9 Jan 2013

Donkey's ready

Bugaboo Donkey in mono- version is ready for the little one to start using it. Inside it has a warm down sleeping bag, the side basket got a "rain cover" I managed to find from our closet(no idea where it is from) and baby changing bag by Willvin. 
I recently received an e-mail stating that some of the Bugaboo Donkey and Cameleon models have faulty carry handles, so make sure to go to their website and check if your model is in the faulty ones!

Donkeyn mono- versiomme odottaa jo valmiina uutta tulokasta sisälleen :). Vaunukopassa on Joutsenen untuvamakuupussi, sivukoriin löysin kaappimme perukoilta sattumoisin sopivan sadesuojan(en yhtään tiedä mistä tuo on tullut ja mihin kuuluu) ja hoitolaukkukin on kaivettu vaatehuoneen perältä. Hoitolaukku on Willvinin ja joskus sen olen saanut blogini kautta. Silloin sillä ei juuri enää ollut käyttöä, kun Dansku oli jo niin iso, mutta nyt se sitten pääsee tositoimiin.
Vaunut kaipaavat suojan tuohon eteen, joten siihen tarkoitukseen on Kurtisin baby peace.

Sadesuoja ei nyt mätsää väreihin, mutta eipä sen tarvinnekaan...se on siis juuri täydellinen, ympäriltään kuminauha, joten pysyy paikallaan ja tarpeeksi iso, jotta mahtuu täydemmänkin korin päälle. 

Willvinin hoitolaukku kaipaa vielä karvojen poistoa ;), mutta sopii vaunuihin hyvin.

Kokonaisuudessaan tältä meidän aasit näyttää sitten kuukauden päästä käytännössä :). Kyllä jo odotan, että pääsee vaunuttelemaan, vaikken tuolla kylmässä oikein itsekään tykkää olla(kun ei edes ole kunnon varusteita), mutta ainakin D:tä tarhasta haetaan näillä se kolme päivää viikossa.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TÄRKEÄÄ INFOA BUGIEN OMISTAJILLE!

Sain tuossa jo ennen joulua sähköpostia, jossa kerrottiin Bugaboo Donkeyn ja Cameleonin(ei C3) mahdollisesta kantokahvaviasta.

Tässä viesti, jonka sain:

Bugaboo käynnisti laatualoitteen, koska joiltakin asiakkailta saadun palautteen mukaan Bugaboo Cameleon tai Bugaboo Donkey -rattaiden kantokahvan valkoinen painike saattaa tietyissä tilanteissa ponnahtaa ulos, kun kantokoppa tai istuin asetetaan maahan tai epätasaiselle alustalle. Jos valkoinen painike ponnahtaa ulos, kantokahva saattaa irrota toiselta puolelta. Tällaisessa tilanteessa asiakas huomaa välittömästi, että kantokahva on viallinen. Nyt Bugaboo haluaa tavoittaa asiakkaansa tarjotakseen heille uuden, parannetun kantokahvan Bugaboo Cameleon ja Bugaboo Donkey -rattaisiin.

Ulkopuolisten tahojen tutkimusraportit ovat vahvistaneet, että turvallisuusriski on pieni, eikä tapaturmia ole raportoitu. Vaikka Bugaboo Cameleon ja Bugaboo Donkey ovat edelleen kaikkien virallisten säädösten ja turvallisuusstandardien mukaisia, olemme parantaneet kantokahvan muotoilua. Uusi kantokahva on veloituksetta saatavilla kaikille Bugaboon asiakkaille, joita laatualoite koskee. Asiakkaita kehotetaan ottamaan yhteyttä Bugaboohon osoitteessa www.bugaboo.com tai Bugaboon asiakaspalveluun.

Uusi Bugaboo Cameleonin kantokahva on jo saatavilla. Arvioitu toimitusaika on kaksi viikkoa rekisteröitymisestä. Bugaboo Donkeyn kantokahva on saatavilla helmikuun lopusta 2013 alkaen. Bugaboo ottaa yhteyttä Bugaboo Donkey -rattaiden omistajiin, kun uusi kantokahva tulee saataville. Varatoimenpiteenä asiakkaiden tulee poistaa nykyinen kantokahva rattaista ja odottaa uuden, parannetun kantokahvan toimitusta. Bugaboo Cameleon3 -rattaiden (lanseerattiin syyskuussa 2012) kantokahvoissa ei ole laatuongelmia.
Vaihdettavan kantokahvan sisältävien rattaiden sarjanumerot:
Bugaboo Cameleon Bugaboo Donkey
S/N 04011090900001 – S/N 04031101009999 S/N 170101105300001 –
S/N 08011090900001 – S/N 08021100800386 S/N 170104130900500
S/N 140100093600531 – S/N 140103123350418

Bugaboo-rattaiden omistajat voivat tarkistaa, koskeeko laatualoite heidän rattaitaan, menemällä osoitteeseen www.bugaboo.com/carryhandle ja syöttämällä rattaiden sarjanumeron kenttään.

Asiakkaiden turvallisuus ja hyvinvointi on Bugaboolle ensiarvoisen tärkeää. Arvostamme, että teet kanssamme yhteistyötä julkaisemalla tärkeitä tietoja Bugaboon tuotteista. Bugaboon kantokahvan laatualoite vastaa asiakkaidemme palautteisiin ja meidän jatkuvaan kehitystyöhön. Olethan minuun yhteydessä, jos tarvitset lisätietoja. Osoitteessa www.bugaboo.com/carryhandle löytyy lisätietoja ja video siitä, miten kantokahvan voi vaihtaa.


Meidän vaunuista löytyi tuo "vika", joten tein hakemuksen, jolla pitäisi sitten saada se uusi kantokahva. En kuitenkaan usko, että tuossa nykyisessäkään mitään vikaa ole. Mutta kannattaa tarkastaa omanne ja tilata, jos teidän sarjanumeronne listasta löytyy!




6 comments:

  1. Hienolta näyttää mutta hommaa nyt hyvänen aika itsellesi järkevät ja lämpöiset ulkokamppeet ettei vaunujen käyttö jaa talvella siitä kiinni :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo pitää kyllä hommata, mutta pakko odottaa että kroppa palautuu, muuten tulee ostettua väärää kokoa ;).

      Delete
  2. Kiitti infosta. Onko teille jo tullut uusi kahva? Tuleeko postiin vai kotiovelle?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elikkäs, Donkeyn kahva on saatavilla vasta helmikuun lopusta alkaen ja käsittääkseni se lähetetään heiltä suoraan, sitten kun he niitä saa. Ei kannattaa rekisteröityä/tilata se noiden sivujen kautta. Cameleoneihin on jo kahva saatavilla ja se kai lähetetään heti, kun sellaisen on tilannut.

      Delete
    2. Ookoo, kiitos taas :) Meillä alkoi juuri toi kahvan kieleke pomppaaman pois lukituksesta. Eipä kauheasti tee mieli kannella vauvaa kopassa portaissa...

      Delete