Big-top-SET-CLOCKWORK-Tin-Plate-CZECH-KOVAP-vw_W0QQitemZ200447988241QQihZ010QQcategoryZ229QQcmdZViewItem

    Oli luonnossa tosi kiva (ja paljon tuota ebayssä olevaa halvempi), mutta annetaan tuo vasta joululahjaksi.

    ReplyDelete
  2. Ihana setti oli!

    Mä näin kirppiksellä sellaisen ison sirkusauton kerran, joka oli siis alkuperäinen saksalainen, mutta hintaa oli 30€, niin en ostanut. Samasta pöydästä oli tuo sirkus soittolelu, se oli 6€.

    ReplyDelete
  3. Ihania! Meillä ei ole yhtään tinaleluja, meillä saadaan kaikki sellaisetkin rikki minkä pitäisi kestää mitä vaan ;) Enkä koskaan ehdi kirppiksillekään, vaikka sieltä voisi tehdä vaikka mitä ihania läytöjä :(

    ReplyDelete
  4. Meiltä löytyy tinarobotteja :) ebaysta ;D

    Ihania löytöjä sulla!

    ReplyDelete
  5. Vinkkinä jos menet Tukholmaan, niin sieltä saa "aikuisten" krabatista noita, ja aikast halvalla!
    Tarmo

    ReplyDelete
  6. Meillä on tuo samainen paloauto ja lisäksi hyppivä sammakko, jotka mummo toi tuliaisiksi Tampereen reissultaan. :) Pojat tykkäävät hurjasti!! Ja nämä miellyttävät äidinkin silmää!!

    ReplyDelete