13 Sept 2009

Moonkids ja ompelukset

Tampereella oi tänään peräkonttikirppis keskustassa ja piipahdimme siellä heti aamutuimaan. Kamalasti oli huonoa ja vanhaa tavaraa ja ihmisten iänikuisen vanhoja krääsöjä :(. Vaatteista, useimmista, pyydettiin aivan liikaa ja shopatut jäivät vähäisiksi.
Eräästä pöydästä ostin kahdet Moonkidsin froteepolvihousut yhteishinnalla 15€, joka mielestäni oli myös kalliin puoleinen, mutta housut ovat kuin uudet ja ihanan pehmeä frotee houkutteli.
Eilen illalla, kun sain pojan nukkumaan, väsäsin Eurokankaasta ostamistani tumman harmaasta trikoosta, sekä valkoisesta joustofroteesta vaatetta. Tänään ompelin jo ennen kahdeksaa ja tällaisia sain aikaiseksi:
 
Huolittelut teen loppuun Perjantain kurssilla. Tumman harmaasta trikoosta valmistui ihana oloasu/alusasu, joustofroteehousut ovat myös olohousuja tai yöhousuja talvella. Lentokonetrikoosta valmistui yöpuku.
Kankaita on vielä jonkin verran jäljellä ja mietinkin mitä niistä tekisi...olisiko kellään ideoita?!

3 comments:

  1. Noi polvipökät on kivoja, meillä oli kesällä ahkerassa käytössä.

    ReplyDelete
  2. Hmm... vaikka pieni kolmiohuivi (jos kangasta on enää vain todella vähän jäljellä). Mä aina ompelen niitä kankaanjämistä, koska monissa lasten bodeissa on kuitenkin aika avonainen kaula-aukko ja ulkoillessa noi huivit on käteviä hupparin tms. kanssa. Laitan yleensä tarrakiinnikkeen, niin ei ole kuristumisvaaraa.

    ReplyDelete
  3. Meillä on tuommoiset froteepolvarit ruskeina ja on kyllä tosi ihanat!!!

    ReplyDelete