7 Sept 2011

Vintage finds

I go through ebay every now and then to see what I can find. Never really looking for anything special or specific. Lately I have been looking through toys and I saw the Fisher Price chatter phone from Toys Story 3 there. I just HAD to get it. D loves the film and has seen all 3 many times. I knew he would love it.

I also came across other vintage Fisher Price toys and so far I have bought three. All from 1960's. I love them.
 Radio and teaching clock. Both in excellent working order.
Chatter phone as seen  in Toys Story 3. 

Selailen ebaytä silloin tällöin, usein ihan huvikseni, jos sattuisi jotain kivaa löytymään. En yleensä etsi mitään tiettyä juttua. Lähiaikoina olen katsellut sieltä leluja ja silmiini osui Toy Storysta tuttu Fisher Pricen puhelin. Se oli ihan pakko saada meidän TS fanille. Löysin myös kaksi muuta ihanaa, vanhaa FP:n lelua, jotka molemmat toimivat moitteettomasti. Kaikki nuo 3 ovat 60- luvulta peräisin. Minusta aivan ihania. Dansku rakastui niihin myöskin.

4 comments:

  1. Hyviä löytöjä! Mä olen ihan eBay addikti ja säännöllisesti etsin sieltä vaatetta Toukalle ja itsellenikin ja antiikkia kotiin, mutta leluja en olekaan vielä huomannut katsoa!

    ReplyDelete
  2. Joo, lelut oli mullekin uusi juttu. Näissä vaan se "ongelma", että kukaan ei lähetä leluja suomeen(tai jos lähettää niin älyttömän kalliilla postareilla). Siksi olenkin käyttänyt hyväkseni miehen mummua ja hän on niitä lähettänyt meille eteenpäin :)

    ReplyDelete
  3. Ihania löytöjä! Mua on alkanut vähän jälkikäteen harmittamaan, kun mummolasta heitettiin roskiin KAIKKI 60-luvun ihanat lelut mummon kuoltua. Itse olin silloin teini-ikäinen, joten en leluja halunnut enkä uskonut kaipaavani...

    ReplyDelete
  4. Jeps, näitä meilläkin on ja lisää hommataan kun kohdalle kivoja osuu. Meiltä löytyy jo jonkin verran. Voiskin tehdä postauksen meidän vintage-leluista :) Ebaysta olen kerran ostanut. Tuon puhelimen löysin kirpulta hintaan 2,50e. Nuo radio ja kello puuttuu ja nekin haluaisin.

    ReplyDelete