2 Jul 2013

Finders, keepers

I found and I kept...A rocking chair! I had looked for one for a while, always wanted one but most have been quite bulky...I saw a black one at a flea market on sunday and really wanted it but we could have not fitted it in the car. Well, luck was on my side and yesterday evening, on our way to feed the ducks, I saw this white beauty by the trash bins(amongst other furniture) and we took it home. My end of summer project is sanding it and repainting it. Love it!

Löytäjä saa pitää...Ja toisen roska on todellakin toisen aarre, nimittäin löysin roskista keinutuolin!! Olen halunnut keinutuolia jo pitkään, mutta suurinosa on kovin isoja ja sellaisia malliltaan, jollaista en ole halunnut. Sunnuntain kirpparikierroksella oli musta pinna keinutuoli jonka olisin halunnut, hintaakin vain 45€, mutta ei mahtunut autoon, joten harmittelin kovasti. Mieskin innostui keinutuolista ja sovittiin että ruvetaan katselemaan kirppareita ym, josko sellainen löydettäisiin.

Eilen illalla lähdimme syöttämään sorsia ja matkalla huomasin äitini talon roskiksilla, minkäs muun, kuin pinna keinutuolin ja vielä valkoisen ja hyväkuntoisen! Mikä tuuri ja mikä löytö! Mies tuli autolla hakemaan(samalla otimme kaksi ruskeaa pientä pinnatuolia mukaan) ja tuossa se nököttää meidän olkkarissa. Se on ihana!

Projektina onkin sen hiominen ja uudelleen maalaaminen. Etujalat ovat istuinosasta irti, joten ne pitää liimata takaisin, muuten ei tuossa ole mitään vikaa ja se on tarpeeksi siro sopimaan olkkariimme.




Tässä vielä puhelimella otettu kuva löytöhetkellä. Nuo ruskeat pinnatuolit tulivat myös mukaan :).

Nyt olisi tietty huippua jos joku tietäisi mistä tällainen keinu on peräisin? Netistä löysin muutamia samanlaisia, mutta niissä ei mainittu alkuperää.



15 comments:

  1. Vau mikä aarre! Olen koittanu meille metsästää samantapaista keinutuolia vauvan rauhoitukseen syksylle mutta uutena sekä käytettyinä tälläiset keinutuolit ovat tosi arvokkaita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aarre todellakin ♥. Toria ja huutista kannattaa varmaan ahkerasti seurata. Mitä tässä olen nyt selaillut niin ihan edullisestikin voi löytää näitä, tai sitten joka viikko roskiskierrokselle ;).

      Delete
  2. IHANA!!!! mäkin aina haaveillut, vauvan kanssa olisi niin ihana. Mutta tilaa ei ole ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. No on! Meille onneksi mahtuu olkkariin ja tuo on sen verran siro, että sopii kivasti :).

      Delete
  3. Voi luaja, tuollaista minäkin olen himoinnut!! Huippulöytö! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. On huippu, en malta millään uskoa että tuo löydettiin :)

      Delete
  4. Mahtava löytö! Tuollaisen kun joskus saisi itsekin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivotaan että joskus tekisit yhtä kiva löydön :). Roskiksia kannataa näköjään pitää silmällä ;).

      Delete
  5. Hieno löytö! Itsellänikin on tapana katsoa roskalavoja "sillä silmällä", josko sieltä jotain kivaa löytyisi. Viimeisimmät löydöt ovat Iskun siro kirjoituspöytä ja kaksi Artekin tuolia + pöytä. Ehjiä! Hulluja ihmiset, kun heittävät tuollaista tavaraa roskiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oih, sinäkin olet tehnyt huippulöytöjä! Harvoin roskalavoja näen, mutta pitääkin dyykata niitäkin seuraavalla kerralla hyvien löytöjen toivossa ;).

      Delete
  6. I have the exact same one, I got it from the house next door, the old lady there died and her sons were emptying the place... as we had just bought an apartment and they knew, they offered us to take whatever we wanted, and the rocking chair + 5 chairs like the brown ones in the picture came with us :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Really? That's cool. I found a few images online of the same chair. I love my find and I am in the process of sanding it down and today I need to go buy some paint for it. Can't wait for it to be finished!

      Delete
  7. Ooh, upea löytö! Sekä keinutuoli että nuo pinnatuolit (varsinkin ne) ovat ihania!
    Harmi, etten itse ikinä törmää mihinkään noin upeaan roskalavoilta.

    -Jaana

    ReplyDelete