4 Sept 2011

Again some changes

Taas on hieman muutoksien aikaa blogissa, kuten tuossa kesällä jo mainitsinkin.
Blogi ei ole vielä täysin valmis, joten se saattaa välillä mennä "piiloon" lukijoilta hetkittäin, jotta saan siitä sellaisen mitä haluan.

Olen pikkuhiljaa huomannut kävijämäärän nousevan hurjaa tahtia. Olen erittäin iloinen, että blogiani lukee niinkin paljon ihmisiä. Ja etenkin, että blogissani vierailee hurja määrä porukkaa ulkomailta.

Olenkin nyt päättänyt, että tästä lähin blogin ensisijainen kieli tulee olemaan englanti. Se on itselleni helppo kirjottaa ja lähes kaikki sitä osaavat lukea. Kirjoitan myös pienen osan joka postaukseen suomeksi, mutta pääasiassa kieli tulee olemaan englanti. Kommentoida voi toki suomeksi sekä englanniksi.
(Kokeilen ainakin tuota kielijuttua alkuunsa, voi olla, että vaihdan toisinpäin eli enempi suomeksi ja pieni osa englanniksi.)

Olen myös ajatellut, että rupean pikkuhiljaa karsimaan kasvokuvia Danskusta. Saattaa myös olla, että jossain vaiheessa rupean "suttaamaan" hänen kasvonsa taikka pyrin ottamaan kuvat niin, ettei kasvoja juuri näy. Tämä ei ole vielä mikään ehdottomuus ja siirryn luultavasti tuohon pikkuhiljaa. 

Kuvia joudun vielä valitettavasti ottamaan meidän surkealla pokkarilla, kun järkkärin kit lense meni matkalla rikki. Nyt siinä on vain zoom lense, eikä se toimi ainakaan sisätiloissa.
Eli kuvien laatuun haluaisin ehdottomasti panostaa enempi.

Luvassa tulee olemaan arvontoja nyt syksyllä, joista olen todella innoissani.
Olen poistanut anonyymien kommentointimahdollisuuden, joten jos aiemmin olet kommentoinut anonyymisti, olisi ihanaa jos voisit tehdä itsellesi google- tilin ja kommentoida tulevaisuudessa nimimerkillä.
Arvontoihin siis voi tästä lähtien osallistua vain rekisteröitynyt käyttäjä.

Yritän postata myös meidän normaalista arjesta, silloin kun se on mahdollista. Haluan kuitenkin pitää blogin vain pääosin pinnallisena vaatehömppänä, koska se poikkeaa hektisestä arjestamme ja aivot saavat levähtää postauksia kirjoittaessa.

Olisi kiva, jos sinulla olisi blogistani jotain sanottavaa. Ulkoasusta, sisällöstä? Ja mitä toivoisit tulevaisuudelta?

5 comments:

  1. Jos pidät näin leveänä tekstiosuuden, en pidä, koska joutuu rullaamaan sivulle tai zoomaamaan pienemmäksi, jotta pystyy lukemaan koko tekstin.

    Sisältö on hyvää näin kuin ennenkin.

    ReplyDelete
  2. kiva uusi ulkoasu! minä osaan kyllä englantia, mutta helposti skippaan pitkät tekstipätkät ja katson vain kuvat. toivon siis, että pidät edelleen suomenkielisiä tekstejä mukana mahdollisimman paljon.

    järkkäriin suosittelen ostamaan kittilinssin tilalle kiinteän polttovälin putken ennemmin kuin uuden kittilinssin tasoisen. (tein juuri itse näin kun kittiputki hajosi.) saat suunnilleen samaan hintaan nähden hurjan paljon enemmän valovoimaa, jolloin sisällä kuvaaminen ja nopeasti liikkuvan lapsen kuvaaminen helpottuu huomattavasti ja kohde erottuu taustasta tyylikkäästi. zoomi tuollaisesti tietysti puuttuu, mutta jos sinulla on ulkona kuvaamista varten zoomiputki, tuskin kaipaat sitä kamalasti. itselläni on käytössä kiinteä 35 mm putki, mutta ostaisin varmaankin 50 mm, jos kamerani runkoon olisi saatavilla sellainen, jonka kanssa automaattinen tarkennus toimisi.

    pahoittelen, jos väännän rautalangasta asioita, joista tiedät enemmän kuin minä (näistä kamerajutuista), mutta kirjoitin siltä varalta, että olet kamerajuttujen kanssa suunnilleen yhtä vähän asiantuntija kuin minä :)

    ReplyDelete
  3. Kivan näköinen uus ulkoasu. Tä skippaa jatkossa kans englanninkielisen tekstin koska mä lepuutan aivojani bloggaillessani :D

    Kannatan D:n kasvojen piilotusta ..ite en omia lapsiani blogistaniassa esittelisi niin että ne tunnistaa.

    Juttujen sisällöstä tykkään kovasti :)

    ReplyDelete
  4. Samoilla linjoilla, eli mielellään suomeks ja pikkuisen englanniks..=)

    ReplyDelete
  5. Taalla ilmoittautuu yksi joka lukee ulkomailta, mutta mielellaan jatkaisin lukemista suomeksi! Englannin/muun kielisia blogeja loytyy pilvinpimein ja suomi blogit on mulle se juttu jolla pysyy 'ajan tasalla' myos suomen kielessa.
    Ensimmaisen kanssa samaa mielta etta palstaleveytta kapeammaksi niin helpompi lukea. Juttujen sisalto hyva nykyisellaan!

    ReplyDelete