31 Mar 2013

The boys' spring gear

I posted about our Ticket Outdoor spring outfits already and now I am showing all the other clothes we have for the spring for both boys.


Postasin juuri meidän kevään Ticketin asuista ja lupasin tehdä erillisen postauksen meidän muista vk-kamppeista. Pipoja ja rukkasia en ole käynyt läpi vielä ja niitä todennäköisesti parit tarvitaan, kengätkin pitää katsoa läpi, mutta ei todennäköisesti niiden osalta tarvita mitään. Tässä siis Tickettien ohella käyttöön tulevat vaatteet:

PO.P kuoripuku fleecellä. Koko 110cm.

Vauvalle Molon ihana fleece haalari, koko 62cm.

Ticketin windfleece haalari koossa 62cm.

Sekä Mololta ihana setti, joka soveltuu sitten kun lumet ovat sulaneet, koossa 110cm :).

Tänään pääsi PO.Pin haalari pihalle ja jää nyt käyttöön. Reimalta ostin vuorelliset kurarukkaset. Ticketin pipo sekä kumpparit piti saada päälle ja niistä taitaa tulla lempparit, sillä käyvät meidän kaikkiin asuihin.
Meiltä löytyy vielä lisäksi toinenkin rubber rain setti(sininen), joka menee tarhaan kurapuvuksi. 

Onko teillä kevät kasassa? Mitä teiltä löytyy?

-----------------------------------

Meidän Oliver on jo 2kk 1vkon ikäinen palleroinen ♥. 2kk mitat olivat 5120g ja 56,5cm. Hienosti kasvaa ja maito maistuu :) Ristiäisetkin on sovittu uudelleen ja ne on 20.4, jolloin O on melkein 3kk. 

6 comments:

 1. Ihania kuvia! On meillä (kai) kevät jo kasassa kenkiä lukuunottamatta ja ehkä vielä joku pipo pitäisi löytää. Tilasin nyt pääsiäisen aikaan Brandokselta parit kengät kokeiluun josko olisi hyvät niin olisi sitten sekin ongelma ratkaistu. Odotan niin kovasti, että lumet sulaisi ja lämpötilat olisi plussan puolella. Nytkin aamulla vielä -10 pakkasta!

  Hienosti on pieni mies kasvanut :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, saisi pakkaset kyllä jäädä jo pois, niin pääsisi kevät kunnolla alkuun. Onneksi kuitenkin on nyt ollut aivan ihania ilmoja.

   Delete
 2. Mua rupes hymyilyttään tuo haalari...sen väri, sillä meidän tytöllä on kevääksi Po.Pin kuorihaalari vihreänä. Perinteisesti noiden värien pitäis kait olla toisin päin ;-) En siis koe olevan tyttöjen- tai poikien-värejä. Tuli vaan sellainen spontaani hymyreaktio aiheesta. Tänään pitäis postata kevätvaatteista, jos saan pari neulosta valmiiksi. Kasassa ja osittain käytössä siis kamppeet on. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) En tykkää kovin tummia värejä käyttää pojalla ja valitettavasti esim. PO.Pillakin on usein vain jotain tumman sinistä tai vihreätä(en tykkää), joten tuo punainen sopii pojalle hienosti. Vihreä sopii tytölle mainiosti ja senkin kun voi asustaa vaikka pinkillä, niin jo tulee hieno :)

   Delete
  2. Tai tuo vihreä liilalla tytölle. ;-) Punainen kyllä sopii pojalle tosi hyvin. Itse en jaksa tytöllä iänikuista pinkkiä varsinkaan nyt kun pahin prinsessa-vaihe on ohi.

   Delete
 3. Kivat kevätvermeet! Minäkin tykkään käyttää värejä pojillani. Toppapuku oli juuri punainen :) Tosin käytännön syistä meillä on harmaa Popin kuoripuku... Odotan kurakelien väistymistä, että voidaan siirtyä värikkäämpiin ulkovaatteisiin.
  Ihana pikkutirri teiän Oliver!

  ReplyDelete