10 Jul 2013

Rainy day playing

Today has been rainy, so we stayed in for the morning and played inside. I could not resist buying the lovely, bright, light turquoise hoodie from Seppälä half off the price, so it only cost 9€...not bad :).


Tänään on ollut harmaa ja sateinen päivä, joten aamupäivä vietettiin sisällä leikkien. Pikkumies harjoittelee jo kovasti konttaamista vaikka ikää vasta 5,5kk(D lähti konttaamaan 7kk iässä, eikä ryöminyt lainkaan). Isoveikan puuhat on erityisen mielenkiintoisia. Löysin eilen Seppälän alesta tuon ihanan, vaalean turkoosin/mintun hupparin, jolle jäi hintaa n. 9€ eli ei paha. Koko on 116/122, eli mitoitus on aika pientä.



Koska teillä on ruvettu konttaamaan/nousemaan istuun/kävelemään?


4 comments:

  1. Meidän esikoinen alkoi ryömimään 5kk iässä, mutta konttaamisen oppi oikeastaan vasta samalla, kun nousi seisomaankin (ja kävelemään tukia pitkin) eli 8kk iässä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä D ei ryöminyt lainkaan, vähän veikkaan ettei tämä pienempikään ryömi vaan suorilta lähdetään konttaamaan. Ei kuitenkaan ihan vielä tarvitsisi lähteä liikkeelle :).

      Delete
  2. O-ou! Meillä ei kumpikaan tyttö ryöminyt, vaan alkoivat konttaamaan. Kuopus lähti kävelemään 9kk iässä ja esikoinen vuoden täytettyään.

    Tosi kiva alelöytö tuo huppari!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, meilläkään ei D tosiaan ryöminyt, eikä tää pikkuinen oikein ryömimisestä näytä merkkejä(muuta kuin peruuttamalla ja pyörimällä navan ympäri), mutta saa nähdä koska rupeaa liikkumaan, ihan vielä ei tarvitsisi.
      Huppari on tosi kiva, varmaan tyttöjen puolelta, mutta eipä tuossa mitään erityisen tyttömäistä ole :D.

      Delete