11 Sept 2010

Sibiria Rainbow?

Olen nyt muuttanut mieltäni meidän toppien suhteen ja laitoinkin mustan Polariksen myyntiin(löytyy huutikseksta). Silläpä, olen joka päivä katsellut tuota arvonnassa olevaa sateenkaarihaalaria ja haluan sellaisen meillekin talveksi. Haluan tosin sen Sibiria version, mutta nyt on ongelmana mistä sen löytää koossa 92cm?!

Olisiko kellään vinkkejä? Olen kolunnut läpi monet nettikaupat, babyshopissa olisi ja sieltä tilaankin, mikäli en löydä halvemmalla. Ziggys.biz nettikaupassa olisi ollut halvimmalla, mutta sieltäkin kaikki loppu. 
Ballotissa on vain 86cm, jota harkitsen myöskin ja 98cm, joka varmasti liian iso. Kuopuksessa ei ole Sibiriaa ollenkaan koossa 92cm :(.
 Kyseessä siis tämä malli.

Olisin superkiitollinen, jos joku jostain meille bongaisi puvun, mahd. edullisesti(en haluaisi maksaa 155€), max. 149€.


9 comments:

  1. Punavuoren peikossa maksaa 152 e. 149 e olis naperonutus maksanut mut kokoa 86 enää :/

    ReplyDelete
  2. Kiitos vinkistä! Olikohan tuo postareineen? Pitää käydä kattomassa.

    ReplyDelete
  3. Hei, ostin eilen Punavuoren Peikosta (Uudenmaankadun liikkeestä) tuollaisen Sibiria Rainbow -haalarin koossa 98 cm poitsulleni. Haalari maksoi 152 euroa; luulen, että nettikaupassa tulee vielä postarit päälle. Kannattaa soittaa ja kysyä. Eilen siellä oli vielä ainakin yksi 92-senttinen haalari (katsoin sitä, mutta oli meidän poitsulle, joka kohta jo kolme, liian pieni). terveisin Aaken äiti

    ReplyDelete
  4. Aaken äiti: Juu, siellä olisi kokoa 92cm, mutta pk:t on 4,90€ :(.

    Yhdestä Englantilaisesta nettikaupasta lupasivat katsoa saavatko kokoa 92cm ja siellä hinta posteineen olisi 129€, eli sieltä tilaan mikäli he niitä saavat.

    ReplyDelete
  5. Tällaisen bongasin. On tosin 86 cm ja käytetty, mutta käy katsomassa.

    http://salattu.huuto.net/kohteet/molo-rainbow-sibiria-talvihaalari-86-cm/149231632

    ReplyDelete
  6. Hei!
    Minulla ei aiempaa kokemusta Molo Kidsin haalareista, mutta tälle talvelle olenkin hankkinut molemmille pojille kyseiset puvut: pienemmälle babymallin ja isommalle Polariksen.

    Minua kiinnostaisi tietää, miksi haluat juurikin tuon Sibiria-mallin haalarin pojallesi etkä pyxis-mallia, jota kovasti kehuit tuossa aiemmassa postauksessa..?
    Ystävällisin terveisin lukijasi:)

    ReplyDelete
  7. Anonyymi: Haluan, että meillä on molemmat mallit, jotta voin niitä talven tullen verrata keskenään. Polariksessa(ja tuossa sibiriassa) on esim. lumilukot ja jalkalenksut, joita pyxiksessä ei ole, eli eroavat hieman.

    Meillehän siis jää se ruskea pyxis käyttöön, mutta kaveriksi haluaisin sen "isompien" mallin.

    Vaikkakaan loppupeleissä ei kyllä mallilla ole väliä, jos ei sibiriaa löydy hakemassani koossa, niin ei ole mitään syytä miksen sitten ottaisi sitä babymallia :)

    ReplyDelete
  8. Siis muutaman euron tähden jaksat blogissa asti kysellä?? Nohuhuijakkaa. Jos on varaa ostaa 150€ talvihaalareita USEAMPIKIN kappale lapselle, ni ei luulis euron tai kahden liikuttavan suuntaan tai toiseen.

    Itse ainakin ostan sieltä mistä sopivan saan, enkä ruikuta parin euron tähden. Joskus voittaa joskus häviää, keskimäärin hyvä! :)

    ReplyDelete
  9. En ole koskaan ostanut 150€:n haalaria.

    Mä ostan kyllä juurikin sieltä mistä saan, tietty halvimmilla paras ;)

    ReplyDelete