10 Sept 2011

Where do all the t-shirts come from?

Why is it, that t-shirts keep piling up ALWAYS whether it is winter or summer. I keep finding myself getting tees from sales throughout the year and when it's finally summer, we have way too many of them. They are all gorgeous, so I just can't get rid of them, but then not half of them is being used. Do you have the same problem?

I just cleaned out summer stuff from D's drawers and there are a bunch of tees that will be waiting for next summer as the sizing is big. However, I have already stocked a huge amount of tees for next summer already, so believe me, there are lots of them waiting to be worn. Not to mention, there WILL be many I NEED to buy from SS12 collections....

Meillä on ihan liikaa t-paitoja. En tiedä miksi juuri niitä kertyy, kun niitä vähiten vuodessa käytetään. Siivosin kesävaatteita pois ja osa tämän kesän teeppareista sopii myös ensi kesänä. Olen kuitenkin hamstrannut teeppareita niin paljon, että niitä oli jo pino odottamassa ensi kesää. Nyt niitä on sitten taas ihan liikaa ja tietty haluan lisää uusista ensi kevään mallistoista. Huoh! Onko teillä teeppari "ongelmaa"?




Left side are new tees waiting for next summer. Right side are tees worn this summer, but will fit next summer.
Vasemmalla jemmavaraston teepparit ensi kesään. Oikealla puolella jo tänä kesänä pidettyjä paitoja, jotka menevät ensi kesänäkin.



These are old and new tees waiting for next summer.

I especially LOVE the bottom two, Ola & Olek tees, which I found from a shop in Bristol, UK :)

Nämä odottelevat myös ensi kesää. Kaksi alinta Ola & Olekin paitaa ovat aivan lemppareitani.







Top 3 are Chinche, Bobo Choses and We Were Small.
Last but not least...these 4, new ones specifically bought for next summer. Three top ones are Appaman, bottom one is Popupshop.


I do have some long sleeved tees waiting too. They are just there for D to grow into them.
I can't wait to start using them as I think they are cool :)
On meillä pari pitkähihaistakin säilössä. Nämä eivät tänä vuonna vielä ole sopivat, mutta josko sitten ensi vuonna saisi nämä ihanuudet käyttöön.

11 comments:

  1. Sama ongelma. Kahden tyttölapsen äitinä myös hellemekko-ongelma. Kaikki eivät näytä niin kivoilta paksujen sukkisten ja pitkähihaisen t-paidan kanssa. Eikä mies ole innostunut lähtemään eteläänkään talvella ;)

    ReplyDelete
  2. Joo-o, tunnustan. Mulla myös sama ongelma pitkähihaisten, hupparien, housujen, sukkien, ulkovaatteiden, kenkien... siis ihan kaikkien vaatteiden kanssa. Lupaan aina skarpata, mutta kun lipsuu ja pahasti aina vaan....

    ReplyDelete
  3. Joop. Ihmettelin samaa asiaa tuossa jokunen päivä sitten.. *huokaus*
    Ois melkein toivonut, että osa ois jäänyt selkeesti pieneks, ettei tarviis ens kesään säilöä.. En taida raaskia myydäkään :D Salettiin himoitsen lisää ens kesäks, eritoten jälleen kerran Mini Rodinia.

    Meille kotiutui karhupaita pari päivää sitten, ja se on aivan mahtava! Harmitus vaan, että se on justiinsa pyykkikopassa :D

    ReplyDelete
  4. Jep, ensin ei ollut ollenkaan t-paitoja. Eli metsästin t-paitoja, ja jotenkin se vaihe jäi päälle ja hamstrasin sen seurauksena sitten jonkin verran t-paitoja. Eikä siinä vielä mitään, sitten sain kaverilta vielä valtavan pinon t-paitoja jotka olivat jääneet hänen pojalleen pieneksi. Lopputulos oli n. 40 kpl t-paita pino!

    ReplyDelete
  5. mua harmittaa, kun vauvalle on pari niin kivaa lyhythihaista bodya, joille ei näillä keleillä oikein ole käyttöä.

    ReplyDelete
  6. Meillä on lyhythihaiset käytössä ympäri vuoden. Collegepaitojen alla, jumpassa, etelän reissulla, hoplopissa jne. Mutta onhan niitä liikaa, vähemmälläkin pärjäisi.

    ReplyDelete
  7. Aivan ihania t-paitoja!! Siis niin mun pojan näkösiä, sille kun sopii niin kaikenlaiset värit :) Vielä tommoselle puolivuotiaalle t-paidat on huonoja ku nousevat korviin, kun kuitenkin paljon nostellaan syliin yms.

    ReplyDelete
  8. Hienoa, että muillakin on samaa ongelmaa :)
    Meillekin jää osa t-paidoista talveksi jemmaan ja käytämme niitä aluspaitoina. Mutta tosi kylmillä keleillä meillä kyllä laitetaan pitkähihainen collegepaidan/hupparin alle.

    ReplyDelete
  9. Ola&Olekin paita jonka ostin sulta on ollut meilläkin ihan suosikki! Täytyykin tutustua ko merkkiin paremmin. Mistähän niitä saisi ostettua? Tuskin myydään Suomessa missään?
    Meillä on ollut tuo Aarrekidin pingviinipaita kovassa käytössä, ollaan tykätty siitäkin.

    Samaa paitaongelmaa olen itsekin päivitellyt. Jostain niitä pääsee aina kertymään!

    -Johanna

    ReplyDelete
  10. Johanna: Kauppa mistä noi O&O:t ostin, The Pippa & Ike Show, avaa pian nettikaupan, eli heiltä ainakin saa. Suomesta ei vielä ainakaan saa mistään.

    ReplyDelete
  11. Täällä on myös T-paidat ympäri vooden käytössä. Jos ei kauluspaidan alla niin sitten pitkähihaisen trikoopaidan päällä ;)

    ReplyDelete