17 Sept 2011

Supercool winter outfit!

First time I saw this jacket I was sold! It is the coolest, most awesome winter jacket out this year. It is, of course, by the cool Molo Kids. It is called heat and that is exactly what it is. We happened to have a perfect hat ready to go with it, shoes were bought a little while ago and goes great with it. Molo jeans are just completing this outfit.

Kun näin tämän toppatakin ensimmäistä kertaa, ihastuin ja tiesin, että se on meidän tulevan talven takki. Se on aivan tosi makee, hieno ja cool ;). Takki on Molo Kidsin mallistosta, kuinkas muutenkaan. Meillä olikin jo valmiina joululahjaksi saatu tapparan hattu, joka sattuu sopimaan väreihin. Kenkinä on hiljattain ostetut Arauto rapit ja farkkuina Molo. Tämä on siis meidän tulevan talven the takki.




Jacket size is 104 and it is just perfect. I heard these jackets turned out small in sizing and it is true as this actually is more like a 98cm. 

Takki on kokoa 104 ja on juuri täydellisen kokoinen. Kuulin, että näiden takkien koot ovat hieman pienet, mikä on totta ja tämä takki vastaakin kokoa 98cm.

Sain postista myös paljon muuta kivaa ja yritänkin saada aikaiseksi otettua kivoja kuvia. Lisää kamaa on vielä tulossa, joten hetken saatte odotella kuvia ja upeaa Molon sponssaamaa kisaa....sen verran voin paljastaa, että kohta arvotaan toppahaalari ;)

11 comments:

  1. Takki on niiin ihana ja toi pipo sopii siihen mainiosti :)

    Ja voi että, ihana arvonta siis tulossa. Kunpa onni potkaisis :)

    ReplyDelete
  2. On kyllä ihan hieno takki, mutta nuo kengät vasta onkin upeat! :D

    Tiedät varmaan että jos on saanut postauksessa esiintyneitä juttuja ilmasiksi, se pitää selvästi ilmoittaa blogissa ettei tule mistään syytettä piilomainonnasta? Tästä on ollut paljon juttua noissa muoti-blogeissa viime aikoina ja sama pätee myös meihin lastenvaatebloggaajiin! =)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Tosi cool ja persoonallinen takki ja sopii Danskulle tosi hyvin! Tuossa lienee tähti ainakin toisella olkapäällä selässä? Myös nuo farkut näyttävät tosi kivoille! Kenkien värikin sopii rentoon kokonaisuuteen hyvin :)

    ReplyDelete
  5. Kerrassaan UPEA setti! Vau :)

    ReplyDelete
  6. Aivan superihana asu kaikin puolin! Takki on tosi makea, farkut myös ja kuten Mrs Agatha jo totesikin, ovat kengätkin aivan upeat! Kyllä kelpaa kulkea näissä vaatteissa :)

    Pitääpä olla kuulolla myös sen arvonnan suhteen, kuulostaa kivalta :)

    suvi / Sincerely yours, Suvi

    ReplyDelete
  7. Anna T: Kiitti. Joo, heijastin tähti on vain toisessa olkapäässä :)

    PW: Munkin mielestä ;)

    Suvi: Jeps, takki on ihan mahtava, kengistä tykkään koko ajan enempi(en malta odottaa että pääsee tosikäyttöön).

    ReplyDelete
  8. Kivan hohtava kangas takissa, ja makea näköinen! Meidän pojalla, ikää parin viikon päästä 3v, oli viime talvena Molon toppatakki 98cm ja toivon, että menisi vielä tämän talvenkin. Se oli mielestäni aika reilu.

    ReplyDelete
  9. Somebody is going to be warm and snug this winter.. very nice!

    ReplyDelete