6 Sept 2011

Sunny autumn

We walked to the shops one sunny morning. What a lovely September weather, sun shining, cool breeze, sounds of birds and grasshoppers. It was cold enough, so I decided to put a knitted hoodie on D. He requested a scarf, so we used Aarrekid's cool scarf. For shoes, I had to put some Converse on him as they are getting too small :(.






Me kävelimme kauppaan eilen aamusella. Ihana syyskuinen ilma todellakin! Aurinko paistoi ja oli suht. lämmin, mutta kolea syystuuli puhalsi viileää ilmaa. Päätin laittaa Danskulle neulehupparin. Hän itse pyysi huivia ja kengiksi oli pakko laittaa converset, koska nuo jäävät ihan juuri pieniksi :(.
Hyvin tarjettiin, eikä tullut hiki. Nämä ilmat ovat nyt aika petolliset itse kullekin...toisaalta on lämmin, kun aurinko paistaa, mutta ainakin meilläpäin seassa jyllää viileä viima. Pakko olla jo pitkähihaista paitaa päällä.

9 comments:

  1. Kelpais meillekin tollanen asukokonaisuus :) mahdoinko nähdä teidät äsken K-alan prismassa. Ihan oli samannäköiset asusteet pikkupojalla siellä, äitinsä kanssa liikenteessä ;D

    ReplyDelete
  2. Pihka: Kyllä näit :) Juuri sieltä kotiuduttiin.

    ReplyDelete
  3. näin arvelinkin. asutteko täälläpäin? mekin nautitaan tässä vielä hetki kotosalla olosta kaksistaan pikkumiehen kanssa ennen kuin haetaan isosisko päikystä :)

    ReplyDelete
  4. Ei asuta, asutaan Tampereella, mutta käytiin siinä kirppiksellä viemässä mun pöytään -50% lappu, kun huomenna pitää käydä tyhjäämässä :)

    ReplyDelete
  5. ok, mulla oli kans pöytä pari viikkoa sitten siinä kirppiksellä ja hyvin meni tavaraa :) mahtoiko sun pöydässä olla sellanen kiva tähti-body ja musta-valko-punainen valas-body? Vähän niitä kattelin meidän poitsulle...

    ReplyDelete
  6. Joo oli se mun pöytä :) Nyt ne on siellä puoleen hintaan, että kipin kapin ostoksille ;)

    ReplyDelete
  7. Ihanat vaatteet pojalla! Tuli niin hyvä mieli kun luki tätä juttua :) Ihana syksy, rakastan niin tätä vuodenaikaa <3

    ReplyDelete