17 Jul 2013

Finnish railway museum

We visited the Finnish railway museum yesterday with my friend who was visiting us. The museum was very interesting and I'd definitely recommend it for families with kids. We had a good time and both the boys enjoyed and so did us adults.

Eilen vierailimme ensimmäistä kertaa suomen rautatiemuseossa Hyvinkäällä. Museo oli sopivan kokoinen ja erittäin kiva ja mielenkiintoinen. D jaksoi hienosti katsella isoja junia ja lapsille tehty leikkihuone oli kivasti toteutettu. Siellä sai pukeutua junan ohjaajaksi ja pääsi leikkimään oikeassa vanhassa junassa. Museon piha-alueella on pieni kahvila, jossa kävimme syöttämässä vauvan ja juomassa kahvia ja kaakaota. Kahvila tosin on pieni ja sinne menee portaat, joten vaunuilla ei pääse (me nostettiin matkarattaat sisälle). Museon kaupasta ostettiin tuliaisiksi juna sekä avaimenperä.

Suosittelen museota lapsiperheille(parhaiten ehkä 3v eteenpäin) jos vaan junat kiinnostaa :).




















Museon jälkeen ajeltiin Hämeenlinnaan syömään ja sieltä Iittalan lasitehtaalle, jossa D sai puhaltaa lasia. Käväistiin pikaisesti Iittalan outletissa ja Kultasuklaassa. Erittäin onnistunut ja kiva päivä, vaikkain kovin tuulinen. Kaveri lähti tänään ja lauantaina suuntaamme Vantaalle ainakin keskiviikkoon saakka :).  

Tänään D vietti koko päivän papan kanssa särkänniemessä joten kivaa on ollut kaikilla. 
Mukavaa loppuviikkoa!

4 comments:

  1. Kuulostaa mukavalta päivältä. Täytyypä ehkä joku päivä valita tuo museo retkikohteeksi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oli kyllä kivaa ja suosittelen museota ehdottomasti! :)

      Delete
  2. Kuulostaa mukavalta päivältä. Täytyypä ehkä joku päivä valita tuo museo retkikohteeksi!

    ReplyDelete
  3. Onpas ollut kiva päivä ja kivan oloinen museo. :)) Ja miten ihana paita isolla pojalla! :)

    ReplyDelete