25 Apr 2011

Monday -such a lovely day

Olemme olleet ulkona lähes koko päivän. Lounas tultiin syömään sisälle, parvekkeelle ja taas jatkoimme pihalle.

Aamulla kävimme metsäkävelyllä, josta Dansku nautti suunnattomasti. Ruoan jälkeen lähdimme keskustaan päin kävelemään(ilman rattaita) ja vastaan tulikin Mummi joka kutsui kahville. Hain kuitenkin hänen pyörällään meille jätskit ja menimme ne syömään Mummilaan. Sieltä sitten jatkoimme läheiselle järvelle, jossa sorsia(ja lokkeja) kera leipäpussukan. Taisi olla lokit nälkäisiä, kun niitä oli enempi kuin sorsia ;)

 Tänään oli päällä hieman kevyempää, vaikka ainakin täällä tampereella pieni viima on viileää, vaikka aurinko lämmittää. Päällä siis converset, leggarit, verkkarit, trikoopaita + brandin ohuen ohut takki sekä Danskun lemppari lätsä.





Vastaan polki Pappa, jolta Dansku sai kyydin kotiin asti. Kotipihassa vielä leikittiin hiekkalaatikolla, mutta nyt oli pakko tulla sisälle syömään. Illalla lähdemme vielä Papalle saunomaan.

Huomenna alkaa taas arki. Mitäköhän sitä laittaisi Danskulle tarhaan?
Vien hänet sinne neljäksi ja ovat heti pihalla, pihaan ei paista iltapäiväaurinko, eli kait pitää laittaa PO.Pin kuoriasu tms?! Mitä te olette laittamassa?

8 comments:

  1. Kannattaisi hankkia lapselle kunnon aurinkolasit optikkoliikkeestä. Lasit roikkuvat miten sattuu nenällä eivätkä mene edes korvien taa, reppana.

    ReplyDelete
  2. Hehheee, aika paljon keveni setti eilisestä vaikka eilen olit vielä niin jyrkästi ulkohaalarien kannalla ja paksut rukkaset oli kädessä.yhessä päivässäkö ne lumikasta suli?

    ReplyDelete
  3. toinen anonyymi: Taisit lukea eilisen tekstin hieman huonosti, kun et näyttänyt ymmärtävän sitä.

    Ainoa mikä tänään keveni(ihan siitä syystä että ainakin meillä oli lämpimämpi päivä tänään kuin eilen) oli tuo takki, joka on vain erilaista materiaalia kun se eilinen keltainen.

    ReplyDelete
  4. Niin ja toki senkin takia, että eilen poika istui pyörän selässä "viimassa" ja tänään käveltiin.

    ReplyDelete
  5. Teillä on ollut hyvin samanlaiset vermeet viikonloppuna kuin meilläkin. Haalaria sekä kevyempiä tarvittiin, myös rukkasia kun hajoteltiin jäitä mökillä :) Meilläkään ei viipoteta t-paidassa ja olen melko varovainen, kun kuitenkin lumikasat vielä varjoissa pilkottaa. Vanha kansa sanoo, että hanskat pitää olla niin kauan, että jää on järvestä pois. Mietin tänään tuota päiväkotiasiaa, ja päätin, että aamulla vk-haalari, mukaan ulkohousut ja Popin windstopperi. Pari erilaista pipoa ja hanskoja, yhdet lenkkarit, saappaat on hoidossa. Mukavaa viikkoa!

    ReplyDelete
  6. Suvi: Mä varmaan huomenna tosiaan laitan joko vk-haalarin taikka sen PO.Pin 2-os kuoriasun. Dansku on tarhassa ulkona n. tunnin ja piha on erittäin mutainen ja kylmä, kun on koko talven ollut suuren lumikasan alla.
    Kiitos samoin sinulle, mukavaa ja aurinkoista viikkoa!

    ReplyDelete
  7. Hienoja kuvia! Mikä kamera sinulla on?

    ReplyDelete
  8. P.: Kiitos, Canon Ixus on kamerana, en muista mikä numer mut joku 100+.

    ReplyDelete