27 Sept 2009

Kirppislöytöjä

Kävimme tänään Kirpputorikeskus Suomessa, Lakalaivassa ja sieltä tarttuikin mukaan paljon kivaa ja halvalla. Eilen kiersimme Radiokirppiksen, josta löytyi Danskulle ReimaTecin(kuva alla) vk-haalari 4€. Meillähän on se Reiman limenvihreä vk-haalari kokoa 68 ja se on nyt jäänyt pieneksi, joten uusi oli tarpeen. Tuo haalari on ihan uudenveroinen, paitsi polvissa hieman karheumaa, mutta siis todella halvalla sain! 
 

Lakalaivasta löytyi sitten nämä:
 
Nokian Dryfoot talvinilkkurit 2€, koko 21.
 
Uudenveroiset Tepsut 2€, koko 21.
 
Sukkikset ja body 0,20€/kpl
 
2 Lindexin bodya á 0,20€
Kappahlin viidakko t-paita 0,50€.
 
Uudet tai uudenveroiset rukkaset 1€.
 
Brion puinen traktori 1,50€.

Meillä tarvittiinkin talvikenkiä koossa 21, sillä 22,5 kokoiset Timberlandit ovat alkutalvesa ainakin vielä liian suuret. Tepsut olivat kyllä mielestäni oikea löytö ja en usko, että niitä on käytetty muutamaa kertaa enempää, ei mitään käytönjälkiä. Onko nuo tepsut vedenkestäviä?

3 comments:

 1. Tepsut on vedenkestävällä kalvolla suojattu, hyvä löytö!

  Minäkin myyn pesuissa kauhtuneemmat bodyt ym. samoin hinnoin pois kirpparilla. Huutiksessa niitä ei enää voi myydä.Ja sukkikset menee aina kirpparille, sillä niihin tulee pesunukkaa jo ekasta käytöstä yleensä.

  ReplyDelete
 2. Tosi kivoja löytöjä! Käytkö muilla kirppareilla kuin tuolla Lakalaivassa ja Radiokirppiksellä? Itse en ole juuri kiertänyt kirppareita ja silloin harvoin, kun käyn niin mitään en tahdo löytää. Oletko käynyt siellä Metson lähellä olevalla lastenvaatekirppiksellä?

  ReplyDelete
 3. Yleensä käydään Kangasalla Pirkan Kirppiksellä, Lakalaivassa, Radiokirppiksellä, joskus Bonuksessa ja Lempäälän Klaffi ja Piironki- kirppiksillä.

  Pikku kirpussa olen käynyt pari kertaa, mutta se on niin täynnä ja sekainen, ettei sinne huvita mennä :)

  ReplyDelete