26 Sept 2011

Little feet

I ordered another pair of shoes yesterday. D´s little feet are growing really fast now and one pair that was meant to be worn this autumn are now small. I bought these Bisgaard shoes from Pikkujalat and can't wait to receive them. They look nice.


Pistin eilen tilaukseen nämä Bisgaardin konjakin väriset nilkkurit. Meillä oli jemmassa tälle syksylle kahdet kengät, Bisgaardin venykenilkkurit sekä Anguluksen tarralliset nilkkurit. Bisgaardit ovat kuitenkin liian pienet, joten isommat oli saatava. Valinnan vaikeus iski, mutta päädyin lopulta näihin. Nämä on siis tilattu Pikkujaloista ja täytyy sanoa, että taas kerran palvelu oli uskomattoman hyvää. Sain vastaukset supernopeasti(Sunnuntaina) ja apu oli erittäin kattavaa. Kiitos siis sinne!

Meillä nyt olisi siis myynnissä nuo pienet Bisgaardin nilkkurit. Koko on 25 ja viime keväänä pari kertaa kokeiltu. Sisäpohja on n. 15,5cm. Hintapyyntö 55€ posteineen. 

P.S. Näitä ihanuuksia on tulossa lisää heille myyntiin viikolla 40!

2 comments:

  1. Kivan näköiset nuo uudet kengät ja tarrat ovat yleensä kätevät tuon ikäisellä, kun osaa itse jo vähän pukea (?) jos siis haluaa - näin ainakin meillä. Meilläkin jalka harppasi lyhyessä ajassa useamman numeron kasvupyrähdyksen... nyt ei olekaan enää niin helppo jemmailla kenkiä...

    ReplyDelete
  2. Meillä käytettiin sandaaleissa kesällä kokoa 23-24 ja tennareissa/lenkkareissa 24, mutta nyt talvikengät pitää olla 26/27, tuntuu hurjalta. Syyskengät on kylläkin 25(anglulus) ja nuo uudet 26(mutta vastaava sisäpituus kun angulus). Toivottavasti ensi talvena ei ihan kokoa 30 kuitenkaan tarttis vielä ostaa...

    ReplyDelete