16 Apr 2014

How we've been


Olen laiska kantamaan kameraa mukana, joten kuvia napsin paljon puhelimen kameralla. Siksipä kollaasi on rakennettu kuvista jotka olen julkaissut Instagramissa

Meidän minimies on jo kohta 1v3kk ja oikein ketterä ja pippurinen poika. Hän sai vihdoin 1v2kk kypsässä iässä ensimmäisen hampaan ja nyt niitä on ylhäällä kaksi. Hän kiipeilee keittiön tuolien kautta pöydälle, omaan syöttötuoliin ja viikonloppuna sai punnerrettua itsensä tv- tason päälle! Perässä saa kyllä juosta ihan kiitettävästi ;). 

D on tarhassa edelleen 3-4pv/vko ja kotona ollessaan pojat osaavat tapella leluista ja leikeistä. Niimpä välillä improvisoin nopeita juttuja heille jotta itsekin saan laitettua kotia/ruokaa/pyykkiä ym. Keskimmäisessä kuvassa on tehty nopeasti pojille maja sekä teipistä autorata ja lentokenttä...Pysyivät hiljaa keskenään leikkien n. 30min :D. 

Ihanat kelit ovat välillä suosineet ja olemme puistoilleet omassa pihassa sekä lähialueen puistoissa. Sämpylöitä ja voipulliakin olemme leiponeet. Meidän talon eteen rakennetaan kerrostaloa ja sen paalutustyötä ovat pojat innokkaasti seuranneet ikkunasta, aika hyvä keino hetken hiljaisuuten sekin myös ;).

Kesärenkaat on isomman pojan avustuksellakin vaihdettu autoon ja nyt odotellaan pääsiäispupua vierailulle viikonloppuna. Meillä on myös asunnon etsintä (taas!) edessä, ja toivommekin kovasti että kesän korvalla pääsisimme muuttamaan :). 

Ensi viikolla on luvassa jälleen kiva arvonta, joten kannattaa pysyä kuulolla! ;)



1 comment:

  1. Viihtyykö teillä D hyvin tarhassa? Meillä tuntuu, et pitäis olla joku kerho tai jotain jo isommalle. On välillä aika mielenkiintoisia nämä päivät täällä kotona ;)

    ReplyDelete