8 Sept 2010

Red & Grey

Ensiksikin, hurja määrä osallistujia arvonnassa, vautsi! Ja toki kiitoksia osallistuneille. Lukijamääräkin pompahti huikeisiin lukemiin, mahtavaa, toivottavasti kiinnostusta löytyy seurata blogia jatkossakin ;).

Välillä tulee tietyt värikaudet tai suosikki väriyhdistelmät. Tällä hetkellä se on ehdottomasti punainen ja harmaa(jos olisi tyttö, olisi pinkki-harmaa). Harmaa on minusta kaunis väri, toki niitäkin on eri sävyisiä. Ostin huuto.netistä meille uutena Nova Starin hupparin ja housut, kun löysin ne kauniin harmaana.

Asua on pidettykin jo kolme päivää, ulkoreissuilla ja fanitan!
Lippis on H&M:n, kengät Converse. Tykkään myös kovasti noista punasista Converseista ja sellaset pitäis ens kesäksikin hommata. 

Toinen väriyhdistelmä, josta pidän on keltainen-farkku/harmaa...mutta keltaisia vaatteita on aika huonosti tarjolla. 

Onko teillä tällä hetkellä joku väriyhdistelmä suosiossa?

5 comments:

  1. Kivalta näyttää! Harmaa ja punainen sopii tosi hyvin yhteen, mä vaan en osaa pukea punaista Toukalle. Meillä suositaan tällä hetkellä kanssa harmaata. Violettiin tai eri sävyisiin sinisiin yhdistettynä.

    ReplyDelete
  2. Harmaa ja puaninen oli minullakin jossain vaiheessa todella suosiossa. Nyt on harmaa ja sinisen eri sävyt... :)

    Ihania kuvia!!

    ReplyDelete
  3. en osaa sanoa yhtä selkeää suosikkia mutta punainen ja tumma farkku on yksi. ja ehdoton allergia on oranssiin tällähetkellä.siitä saan päänsärkyä jo pelkästä näkemisestä.

    ReplyDelete
  4. Tytöllä tykkään pitää kanervaa ja ruskeaa... syksyn värejä. Pojalla menee yleensä nuo kestosuosikit, sininen, valkoinen, ruskea, musta. Olen tosi huono käyttämään värejä pojan vaatetuksessa.

    ReplyDelete
  5. Ihana pikku mies :)

    Mä tykkään kirkkaista väreistä...ja sit harmaa on kans yksi suosikki

    ReplyDelete