25 Jul 2013

Nice to be home

We had lovely time in the Helsinki area. We stayed a little longer than the original plan was, and it was worth it. We went to Heureka, parks, plane spotting, shopping, visiting friends and to the Korkeasaari zoo. Images tell more than words, so here's some :).

Reissusta on kotiuduttu ja mukavaa oli. Olimme hieman pidempään kuin alunperin oli tarkoitus ja se kyllä kannatti. Kävimme mm. Heurekassa, puistoissa, lentokoneita bongailemassa, ostoksilla, kavereita moikkaamassa ja eilen kävimme Korkeasaaressa.

Reissussa meidän vauveli täytti 6kk! (JO?) Ja oppi menemään itse istumaan, nyt istuminen onkin sitten ihan lempi puuhaa ja odotellaan koska hän lähtee konttaamaan. Mutta kuvista näkee parhaiten, joten tässä pläjäys.


 Käytiin Espoossa moikkaamassa ruotsin kaveria, joka oli samaan aikaan kyläilemässä serkkujen luona.   Pojilla oli kivaa yhdessä pitkästä aikaa ja toivotaan että me nähdään heitä uudelleen syksyllä.
 Meidän tutkija palleroinen ♥
 Joka oppi hienosti istumaan.
 Apina ♥
 Lentokentän päädyssä ihailemassa maisemia ja lentokoneita.



 Apina karkuteillä korkeasaaressa!
 Veljekset kuin ilvekset, vai miten se meni ♥. Niin söpikset!






Ilmat eivät olleet parhaasta päästä, mutta toisaalta kiva ettei ihan hellettäkään ollut. Helsingin keskustaan ei menty kertaakaan enkä jäänyt sitä hulinaa kyllä edes kaipaamaan. Sellossa  käytiin ja tykkäsin siitä enempi kun Jumbosta vaikka pienen matkan päässä onkin. Korkeasaareen ajettiin autolla(ekaa kertaa ikinä) ja hyvin osasin perille eli oli helppo löytää. Suurinta osaa kissaeläimistä ei näkynyt, joten hieman harmitti, mutta pääasia että kaikilla oli kivaa.

Ensiviikon loppuna tuleekin Englannista vieraita muutamaksi päiväksi ja saatamme piipahtaa Kivinittyn kotieläinpuistossa ainakin, muuten ohjelma on auki. Sitten on jo elokuu ja syksy :/.

Ensi viikolla julkaistaan Mini Rodinin uutuudet, jee! Malttamattomana niitä jo odottelen. Täällä pieni sneak peek...IHANA pingusadetakki! 

5 comments:

  1. Kivoja kuvia kesäreissusta! Mitäs merkkiä noi ekan kuvan keltaiset vaatteet on, ihanan näköiset?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :). Keltainen neulehuppari on Silverjungle ja collarit Zarasta juuri ostettu. Molemmat ovat tosi kivat :D

      Delete
  2. Onnea pikkuiselle uudesta taidosta :). Teidänkin vauva jo iso poika <3! Ihania kuvia ja rodineita odotellaan täälläkin..

    ReplyDelete