3 Sept 2010

Penguin GTX

Danskun kummisetä, veljeni, osti kaikkein parhaan synttärilahjan. Poitsu sai Vikingin Gore Tex- talvinilkkurit lahjaksi, jotka kävimme tänään ostamassa K-kengästä.

Talvimallisto oli juuri saapunut ja taisimme ostaa ensimmäisen parin noita kenkiä. Myyjä suositteli kokoa 24, on vielä nyt reilu, mutta voi ruveta käyttämään heti nolla kelien alettua. Itse ostin kenkien kaveriksi ecco:n villasekoitesukat, jotka taatusti(lue: toivottavasti) pitävät pienet varpaat lämpiminä. Kenkien sisävuori on mustaa karvaa, eli luulisi olevan ihanan lämpöiset.

Nämä menevät meillä varmasti koko talven, ainakin toivomme niin.


Lisäksi ajattelimme ostaa vaunu-/kävely-/kaupunki kengiksi Uggit, jollaiset tilaan myös itselleni. Talvi kenkien osalta on siis meillä myös kasassa.


Kiinnostaisiko teitä nähdä meidän topat asusteineen? Molemmat olen jo erikseen esitellyt, mutten yhdessä(siis että mitkä asusteet, minkä haalarin kanssa). Vai oletteko jo saaneet toppaähkyn?


3 comments:

  1. Täällä halutaan ainakin nähdä asustekuvien kanssa toppaa. Ei niistä asustekuvista saa ikinä tarpeeksi :) Kuulostaa hyviltä noi ECCO:n sukat ja täällä jatketaan myös UGG haaveilua.

    ReplyDelete
  2. Ihanat kengät, tykkään tuosta väriyhdistelmästä. :) Ja juu, täällä halutaan myös nähdä toppaa asusteineen!

    ReplyDelete
  3. Laita tulemaan vain. :)

    ReplyDelete