15 Sept 2010

For the room

Etsiskelin pitkään Danskun huoneeseen pöytävalaisinta, mutta ei tuntunut löytyvän mitään kivaa. Alunperin etsin jotain kivaa pingviinilamppua, mutta ainoa jonka löysin, oli loppuunmyyty jokapaikassa. 
Lisäksi olen halunnut kivaa naulakkoa huoneeseen laitettavaksi, mutta ainoat kivat ovat maksaneet aivan liikaa. 

Löysin kuitenkin ihan sattumalta merkin OMM Design, joka on ruotsalainen merkki. Heillä oli ihana naulakko, joka löytyi loppujenlopuksi täältä.
Näitä löytyy värikkäänä, keltaisena ja valkoisena. Päädyin valkoiseen, koska se sopii sitten kaikenvärisen kanssa. Uuteen kotiin, joskus tulevaisuudessa, haluan maalata Danskun huoneen seinän, jolloin tämä korostuu paremmin.

Lampun löysin onneksi samasta paikasta.
Bird by Lampgustaf. Näitä olisi ollut valkoisenakin, mutta päädyin mustaan, jotta se erottuisi paremmin. Kummallakin oli hintaa 299kr, eli mielestäni ei paha.
Postarit olivatkin sitten aika paljon, mutta ainakin sain mitä halusin :)

I finally found a table lamp and clotheshanger from a swedish online shop. They are both designed by swedish companies and fit great in my son's room.

4 comments:

  1. Tosi upea toi naulakko, haluaisin kyllä ton eteiseen meidän poitsun vaatteille. Mut yhtä tuotetta ei kyllä viitsi kovilla postikuluilla tilata. Ja hieno on lamppukin, persoonallinen..

    ReplyDelete
  2. Avista: Noita naulakoita myydään muuallakin, kannattaa vierailla Omm Designin omilla sivuilla ja katsoa jälleenmyyjiä. Voisi saada halvemmilla postareilla muualta. Eräässä nettikaupassa oli naulakolla hintaa 289kr, eli himpun halvempi.

    ReplyDelete
  3. Mä tykkään kummastakin, varsinkin lampusta. Ostaisin heti sellaisen kun tietäisin vaan mihin sen pistäisin!

    ReplyDelete
  4. Kiitti vinkistä, täytyykin vähän selvitellä asiaa. Ois kyllä magee kun meillä on eteisessä v.vihreä seinä.Erottuis kivasti..

    ReplyDelete