21 Sept 2011

Snowsuit Giveaway!

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!!!


Giveaway to my Finnish readers only.

Noniin, nyt on aika lupaamalleni arvonnalle. Ihana Molo Kids lähetti meille toppahaalarin arvottavaksi teidän lukijoiden kesken. Tätä arvontaa varten, avaan mahdollisuuden anonyymien kommentteihin, jotta jokainen halukas voi osallistua.

Toppahaalari on kokoa 98cm ja värinä on kuvassa näkyvä Autumncheck!

Säännöt:

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen. Mikäli kommentoit anonyymisti, muista selkeä ja  erottuva nimimerkki. 
Miksi juuri sinun tulisi voittaa toppahaalari?

Mikäli linkität arvonnan blogiisi(voit käyttää yllä olevaa kuvaa), saat yhden arvan.

Ja jos olet rekisteröitynyt lukija(oikalla olevassa lukijapaneelissa), saat siitä yhden arvan.

Yhteensä voi siis saada 3 arpaa. Muistathan mainita monellako arvalla olet mukana.

Arvonta aikaa on 2.10 asti.

ONNEA KAIKILLE!!

350 comments:

  1. Mukana! Meille on ostoslistalla 98 Molon haalari siltä varalta, että 92 jää pieneksi kesken talven, joten sopisi kuin nenä naamaan :)

    ReplyDelete
  2. Osallistun (kirkuen) yhdellä arvalla mukaan. Ja mun pitäise se voittaa pojalleni, koska se on täydellisen kokoinen meille juuri tulevaksi talveksi ja koska ehdin osallistumaan tähän arvontaan ensimmäisenä ;)

    ReplyDelete
  3. Paitsi etten ehtinytkään! Mutta silti! ;)

    ReplyDelete
  4. Meillä olisi tarvetta 98cm haalarille ja molo on merkkinä täydellinen hoikalle lapselle. Mukana arvonnassa kahdella arvalla.

    ReplyDelete
  5. Mukana 3 arvalla :)Arpaonnen kuuluisi minulle tulla tupsahtaa koska minulla on ihana pieni poika joka rakastaa reippaita värejä ja ruutuja ja pienellä pojalla on äiti joka rakastaa Molon ihanaa kuosia <3

    ReplyDelete
  6. Mukana kahdella arvalla. Tää olis just soppeli koko talveksi meidän poitsulle :)

    ReplyDelete
  7. Tämähän sopisi meille enemmän kuin sopivasti! Yhdellä arvalla mukana.

    ReplyDelete
  8. Kahdella arvalla mukana :)
    Ja meidän tulisi voittaa haalari kun viiden lapsen haalari hankinnoissa on oma hommansa, olis enemmän kun tarpeen saada yhdelle tuollainen ihanuus ja ihan ilmatteeksi <3

    ReplyDelete
  9. Meillä tarvitaan pikkuveljen kasvupyrähdyksen takia kaksi 98cm haalaria ja toinen vielä hankkimatta :)

    Tartuulikki

    ReplyDelete
  10. Minun pitäisi voittaa arvonta koska poika tykkää ja äiti tykkää. Vaan kyllä nämä nykyiset haalareiden hinnat jo alkaa hirvittää (joka vuosi hinnat nousee hieman ja näin ollen ovat jo nyt aika pilvissä), niinpä meillä samalta merkiltä yksivärinen haalari tulevaksi talveksi.

    ReplyDelete
  11. Hei. Olen mukana kahdella arvalla. Meillä pojalle on vielä haalari ostamatta ja juuri tuo koko olisi soppeli. :)

    ReplyDelete
  12. Moi, osallistun yhdellä arvalla mukaan. Aivan ihana haalari meidän pienelle pojalle. Kolmen pojan kotiäidille olisi suunnaton apu, jos yhdelle lapselle voittaisi puvun. Saisi poika laadukkaan puvun ja todella kauniin, niin ei tarvitsisi tyytyä markettipukuun :)Meillä olisi juuri pukuun sopivat punaiset asusteet. Nyt peukut ja varpaat pystyyn että onni kerrankin suosisi meitä :) Kolmen pojan äiti, Tintti

    ReplyDelete
  13. Yhdellä toivottavasti erittäin onnekkaalla arvalla mukana ja miksi minä- 4lapsen äitinä (kohta 5) tarvitsisin puvun tällähetkellä nuorimmaiselleni että edes kerran vuodessa säästäisi yhden ulkoasun oston verran ja onhan palkinto niin hienokin :) :)


    /INNEJA5

    ReplyDelete
  14. Kahdella arvalla mukana :)

    Meille haalari tulisi kuin tilauksesta, on oikean kokoinen ja menisi nyt tytölle ja sitten parin vuoden kuluttua pojallekin :)

    ReplyDelete
  15. Mahtava arvonta!
    Minun tulisi voittaa sillä..
    Olen kolmen pikkunaperon opiskeleva äippä. Haalari olisi juuri sopiva keskimmäiselleni ja vuoden kuluttua kuopukselleni. Arpaonnen osuminen kohdalleni olisi ennenkokematonta ja arvatenkin aika ilostuttavaa. :D

    ReplyDelete
  16. Voi, miten ihanan ihana haalari! Meillä ei ole koskaan ollut Molon haalareita, mutta voisin kyllä ihan mielelläni kokeilla :) Meillä on neljä lasta ja haalarinkokoinen nuori herramme joutuu pitämään isompien jämiä. Mutta eipä kai se muksua haittaa... enemmän äidin silmää ;D
    Siis, osallistun yhdellä arvalla mukaan!

    Nim. Haalarihaaveilija

    ReplyDelete
  17. Kahdella arvalla mukaan. Meidän pitäisi voittaa tämä haalari koska haalari olisi meidän neidille sopiva tulevana talvena. Neidiltä puuttuu vielä ykköshaalari talveen kakkoshaalarina on isoveikan vanha 92cm haalari, mikä jää varmasti kesken talvea pieneksi.:)

    ReplyDelete
  18. Mukaan ehdottomasti! Tämä olisi meille varmaan sopiva ensi vuoden talveksi ja tulisi tosi tarpeeseen koska ensi vuonna meillä eletään pelkkää opiskelija elämää :) Ja kaksi arpaa.

    ReplyDelete
  19. Osallistun arvontaan. Tarvetta olisi juuri 98-kokoiselle haalarille!
    Nimim. MinJaKan

    ReplyDelete
  20. Osallistun kahdella arvalla ja minun pitäisi voittaa puku, koska yksinkertaisesti haluan sen!

    ReplyDelete
  21. 3 arvalla mukana :)

    Meidän pitäisi voittaa haalari, koska puolen vuoden sairaslomailun jälkeen ei ole valuuttaa ostaa pienemmälle uutta haalaria. Talvi mennään näillä näkymin isoveljen vanhalla, joka ei ole enää priimakuntoinen. Ja tuo kokokin olisi meille juuri se oikea :)

    ReplyDelete
  22. (kirkuu myös) esikoinen tarvisi juuri tällaisen ihanan värikkään haalarin täksi talveksi niin, että mamma jaksaa taistella aamuisin esikoisen kanssa ulos lähdettäessä pukemisesta, (kuopuksen yövalvomisten ja pimeän vuodenajan lisäksi:))

    ReplyDelete
  23. Oih. Himoitsen tuota haalaria. Mun pitäisi voittaa se, koska se on tosi söpö pikkuneidin päällä yhdistettynä punaiseen tupsupipoon. :D

    ReplyDelete
  24. Mukana kahdella arvalla. Perustelu haalarille on että rakastan ruutua ja tuo on aivan täydellinen meille.

    ReplyDelete
  25. Minun pitäisi voittaa koska puku olisi just passeli suloiselle veljenpojalle ensi talveen.Huolisin omallenikin mutta koko ei täsmää joten lähdetään tavoittelemaan serkkupojalle.
    Olen lukija joten kahdella arvalla mukana.

    ReplyDelete
  26. Mukana kahdella arvalla. :) Meidän pitäisi voittaa haalari, koska se olisi tulevana talvena meidän kokoinen ja sopisi nappisilmälleni vallan ihanasti. :) Lisäksi meillä on ollut hankintalistalla vielä toinen haalari.

    Terkuin, Sonsku

    ReplyDelete
  27. Osallistun yhdellä arvalla.

    Haalari olisi juuri passeli meidän nuorimmaiselle. Voitto toisi piristystä sairaslomalaisen päiviin.

    -Miikku

    ReplyDelete
  28. Poikasen näkönen haalari ja mallikin varmaan passeli hoikalle lapselle, mutta ei riitä yhkotiäiti-ihmisen rahat moiseen =I Siispä kokeilemme onneamme arvonnassa kahdella arvalla :)

    ReplyDelete
  29. 1 arvalla mukana, olis just passeli meidän tytölle täksi talveksi. Värikin on ihanan raikas, tuohon keksisi vaikka mitä asustetta!

    t. Mymmelin äiti

    ReplyDelete
  30. Osallistun yhdellä arvalla.

    Haalarin antaisin kummipojalle, on ihan hänen näköisensä:)

    ReplyDelete
  31. Me emme itse tarvitse haalaria, mutta haluaisin mahdollisuuden antaa juuri tämän kokoiselle kummipojalleni laatuhaalarin. Heidän perheessään on neljä lasta ja he elävät todella tiukasti, eikä lapsille ole varaa ostaa uusia haalareita. Tämä ilahduttaisi perhettä varmasti, koska kuosikin on sellainen, että sitä voisi perheen muillekkin lapsille tulevaisuudessa kierrättää. Haalari olisi varmasti tuossa perheessä kovassa käytössä ja kierrätyksessä lapselta toiselle.

    Kahdella arvalla kokeilen onneani. :)

    ReplyDelete
  32. yhdellä mukana :) Molo ollut joka talvi esikoisella, pikku kakkosellekkin se ehdottomasti tarvittaisiin :) -Ansku82-

    ReplyDelete
  33. Mukana kahdella arvalla! Meidän pikkumiehen tulisi saada puku, sillä siskon viime talvinen 104 harmaa molo on liian suuri. 98-kokoisessa olisi helpompi touhuta. :)

    ReplyDelete
  34. Hei.

    Osallistun arvontaan, koska olen vasta tutustumassa Molon tuotteisiin eli meillä ei ole käytetty vielä yhtään Molon tuotetta.

    Näitä on kehuttu ja haluaisin kokeilla sen takia. VäRI ja kOKO passaisi juuri pojallemme. Lisäksi isosiskon vanhat punaiset asusteetkin voitaisiin hyödyntää;) Nyt peukut pystyyn,, haluan voittaa tämän haalarin, joka kaikin puolin olisi meille passeli!

    -Miia

    P.S. Kiitos anonyymien mahdollisuudesta osallistua. "Vanha" ei ole jaksanut opetella, miten luotaisiin "tili"/nimimerkki...

    ReplyDelete
  35. Tää olisi ihan täydellinen meiän pojalle kokoa sekä kuosia myöden!! Eikä meillä vielä ole haalaria lainkaan hankittuna..

    -Saasa

    ReplyDelete
  36. Mukana kahdella arvalla! Meidän tulee voittaa tuo ihana haalari, koska se sopisi sinisilmäiselle pojalleni kuin keksi käteen. Yksi haalari tuli jo hankittua ennen kuin löysin tämän ihanuuden. Toivottavasti meillä olisi kerrankin onnea arvonnassa...

    ReplyDelete
  37. Meille tämä ihanuus, koska niin valloittava kun tuo kuosi onkin, en millään saa perusteltua itselleni tuon hintaisen haalarin hankintaa (varsinkin, kun ne haalarit on ostettava kolmelle ja pienemmät pärjäävät kyllä niissä isoveljen hiukan kuluneissakin).

    ReplyDelete
  38. Oiii, tuo olisi täydellinen vastaus meidän talvivaateongelmiin! Poikani ilahtuisi äärettämän paljon, jos saisi haalarin lempiväreissään. Ja opisklija-äidillä ei ihan ole valitettavasti tuollaiseen varaa, vaikka kuinka haluaisi.. Kahdella arvalla mukana!

    ReplyDelete
  39. Hei vaan! Minunhan tuo haalari pitäisi voittaa, kun tuon kokoinen poikalapsi on vielä ilman haalaria ja haalari on aivan pojan näköinen!

    ReplyDelete
  40. Yksinkertaisen upea haalari, myös kooltaan kun sekin täsmää :) Yhdellä arvalla mukana.

    Mira

    ReplyDelete
  41. Kolmella arvalla mukana. Tämä olisi täydellinen koko meille. Kaapissa odottaa ihan selvästi tätä pukua varten tammialesta bongatut punaiset Tepsut =)

    ReplyDelete
  42. Mukana yhdellä arvalla. Tämä on NIIN kaunis haalari! Parasta mitä on nähty pitkään aikaan.

    ReplyDelete
  43. Kahdella arvalla mukana. Haalari passaisi hoikalle pojalle.

    ReplyDelete
  44. Yhdellä arvalla mukana! Molon haalarista olen nyt haaveillut, sopisi varmaan malliltaan hyvin meidän hoikkelille ja mikä parasta kokokin olisi juuri se mitä olen ajatellut :) Laatuhaalarista riittäisi varmasti sitten iloa pikkusiskollekin aikanaan... P.s. en ole aiemmin mitään kommentoinut mutta tykkään kovasti blogiasi lueskella :)
    -Auroran&vaavin äiti-

    ReplyDelete
  45. Osallistun yhdellä arvalla mukaan.
    Tarvetta olisi juuri 98-kokoiselle haalarille:)
    T: L pojan äiti

    ReplyDelete
  46. Ihanassa arvonnassa mukana kahdella arvalla. Kummipojalla on ihan just 3-vuotissynttärit ja olisi ihana muistaa häntä kunnon lahjalla. Hänellä on kaksi isompaa veljeä, joten hän ei saa koskaan mitään uutta vaatetta ihan vaan itselleen.

    ReplyDelete
  47. Yhdellä arvalla osallistun! :) Puku saisi pyyhältää tähän osoitteeseen, koska meillä ei ole koskaan varaa näin kalliiseen pukuun ja kokokin ois sopiva, vähän luxusta elämään :)

    -badenbaden

    ReplyDelete
  48. Oiiiii, mikä arvonta!

    Ihastelin tätä kuosia, mutta en sitten raaskinut tilata! Uskon, että kokokin menisi just nappiin! Eli ehdottomasti mukana arvonnassa :)

    T:OVJ:n äiti

    ReplyDelete
  49. Kahdella arvalla mukana mielettömässä arvonnassa!
    Juuri tätä ruutuhaalaria olen ihastellut, mutten ole raaskinut ostaa. Viime talvena huomasin, että Molon haalarit ovat täydellisen mallisia hoikalle ja pitkälle pojallemme, jolle tuo koko olisi tulevaksi talveksi täydellinen.

    ReplyDelete
  50. Yhdellä arvalla mukana. Olisi ihana saada ensi talveksi pojalle tämä haalari, koko olisi sopiva ja myös väri. Olisin ostanut juuri tämän Molon, jos en olisi jo ehtinyt ostaa toista.
    -Minnuli81

    ReplyDelete
  51. Yhdellä arvalla mukana! Olisi 93 cm pitkälle pojalleni varmasti juuri passeli koko. Merkki on meille vielä tuntematon, olisi kiva päästä kokeilemaan.

    -Osito-

    ReplyDelete
  52. Mukana kahdella arvalla!

    Meidän tulisi voittaa haalari koska toiselta pojalta puuttuu vielä talvihaalari :)

    ReplyDelete
  53. Kahdella arvalla mukana minäkin! Tuo haalari on vaan niin ihana väritykseltään, että se on saatava. Poikkeaisi ainakin massasta! Ja meillä olisi kyllä tarvetta toiselle haalarille.

    SaTa

    ReplyDelete
  54. Kahdella arvalla mukana, ihana palkinto.

    ReplyDelete
  55. Yhdellä arvalla olen minäkin mukana. :) Haluaisin haalarin jotta saisin väsyneeseen arkeen vähän silmäniloa ja näin jaksisin paremmin.

    (sievillä vaatteilla lapseni yllä on ainakin minuun positiivinen vaikutus-niin hullulta kun se kuulostaakin). :)

    Yt,kolmen mamma

    ReplyDelete
  56. Tahtoisin voittaa tuon haalarin meidän poitsulle koska se vaan on niin ihana! (Haalari siis, ja tietysti myös poika :-)

    ReplyDelete
  57. Ehdottomasti mukana arvonnassa. Molo on yksinkertaisesti paras toppahaalari-merkki! =)

    Heidi/NeljänÄiti

    ReplyDelete
  58. Yhdellä arvalla mukana. Syy voisi olla vaikka se, ettei meillä ole vielä kokemusta Molon haalareista. :)

    ReplyDelete
  59. Yhdellä arvalla voisi Psykomammakin osallistua.
    Saadaan tälle blogille paljon uteliaita lukijoita AV-palstalta ;-) ja tuo koko 98cm olisi juuri sopiva ensi talveksi Vaivalle, joka nyt 2v.
    -Psykomamma-

    ReplyDelete
  60. Ihana puku, olis just passeli meidän Huugolle!!! Ehdottomasti mukana arvonnassa!

    Suu, Huugon äiti

    ps. kiitos kivasta arvonnasta :)

    ReplyDelete
  61. meillä on jo omat toppavermeet talveen, mutta minun rakas ystäväni olisi enemmän kuin tämän haalarin tarpeessa (tai lähinnä hänen poikansa;)) Kaikki poikani pienet vaatteet lahjoitan heille, mutta toppahaalaria meillä ei ollut tässä koossa antaa... ja arvonnasta voitettu haalari olisi ehkä helpompi ottaa lahjana vastaan myös sitä tarvitsevalle :)

    ReplyDelete
  62. Ja jos mää voitan haalarin, saa ainakin blogin pitäjä tietää yhteystietoni ja sillai:-).
    -Psykomamma-

    ReplyDelete
  63. Osallistun yhdellä arvalla!

    Tuo on just se mitä olemme harkinneet ja käyneet kokeilemassa! Ei ole aiempaa kokemusta Molon haalareista, mutta kehuja on kuultu/luettu niin älyttömästi!

    Nim. Harppa

    ReplyDelete
  64. Yhdellä arvalla mukana!
    Keskimmäinen onkin vielä haalaria vailla, ja tämä olisi just sopiva hänelle.
    Terveisin Kolmen äiti Marianne

    ReplyDelete
  65. Oiih... Osallistun mukaan minäkin! Perheemme pienimmäinen, kolmas, on saanut lähes poikkeuksetta kulkea isompien vanhoissa vetimissä. Tulevaan talveen ei varastosta löydykään sopivaa, joten tämä tulisi todella tarpeeseen. Ja pienimmäinen oikeasti tämän haalarin ansaitsisi =)

    Terveisin "topsu" ja eikka

    ReplyDelete
  66. Osallistun innolla! Me tarvitsisimme kipeästi ihanan ruutuhaalarin hoikalle pojallemme, jolle Molon haalari menisi kuin nenä päähän. Ja hänen jälkeensä on tulossa toinenkin hoikkeliini käyttämään haalaria parin vuoden kuluttua. Eli tarvetta olisi! :)

    ReplyDelete
  67. Kahdella arvalla mukana. Meidän pitäisi voittaa haalari koska se olisi juuri sopivaa kokoa pojalle, lisäksi olen suunnitellut hankkivani juuri Molon haalarin, se kun kuuluu olevan juuri sopiva mitoitukseltaan pojan mallisille lapsille.

    ReplyDelete
  68. Ihana arvonta, olen mukana:) Minun pitäisi voittaa koska, tämä on juuri se haalari oikeassa koossa mistä olen haaveillut ihan siitä asti kun blogissasi olen kuosiin ensimmäisen kerran törmännyt. Kuitenkaan en haalaria hankkinut, koska nuukuus iski. Terv: JennyJ

    ReplyDelete
  69. Yhdellä arvalla mukana.

    Ei kyllä ole mitään erityistä syytä, miksi juuri meidän pitäisi voittaa; sattuisipa vain olemaan kooltaan ja väriltään sopiva haalari meidän pojalle ensi talveen.

    -päivike

    P.S. Kiva blogisi on lemppareitani =)

    ReplyDelete
  70. mullon kaikki raajat ristissä ja toivon voittoa. meillä on siis tytölle tulossa jo KOLMELLA lapsella ollut ikivanha tummansininen remu. todellista syytä en tiedä miksi näin.. ja miksi sitä olen säilönyt nämä vuodet.. :D

    osallistun siis toppahaalarin arvontaan 3 arvalla. voisin saada tehtyä tuohon ihanat punaiset asusteet heijastimineen.. <3

    ReplyDelete
  71. Yhdellä arvalla mukana. Meidän pitäisi voittaa,koska tuon kokoselle haalarille olisi tarvetta ja helpottaisi kolmen lapsen ulkovaatehankinnoissa kun yhdelle saisi haalarin näin. Kaikki kolme kun siityivät juuri seuraavaan kokoon,eikä mitään ollut jemmassa valmiina.
    -Sonja-

    ReplyDelete
  72. Kolmella arvalla mukaan! Haalari olisin tänä talvena juuri sopiva esikoiselle ja ensi talvena luultavasti kuopukselle. Tulisi siis kovaan käyttöön! :)

    ReplyDelete
  73. Kolmella arvalla mukaan! Haalari olisi meidän keskimmäiselle juuri sopivaa kokoa ja kivan värinen, vähän erilainen. Punaisilla asusteilla vielä kivempi. :) Molo Kids on minulle uusi merkki, jota mielellään kokeilisin.

    ReplyDelete
  74. Mun pitäisi voittaa haalari, koska se on UPEA :)

    - Elsba -

    ReplyDelete
  75. Edellisen kommentin voi poistaa, unohtui siitä tuo arpojen määrä :)

    Eli: osallistun yhdellä arvalla ja minun pitäisi voittaa haalari, koska se on niin UPEA!

    - Elsba -

    ReplyDelete
  76. Kahdella arvalla mukana:)

    Tämän kokoisen haalarin juuri tarvitsisimme täksi talveksi. Entuudestaan merkki ei ole tuttu, kun on ollut liian hintava meille.

    Meidän
    Onnille
    Lämmin
    Oikein

    Kauniin
    Ihana
    Dyyris
    Snow suit :)

    ReplyDelete
  77. Aivan ihana haalari! Meillä on Molo Kidsiltä vain välikausi- ja fleecehaalarit ja niihin ollaan kovasti tykästytty. Enemmän kuin mielellään kokeiltaisiin myös talvihaalaria. Yhdellä arvalla kokeilen onneani. :)

    ReplyDelete
  78. Talvi tulee olemaan kylmä ja tuo haalari olisi juuri meidän esikoiselle sopivan kokoinen ja näköinen lämmitysvaate. Olen mukana kahdella arvalla:)

    ReplyDelete
  79. Tämä on hyvin kaunis haalari ja kelpaisi meille talveksi :)

    Kahdella arvalla mukaan,linkitän tämän myös omaan blogiini :)

    ReplyDelete
  80. Mukana kolmella arvalla.

    Ja miksi?
    ... koska tämä on Nooa pojalle juuri oikea koko. Reippaalle pienelle mielelle sopii juuri tämänkaltaiset reippaat värit. Molon haalareiden malli on juuri täydellinen meidän lapsille. (ja en ihmettele jos muidenkin ;)) Ja siksi myös tämä oisi ihan meille passeli, ettei pikkuveli joutuisi " aina " kulkemaan siskolta perityissä vaatteissa.

    ReplyDelete
  81. Osallistun kilpailuun 3 arvalla.

    Neljän pienen lapsen äitinä olisin todella kiitollinen jos voittaisin esikoiselle tämän haalarin. Mielestäni tuo sopii sekä tytölle että pojalle joten kierrätys olisi tehokasta meidän perheessä :)

    ReplyDelete
  82. Mahtava kilpailu!!!
    Jos minä voittaisin niin antaisin hyvän kiertää. Lahjoittaisin tämän haalarin ihanalle kummipojalleni jolle koko, väri, kuosi, kaikki passaisivat loistavasti. Tiedän hänen äitinsä ihastuneen juuri tähän haalariin mutta ei ikipäivänä pystyisi taloudellisen tilanteensa vuoksi sitä itse ostamaan. Taitaisinmpa itse vielä lisätä pakettiin nuo ihanat ruudulliset hanskat ja jonkun ihanan tupsupipon :).
    Nimim. Anna hyvän kiertää, äiti Pohojanmaalta.

    ReplyDelete
  83. Voitaisiin tuo haalari haluta, kun se vaan on übercool ;)
    T. Anna Jolen äiti

    ReplyDelete
  84. Kahdella arvalla mukana! :)

    Miksi??
    Tämä olisi juuri sopiva kuopukselle. ;)

    ReplyDelete
  85. Yhdellä arvalla mukaan. Koko olisi juuri oikea kuopukselle tulevaa talvea varten. Olisi se hienoa, jos suurperheen kuopus saisi tuollaisen upean uuden haalarin :)
    - nimimerkki "Sakke-pojalle arpaonnea"

    ReplyDelete
  86. Mukana kahdella arvalla.

    Aivan ihastuttava haalari! Sopisi hienosti yhteen meidän muiden vaatteiden kanssa!

    ReplyDelete
  87. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa!

    ReplyDelete
  88. Mukana 3 arvalla.

    Olisin iki-onnellinen jos voittaisin tämän haalarin. Tämä pääsisi seuraavana talvena käyttöön. Lapsen vaatetukseen menee sikana rahaa, jos haluaa pukea lapsen nätisti. Ja minähän haluan :)

    ReplyDelete
  89. Tunnustan että löysin tänne AV:n kautta! Kaunis haalari, ei kokemusta merkistä. Voisin haluta pojalleni.

    Yhdellä arvalla mukana siis, Av-Maikki

    ReplyDelete
  90. Meidän pitäisi olla onnekkaita arvontavoittajia koska: Haalari on !! JUURI & TISMALLEEN !! sitä kuosia jonka tahtoisin tilata, mutta tiukkaa tekee. Niin ihana! Hoikan pojan mallia ja niitähän meilä asuu :) Tarha alkaa meidänkin lapsilla ja tarha rymyämis haalarit on, mutta ne paremmat vaatteet puuttuvat kokonaan. =)
    3 Arpaa todellakin

    ReplyDelete
  91. Yhdellä arvalla mukaan.Meille haalari olisi juuri sopivan kokoinen nuorimmalle veljeksistä,olisi ihan "reilua" ;)että hänkin välillä saisi uuden haalarin :)ja tuo haalari on ihan hänen värisensä!!

    ReplyDelete
  92. No nyt tuli sen luokan arvonta etta piti ihan liittya lukijapaneeliin vaikka bloglovingin kautta seurannu tahankin asti.

    Eli 2 arvalla mukana!

    Miksi?! No tama olis just oikea koko omalle pojalle ensi talveksi ja haalari viela hankkimatta!

    ReplyDelete
  93. Kahdella arvalla mukana tässä loisto arvonnassa! Meidän pitäis voittaa, koskapa esikoisella on samainen haalari, joten kuopuksellekin olis se ihanaa saada. Kahdella arvalla mukana! =D

    ReplyDelete
  94. Haalari olisi just sopiva kuopuksellemme tulevaan talveen. Kuosi on suosikki tämän talven Moloista.

    Mukana yhdellä arvalla.

    Riikka. S

    ReplyDelete
  95. Aivan ihana arvonta!! Osallistumme mielellämme siis yhdellä arvalla.

    Kaikki talvivaatteet ovat vielä hankkimatta, jotenka helpottaisi kovasti, kohta kolmen lapsen äidin toppavaateiden etsintä urakkaa. Molo kidsin puvut ovat kaiken lisäksi meidän perheen suosikkeja erityisesti kestävyytensä takia!!! :)

    ReplyDelete
  96. Miksi: Luin vähän aika sitten uusinta vauva- lehteä ja silmäni osuivat juuri kyseiseen haalariin ja päätin jo silloin että tuo haalari meidän on saatava!

    Kahdella arvalla mukana

    ReplyDelete
  97. Hei,

    Olen mukana kahdella arvalla.

    Juuri sopiva haalari meille. Aivan ihana :)

    ReplyDelete
  98. Kahdella arvalla mukana.

    Pojallani ei juuri punaista nähdä, mutta ko. kuosissa punainen tuo kivasti pirteyttä. Muistaakseni lähes ainoa vaate, jossa on punaista on Bodenin flanellihousut, joissa saman tyyppinen kuosi kuin autumncheck haalarissa. Lisäperusteluna se, että arvontahaalarin koko olisi täydellinen pojalleni ja mielestäni tuo Molo Kidsin haalarimalli on paras kaikista!

    ReplyDelete
  99. Osallistun kahdella arvalla. Jaa että miksikö pitäisi voittaa, hmm, haalari on liian pieni meidän 5v:lle ja taas aivan liian iso 1v:lle joten menisi säilöön ensi talvea varten, eipähän tarvisi ensi vuonna miettiä kuopuksen haalariasioita :)

    ReplyDelete
  100. Mahtava arvonta!!

    Ja miksikö; haalari on upea ja tulisi upealle pojalle :)

    ka-tit

    ReplyDelete
  101. Mukana arvonnassa. Ja sen takia meille koska 5 lapsen haalarit tulevat aika tyyriiksi ja jos saisin tämän 3-vuotiaalle niin ehkä voisin ostaa 5-vuotiaalle samanlaisen :)
    T.Kerttu Kyllikki

    ReplyDelete
  102. Yhdellä arvalla onnea kokeilemaan. Jemmaisin Aatulle ja toivoisin, että koko osuisi oikeaan joskus ;)

    ReplyDelete
  103. Tää ois sopiva meidän pojalle tänä talvena! Ostin jo mustan Kaxs-haalarin, mutta oishan tommonen värikäs aika herkku... :)

    ReplyDelete
  104. Kolmella mukaan. Lisään linkin vinkkiblogiin :). Mehän tarvitaan tämä haalari vain siksi, että itse en uskaltaisi ostaa tuonväristä haalaria, joten olisi kivaa vaihtelua yksivärisen kaveriksi :). Ehtisi vielä molemmat pojatkin käyttää tuota.

    ReplyDelete
  105. Kolmella mukaan tavoittelemaan ihanaa haalaria!!
    Miksi meille?! Siksi, että Molon haalari on malliltaan mahtavan sopiva neitokaiselle. Lisäksi se periytyisi tyttäreltä toiselle, joten tulisi tehokäyttöön! Punaiset asusteet vaan, niin johan neitokaisen passaisi leikkiä puvussa!

    ReplyDelete
  106. iiihanaaaa!! =) yhdellä arvalla mukana /Cesilia J

    ReplyDelete
  107. Yhdellä arvalla ryntään mukaan. Isoveljellä jo Molon haalari, saisipa pikkuvelikin omansa. Tuo kuosi muuten miellyttää koko ajan enemmän mitä useammin näen sen.
    -JoJo

    ReplyDelete
  108. "Hiano!" poika kommentoi sivusta ja olisihan tuo sopivasti seuraavaa kokoakin :)

    ReplyDelete
  109. Ihanan piristävä haalari, meidän tytölle pukisin mielelläni tuollaisen ihanuuden päiviä piristämään. Yhdellä arvalla mukana ollaan
    -Marizka

    ReplyDelete
  110. yhdellä arvalla mukana, ihana kuosi ja meille juuri oikea koko :)

    -Sabbis-

    ReplyDelete
  111. Yhdellä arvalla mukana.

    Olisi kiva voittaa koska vielä ei ole kokemusta Molon haalareista :) Kokokin osuu just meiän tytölle !

    ReplyDelete
  112. Yhdellä arvalla mukana! Haalari olisi juuri sopiva pojallemme talveksi (ja menisi myöhemmin vielä tytöllekin). Vielä ei ole kokemuksia tästä haalarimerkistä, joten nyt olisi oiva tilaisuus testata.

    ReplyDelete
  113. Yhdellä arvalla mukaan, sillä koko olisi juuri sopiva ja kuosi sellainen, mitä ei muuten tulisi ostettua, mutta jos sen voittaisi, riemulla käyttäisi! :)

    ReplyDelete
  114. Kolmella mukaan. Tämä menisi jemmaan ensi talveksi, mutta olisi silloin täydellinen meidän hoikalle pojalle. Itse en ole raskinut ostaa tuon hintaluokan haalaria, joten olisin enemmän kuin onnellinen jos voittaisin tuon!

    ReplyDelete
  115. Kahdella arvalla mukana.

    Me halutaan tuo haalari, koska se olisi juuri sopivan kokoinen ja näköinen meidän touhutaaperolle.

    ReplyDelete
  116. Mukana yhdellä arvalla. Pikkuruinen esikoinen mahdollisesti kasvaa ulos talven aikana 92 kokoisesta haalarista, joten tämä menisi oikein hyvin.

    Eydie

    ReplyDelete
  117. Mukana yhdellä arvalla!
    Meille koko olisi tulevaksi talveksi aivan loistava, kyseinen haalari on erittäin kaunis ja meidän hoikalle pojalle se olisi loistava, kun ei ylimääräiset lärpäkkeet häiritse liikkumista:)

    ReplyDelete
  118. Aivan ihana haalari! Mukana yhdellä arvalla :)

    -AnsqBansq
    ansqbansq@gmail.com

    ReplyDelete
  119. kahdella arvalla mukana! Tämä olisi meidän pienimmälle ihanin haalari ikinä!

    ReplyDelete
  120. Kahdella arvalla mukana ja peukut pystyssä ihanassa arvonnassa. Olen kuosia himoinnut meille ja katsonut sillä silmällä. Normaalihinnalla en kuitenkaan raaski sitä meille ostaa. Pojan jälkeen haalari menisi perässä tulevalle tytöllemme yhdistettynä punaisiin asusteisiin.

    ReplyDelete
  121. Hei! Ydellä arvalla mukaan. Olisi ihanaa saada noin laadukas haalari!
    Heidi L

    ReplyDelete
  122. Tarvetta olisi vielä esikoisen talvihaalarille.

    T: Kahden pojan äiti Taikku.

    ReplyDelete
  123. Yhdellä arvalla mukana.

    Haalari olisi ihan täydellinen ihanalle kummipojalleni.

    Marita

    ReplyDelete
  124. Minä haluaisin tämän haalarin, koska äiti aina mulle ostaa vain mustia haalareita. Olisin oikea väripilkku lumen keskellä. =)

    t. Matteo 3v. ja äiskä

    ReplyDelete
  125. Mukana arvalla! :) Kuulun kyllä lukijoihin, mutta en osaa jättää kommenttia nimimerkillä vaan tulee koko nimi..

    Päivi

    ReplyDelete
  126. ..ja siis siksi, että ostin huutiksesta 92cm Molon haalarin ja se menee alkutalven. Tarvetta siis olisi isommalle ja ihka uudelle :)

    Päivi (jatkoa edelliseen)

    ReplyDelete
  127. Mukana yhdellä toivottavasti voittaisalla arvalla ja haalarin pitäisi tulla meille, koska se olisi juuri oikean kokeinen, vastaa käyttäjän ulkonökökriteereitä ja äidin laatukriteereitä täydellisest! ;)

    ReplyDelete
  128. kahdella arvalla mukana! (liityin myös googlen lukijaksi, vaikka yleensä seuraan bloglovinilla)

    meidän tytölle tuo on vielä iso, mutta lainaisin sen ensin kaverin lapselle täksi talveksi ja sitten ottaisin meille käyttöön, kun olisi sopiva! ja toivottavasti saataisiin vielä senkin jälkeen käyttöön, arvostan sitä, että hankitaan laatuvaatteita, jotka palvelevat parhaimmillaan useaa käyttäjää.

    ReplyDelete
  129. Mukaan yhdellä arvalla! Omalle tuo ei mahdu, mutta tiedän täydellisen pienen herrasmiehen tuon käyttäjäksi!

    ReplyDelete
  130. Osallistuu arvontaan :) Hiukka vielä kasvunvaraa meille, mutta ihanan raikas haalari myös tytölle.

    -Vapunäippä-

    ReplyDelete
  131. Kahdella arvalla osallistun! Onpa kyllä todella kaunis haalari! Tykkään! Haluaisin sen voittaa lapselleni, koska talvihaalari on vielä hankkimatta:)!

    ReplyDelete
  132. mukaan kahdella arvalla.

    saisin positiivisen kokemuksen haalarista joka meillä jäisi muuten kokonaan kokematta.
    ja voisin myöhemminkin "sortua" haalariin ja olisi miehelle perusteltu syy kun voisi sanoo että tää on hyvä....

    ReplyDelete
  133. Yhdellä arvalla mukana. Haalari ensi talveen on vielä haussa. :)

    K+M

    ReplyDelete
  134. Mukana tottakai! Isoveljen perintönä haalarit 92cm ja 104cm, ja tietenkin se pikkuveli tarttee just sen 98cm koon...

    -Piipa-

    ReplyDelete
  135. Tää olisi meille aivan mainio haalari, koska menisi tänä talvena tytöllä ja ensi talvena pojalla ;) Mukana yhdellä arvalla.

    - Maiju

    ReplyDelete
  136. Osallistun yhdellä arvalla. Haalari olisi juuri sopiva meidän pojalle täksi talveksi ja meiltä uupuu vielä talviasut. Ja tuota kyseistä haalaria olen himoinnut!!!

    Laura ja Iiro

    ReplyDelete
  137. Kahdella arvalla mukana.

    Puku olisi ihana piristysruiske talvisiin aamuihin!

    ReplyDelete
  138. Osallistumme! Talven puvut on vielä ostamatta ja tuo on just meille tarkoitettu!

    ReplyDelete
  139. Yksi arpa. En ole aiemmin käyttänyt molokidsiä, mutta tämä puku on minusta hurjan kaunis. Joten tietysti haluan osallistua kisaan ja päästä tutustumaan Molokidsien vaatteisiin.

    -Laura&co-

    ReplyDelete
  140. Kolmella arvalla mukana, pistän maininnan blogiini. :-)

    Haalari olisi vielä pojalleni iso, mutta todella mielelläni ottaisin moisen ihanuuden kaappiin odottamaan pikkumiehen kasvua.

    ReplyDelete
  141. Oi mikä arvonta!!! Meillä ostoslistalla olisi juuri tuon kokoinen haalari 2,5 vuotiaalle pojalleni, Moloa en vaan ole raaskinut ostaa...nyt laitan todella peukut pystyyn...:)

    Mukana siis yhdellä arvalla.

    -Elina-

    ReplyDelete
  142. Kahdella arvalla osallistun! Meille haalari voisi tulla, koska poikani joutuu käyttämään silmälappua toisen silmän peittona näön heikkenemisen vuoksi ja näköä treenatakseen. Tuossa olisi haalari, jossa silmälappu jäisi huomiossa kakkoseksi - mahtis kuosi ja ihana haalari <3!

    ReplyDelete
  143. Meillä olisi ensi talveksi hakusessa juuri tuon kokoinen haalari.Yksi arpa.

    Kohta 2 v poitsun äiti

    ReplyDelete
  144. Hui miten monta kommenttia jo! Mutta ihmekös tuo kun on niin hyvä palkinto :)

    Olen kolmella arvalla mukana :)

    Mun kuuluisi voittaa tämä haalari, koska se on JUST Toukan kokoa ja meillä ei ole koskaan ollut Molon haalaria ennen. Olisi ihanan päästä kokeilemaan tätä monen kehumaa haalaria :)

    ReplyDelete
  145. Hei!

    Mukana kahdella arvalla. Jos jotain olen joskus blogiarvonnoissa halunnut voittaa, niin se on tämä! Pojalle hakusessa juuri 98cm Molo haalari ja tämä kuosi on kyllä tosi suosikki!=)

    Temptress

    ReplyDelete
  146. Yhdellä arvalla mukana
    Puku ois loistava meidän pojalle! Sopisi kuin nenä päähän

    Tommi74

    ReplyDelete
  147. Aivan järisyttävän hieno arvonta ja järisyttävä voitto. Meidän tulisi voittaa haalari koska meillä ei ole koskaan ollut Molo kidsin ulkovaatteita (sisävaatetta ainoastaan), haalari olisi niin meidän näköinen. Okei, vasta kahden talven päästä, mutta silti. Niiiiin IHQ!! Tuota sanaa en ole muuten käyttänyt koskaan, mutta nyt oli pakko kun oon tästä haalaripalkinnosta niin innoissani :D

    Ja mukana olen 3 arvalla!

    ReplyDelete
  148. Moi!
    Tuo haalari olis just tarpeeseen meidän poitsulle.Ei oikeen varaa itse ostaa hyvää haalaria.
    Mukana kahdella (2)arvalla

    ReplyDelete
  149. ihana arvonta! tuo olisi täydellinen haalari pojalle, jolle ei ensi talveksi ole vielä mitään varusteita ostettu! nimim. kokokin just passeli

    ReplyDelete
  150. Hei!
    Osallistun mielellään! Meillä myös isompi haalari ollut ostoslistalla, mutta rahatilanne ei anna myöden ostaa kuin käytettynä. Nyt ei edes aikaa juosta kirppareilla, joten helposti kävisi jos tuon haalarin saisi.
    -Iina-

    ReplyDelete
  151. kahdella arvalla mukana.

    Tuo haalari olisi kuin juuri meille tehty, poika ihastui siihen heti kun kuvan näki <3

    En vain koskaan raskii ostaa noin arvokasta haalaria vaikka kuin ihana olisi.

    ReplyDelete
  152. Mukana yhdellä arvalla.
    Oispa ihana voittaa tuollainen kunnon haalari.:) Tuo ois varmaan just passeli meidän pojalle.:)

    T. Katariina89

    ReplyDelete
  153. Ihana, ihana haalari! :) Sopii loistavasti pienelle miehelle. Mukana 2 arvalla.

    ReplyDelete
  154. 3 arvalla mukana huippuluokan arvonnassa :) Tuo haalari on niin pirteä ja tyylikäs että odottaisi ehdottomasti meidän seuraavaa käyttäjää!

    ReplyDelete
  155. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla. Meillä ei enää muita talvihaalareita käytetä, Molon haalarit ovat ihan parhaita. Meidän lapsille haalarit on jo hankittuna talvea varten, mutta mieluusti antaisin tämän haalarin ystäväni lapselle, joka on vielä talvihaalaria vaille, eikä ole vielä päässyt tutustumaan Molon huippuhaalareihin. :)

    ReplyDelete
  156. Yhdellä arvalla mukana! Tätä haalaria olen kuolannut nettikaupoissa silmät kiiluen, mutta en vaan raski ostaa noin kallista haalaria. Mutta ihana on!!
    -Satu-Marika-

    ReplyDelete
  157. Hei! Tää olis just sopiva meidän pienelle miehelle :) Yhdellä arvalla mukana!

    ReplyDelete
  158. Kahdella arvalla mukana.

    Ja ihan vaan siksi että, tuo kuosi on aivan tajuttaman hieno enkä keksi mitään tarpeeksi hyvää syytä muuten hankkia. Tosin taitaisi päästä ensin kummitytön käyttöön jos onni soisi :)

    ReplyDelete
  159. Olisi ihana hemmotella poikaa tulevana talvena ihan uudella merkkitoppapuvulla, johon ei opiskelijabudjetissa varaa ole. Kahdella arvalla mukana!

    ReplyDelete
  160. Yhdellä arvalla mukana. Ensi talven haalari puuttuu vielä!

    ReplyDelete
  161. ehdottomasti mukana <3

    terkuin Tiia ja pojat

    ReplyDelete
  162. Mukana kahdella arvalla.

    Haalari menisi tämän talven isoveljellä ja kierrätys jatkuisi siskolle ja pikkuveljelle. Aivan ihana unisex- haalari, hyvin kierrätettäisiin tässä nykymaailman kertakäyttökulttuurissa :)

    ReplyDelete
  163. Yhdellä arvalla mukana!

    Oijoi...niin ihana haalari. Olishan se ihana saada ♥

    -San-

    ReplyDelete
  164. Raitojen ystävälle ruutuja vaihteeksi :)

    ReplyDelete
  165. Kahdella arvalla mukana.

    Ihana olisi saada pojalle ihkauusi ja vielä mahtavan merkin haalari talveksi :) Ei oikein meidän budjetilla ostella uusia haalareita, kun makukaan ei halvimmasta päästä ole.

    ReplyDelete
  166. Mukana yhdellä arvalla! Tytölle on jo varattuna talveksi ruskea Molon puku kokoa 92 cm, mutta nyt näyttää pahasti siltä että se ei tule mahtumaan koko talvea joten tuo 98 cm olisi meidän tarpeisiin juuri sopiva=) Tyttö ihastelikin tuota kuosia viimeeksi kaupassa vaikka päädyttiinkin sitten ruskeaan. Molon haalarit on meidän hoikalle tytölle aivan parhaita malliltaan.

    ReplyDelete
  167. Ehdottomasti mukana arvonnassa! :) Olisi juuri oikea kokokin meidän pojalle.

    ReplyDelete
  168. Mukana kahdella arvalla.
    Meilla olisi juuri tuo 98 sopiva pikkumiehelle tämän talven:)

    ReplyDelete
  169. Kahdella arvalla mukana haalaria tavoittelemassa. Ihastuin tuohon kuosiin ja tähän talveen hankittiin rukkaset ja hattu. Jospa sitten ensi talveksi saataisiin myös haalari, kun kotihoidontuella ei kovin paljon edes alennusmyynneissä shoppailla.

    ReplyDelete
  170. Haalari olisi kivan erilainen meidän pienelle reippaalle tytölle. Ei vaaleanpunaista meille tällä kertaa ainakaan :). Lisäksi tuo on mukavan unisex, joten kierrätettävissä kummalle vaan. Ja olisi mukava päästä ihan livenä hiplailemaan kyseistä haalaria ;).

    Yhdellä arvalla - Wombat

    ReplyDelete
  171. Yksi arpa pöytään! Molo kids on mulle tuntematon merkki *nolostuu hieman* eli olis tosi upeeta päästä testaan tyylikästä haalaria! Toinen syy on että mun uus aluevaltaus on blogit...keltanokka siis lukujoukossa *ujo hymy*. Koko olis passeli ja mä olisin niin rohkee et haalari palvelis kaksi talvea niin pojulla kuin typylläkin ;) musta toi on niin unisex! *jää haaveilemaan*
    - Eemil&Ellen

    ReplyDelete
  172. Yhdellä arvalla kokeillaan tuuria.:)
    Tästä sais oivan paketin pukinkonttiin meidän kuopukselle. Varmasti piristävää katseltavaa nietosten keskelle. :)

    t; "skeittislauta"t-paita pojan äiti

    ReplyDelete
  173. Höh, minnekkääs mun kommentti katosi... Mutta otetaas uusiks... :)

    Antaisin eteenpäin, ystävän lapselle, joka muuten leikkii ensi(kin) talven haalarissa josta kaikki kosteus menee läpi. Tiedän ettei heidän budjettiin mahdu tänhintaista haalaria. Kokokin natsais :)

    Ja kahdella arvalla

    ReplyDelete
  174. Käyttäjiä olisi kaksin kappalein. Aivan ihana haalari. Terv. Muumi-mammeli.

    ReplyDelete
  175. Kahdella arvalla mukana :)

    Meillä ei ole vielä talvihaalaria hankittuna ja tuo 98cm olisi juuri sopivan kokoinen täksi talveksi!

    ReplyDelete
  176. Haalari on aivan ihana, kukapa ei sitä haluaisi.
    Tuutsi-mamma

    ReplyDelete
  177. Kahdella arvalla mukana. Meidän pieni mies olisi halunnut juuri tuon värin kun kävimme sovittelemassa haalaria, äiti taas sinisen tai vihreän, joten jäi vielä hankkimatta :)jospa Juholla olisi arpaonnea ja saisi haluamansa värin näin!

    ReplyDelete
  178. Mummu kokeilee onneaan. Lapsenlapselle tämä olis hieno ja menis tytöllä ja pojallakin.

    -Mummu-

    menossa_mukana AT luukku.com

    ReplyDelete
  179. Minä haluaisin voittaa haalarin, koska olemme muuttamassa joulukuussa ulkomailta Suomeen ja kaksi vuotiaalla pojallamme ei ole vielä Suomen oloissa tarvittavaa toppahaalaria. USAssa, jossa nyt asumme, ei lapsilla juuri toppahaalareita harrasteta, vaikka ovat ne talvet viileitä täälläkin.

    ReplyDelete
  180. Ostin viime talvena Pikkumiehelle muka "reilun" kokoisen toppapuvun, että menisi vielä tänä talvena ainakin alkutalven. Joopa joo... Ei muuten mennyt tuo suunnitelma ihan niin kuin Strömsössä, kun nyt vertaan Pikkumiehen pituutta ja puvun kokoa toisiinsa... Mukana yhdellä arvalla. :)

    ReplyDelete
  181. Yhdellä arvalla mukana mahtavassa arvonnassa!

    ReplyDelete
  182. Moi!
    Kahdella arvalla mukana haalaria metsästämässä!
    Meille voitto olisi erityisen makia nyt, kun huomasin että poika tarvitsee juuri tämänkokoisen haalarin. Luulin, että toppavaatteet on jo valmiina mutta eipäs ollutkaan!

    ReplyDelete
  183. Omalle pojalle puku on pieni, mutta käyttäjä löytyisi tuttavaperheen pojasta. Saisi kerrankin uuden puvun jokavuotisen kirpparipuvun tilalle :)

    Kahdella arvalla mukana ja sitten niin kovasti peukut pystyssä :D

    ReplyDelete
  184. Onnen pitäisi osua nyt kohdalle, koska me tarvitaan just haalaria koossa 98! Ja tämä olisi aika hieno haalari =)

    Kolmella arvalla mukana.

    ReplyDelete
  185. Haalarin tulisi ehdottomasti kotiutua meille! Olisi ihan super-ihana tyttöni päällä ja meillä ei ole vielä ollut kyseisen merkin ulkovaatteita, joten päästäis samalla testaamaan.

    Linkitän, joten kahdella arvalla mukana!

    Henna S.

    ReplyDelete
  186. Mukana yhdellä arvalla! Peukut pystyyn siis :)

    ReplyDelete
  187. Yhdellä arvalla mukana. Minä yksinkertaisesti tarvitsen hyvän 98 haalarin! Kaupat on kierretty eikä vaativaan makuun meinaa löytyä hyvää ja samalla mahdollisimman hienoa haalaria ;)

    -Ellli

    ReplyDelete
  188. Kahdella arvalla mukana tavoittelemassa huikeaa palkintoa!!
    Koko olisi meille juuri passeli ensi talveen, alkutalvi mennään jemmassa olevalla molon kokoa pienemmällä haalarilla mutta ei kyllä tule mahtumaan koko talvea joten tässä olisi oiva ratkaisu tilanteeseen ;)

    ReplyDelete
  189. Yhdellä arvalla mukana! Olisi juuri oikean kokoinen ensi kuussa 2 vuotta täyttävälle tyttärelleni ja tulisi jatkossa käyttöön myös marraskuussa syntyvälle pikkuveljelle :)
    -aamusauna

    ReplyDelete
  190. Mukana yhdellä arvalla :)! Molo on meidän ehdoton suosikki :)!

    terv. MillaMagia77

    ReplyDelete
  191. Voi mikä arvonta! Osallistun kahdella arvalla.
    Meidän pieni suuri tuleva isäntä(kohta 2v) on omaksunut jo isännän tavat. Pihalle mennään säällä kuin säällä, työtä riittää myös pakkaskelissä. Tällää maalla kun on kylmää sisälläkin olisihan ihana pukea poika laadukkaaseen haalariin esim. pulkkamäkeen lähtiessään. Haalarin väritkin ovat niin kauniit!

    ReplyDelete
  192. Yhdellä arvalla mukana. Me tarvittaisiin talveksi haalari ja juuri kokoa 98. Koskaan en ole ostanut Molo Kids:ä joten olisi kiva päästä tutustumaan merkkiin.
    Sateisin terveisin
    Wiljami62

    ReplyDelete
  193. Mukana arvonnassa :) Olisi meille aivan sopiva talveksi..

    t. neljän A:n äiti

    ReplyDelete
  194. Kolme arpaa, Minni linkittänyt!!! :)

    Tämän talven uutuuksista olisin JUURI TUON haalarin halunnut meidän pojalle ensitalven lumileikkeihin, kyseisessä koossakin!! Kovasti toivotaan täällä että onnetar suosii meitä kerrankin! :)

    ReplyDelete
  195. Kahdella arvalla mukaan, tämä olisi juuri sopiva koko meidän tytölle ja menisi sitten seuraavana talvena pikkusiskollekin :)

    ReplyDelete
  196. Kahdella arvalla mukana. Haalari olisi meille kuin lottovoitto, oikea kokokin. Jos tämä ihana haalari piristäs tulevaa (ahdistavaa) talvea.. jaksais äitikin paremmin :-)

    ReplyDelete
  197. yhdellä arvalla mukana. tämä olisi juuri oikea koko ensi talveksi pojallemme. Olis mukavavaa päästä kokeilemaan Molon haalaria, meillä ei sitä merkkiä haalareissa ole vielä ollut.

    ReplyDelete