19 Apr 2011

Spring colors

Ihan kohta, saa pukea päälle tämän värikkyyden. 



Eilen laitettiin jo päälle ja vaikka olikin suht lämmin, niin tuuli oli hyytävä. Kyllä tuolla tarkeni, kun alle laittoi tarpeeksi vermeitä. Tänään mittari näyttää varjossa hieman päälle +1, joten fleecevuorellisella PO.Pilla mennään tänään.

Millaisilla asteilla teillä on otettu käyttöön ns. kuoripuvut? Niin, että alla on vain normi sisävaatteet?

9 comments:

  1. Pakko oli alkaa kommentoimaan, meillä on poitsulla tuo sama puku ja ollu päällä jo kolmisen viikkoa! :-) Siis niin että alla sukkahousut ja aluspaita sekä pitkähihainen paita. Eilen kyllä tuuli ihan kiitettävästi enkä mä sillonkaan sinne alle laittanu mitään ylimäärästä.. Ja ihan on tarennu! Ootteko te ollu talvipuku päällä tähän asti??

    ReplyDelete
  2. Heippa! Ei olla talvipuvulla oltu pitkään aikaan, mutta käytössä on nyt PO.Pin fleece vuorellinen vk-haalari. Dansku on kylmäverinen, eikä vielä tarkene teidän varustuksella :) Ehkäpä jo ensi viikolla pääsisi kunnolla käyttöön.

    ReplyDelete
  3. Meillä oli tänään +8 ja samapuku ja alla popin villahaalari, ihan lämpönen, mutta ei hikinen neiti sieltä löytyi kahden tunnin puistoilun jälkeen vaikka liikkuikin paljon. Kyllä meillä siirrytään pelkkään kuoripukuun vasta lähempänä +10 astetta. Talvipuku ollut aamupäivisin käytössä vielä pariviikkoa sitten. Maa kumminkin kylmä eikä varjossa kovinkaan lämpöistä.

    ReplyDelete
  4. Meillä on tuo Ticketin Uffo ollut nyt pari päivää käytössä ilman villahaalaria siellä alla ja hyvin on poika tarjennut.
    Eikä haittaa maan kylmyys kun ei tuon ikäinen enää niin siellä maassa loju ja juoksentelee niin paljon että olis ihan hikinen jos olis enemmän vaatetta! :D
    Mutta tietty ollaan sen verran etelässä että täällä on tuo + 8 astetta aamulla kun vien pojan hoitoon ja + 10 kun menevät parin tunnin päästä siitä ekan kerran ulos.

    ReplyDelete
  5. Meillä on kuoripuku + fleecetakit tai lämpimämmällä kuoripuku + velour-/collegetakki.
    Pelkkä kuorikangas ei kuitenkaan lämmitä ollenkaan, pitää vain tuulen ja kosteuden loitolla. :)
    Itsekään en tarkenisi pelkässä tuulitakissa tms ilman välikerrosta. :)

    ReplyDelete
  6. Meillä on ollut lapsilla vielä fleecetakit kuoritakin alla. Sunnuntaina tosin oli niin lämmintä, että ulkoiltiin ilman välivaatteita (varjossa yli +10astetta). Itse olen ulkoilut jo monta viikkoa kuoritakilla ilman välifleecejä. Ja välillä on todella hiki, kun rattaita työnnän...

    Aivan ihana tuo haalari! Mua on alkanut pikkasen harmittaa, että ostin tuon haalarin harmaana. Poika ei oikein suostu sitä käyttää, mut tuon sateenkaarihaalarin haluais varmaan aina päälle.

    ReplyDelete
  7. Meillä on ollut plain rainit fleecellä, ja alla ohuet sisävaatteet.

    Kompaten Emmiä, en itsekään tarkenisi pelkällä tuulitakilla ja trikoopaidalla....

    Kuoripuvun alle laittaisin vielä villaa tai fleeceä näillä asteilla.
    +10 ja aurinko paistaa mutta kova tuuli on täällä ollut.

    Viikonlopulle on tänne meillepäin luvattu +17 ja aurinkoa! Mitähän sitten puetaan?....... hupparit :)

    ReplyDelete
  8. Nämä Pirittan ottamat kuvat on kyllä mahtavia!! ja tietysti myös malli on ihastuttava!

    ReplyDelete
  9. Samaa mieltä muiden kanssa. Itse olin tuolloin kuvauspäivänä trikoopaidalla ja softshell takilla ja tuli kyllä vilu siinä tuulessa. Eli Lapsi tarvii tuplasti enempi vaatetta ainakin.

    Mirkka: Kyllä, kuvat on mahtavia. Danskukin tykkää, joten kuvatkin onnistuvat :)

    ReplyDelete