21 Jul 2013

Little Mickey










The above images were taken at Heureka today. I wanted to see the body works- display and took D with me. I have to say it was worth seeing and recommend it to anyone(though, I would go see it on my own if I went again). We also drove to see my friend who we visited in Sweden, back in June. The boys had a nice time playing in a playground.

Ilmat ei taaskaan oikein suosi meitä matkailijoita, joten päätin käydä Heurekassa katsomassa body works- näyttelyn. Se oli mielestäni aivan mahtava ja jälkeenpäin ehkä hieman harmitti että raahasin D:n mukaan, kun eihän hän kovin niistä ollut kiinnostunut, enkä näin ollen voinut kovin tarkkaa sitä käydä läpi. Ostin sitten myymälästä kirjan ja se on todella mielenkiintoinen, joten ei ihan niin kovasti harmita.
D tietty muuten tykkäsi Heurekasta ja pari tuntia siellä vierähti. Etenkin ulkoalue oli todella mielenkiintoinen ja kiipeiltävää riitti.

Iltapäivällä ajoimme Espooseen tapaamaan ruotsissa asuvaa ystävää, joka oli nyt täällä kyläilemässä. Oli ihanaa kun kaverukset saivat leikkiä taas yhdessä pienen hetken.
Iltareissulla kävimme lentokoneita bongailemassa ja tällä kertaa ne nousivat meidän ylitse ja se olikin aika jännä, varsinkin kun sivuttaistuuli selkeästi heitteli niitä ja hidasti nousua :). Lentokoneiden bongaus on ihan huippua ja jos täällä asuisimme, kävisimme varmasti tosi usein katselemassa.

Huomisen ohjelma riippuu säästä, joten katsellaan mitä keksitään :)

4 comments:

  1. Me tykätään myös käydä lentokoneita katsomassa, tosin harmittavan harvoin kuitenkin käydään, vaikka matka onkin lyhyt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minä inhoan lentämistä mutta lentokoneet kiehtoo ja tykkään kyllä kovasti käydä niitä kaselemassa. Ehkä siihen kyllä kylläatyisi jos lähellä asuisimme ja sinne pääsisi koska vain. Näin lomilla voikin sitten käydä sen pari kertaa istuskelemassa kalliolla :)

      Delete
  2. Mekin asutaan ihan lentokoneiden lähellä, mutta harvoin käydään tuolla kallioilla. Pitääkin nyt muistaa!
    Ps. Nyt vasta yhdistin sut ja blogisi instagramiin ja johonkin muuhunkin ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannattaa käydä kyllä, on se vaan jotenkin niin kiva niitä jättiläisiä katsella :D Kunhan ei kyytiin tarvi mennä.

      :D :D

      Delete