24 Sept 2009

Tähtiä, nuotteja sekä sukkia :)

Tänään kävimme taas pikareissulla, missäs muualla, kuin ideaparkissa :).  Sieltä matkaan tarttui ticketin othello- haalari tähdillä. Haalari oli tarjouksessa puoleen hintaan ja on kokoa 80cm, nyt meillä on sitten talveksi kaksi asua, toinen 74cm ja tämä 80cm, eli hyvin pärjätään kyllä talvi!

Vertasin tätä othelloa siihen baby baggieen ja tämä on lahkeista ja hihoista isompi, mutta niska-haara mitta molemmissa suunnilleen sama, ehkä baggiessä inansa pidempi.
h
Tänään postiluukusta kopsahti Mini Rodinin nuottibody, joka ikäväkseni olikin pinkki vaikka kaikissa kuvissa näyttää valkoiselta :(. Sain tämän heiltä ilmaiseksi, kun reklamoin siitä keltaisesta robotti t-paidasta. Kävin näin jälkikäteen vielä lukemassa tuotekuvauksen ja kyllähän siinä mainitaan väriksi rosa, mutta en sitä epähuomiossa ollut lukenut ja kuvittelin bodyn valkoiseksi...no, en nyt tiedä viittiikö Danskulle laittaa vai laitanko suoraa myyntiin, harmittaa.
 
Lindexillä oli vielä alerekissä sukkia, otin niitä yhteensä 8 paria, sillä meiltä hukkuu sukkia ihan älytön määrä.
 

5 comments:

 1. Minkä kokoinen on tuo nuottibody? Paljonko siitä pyytäisit? :)

  ReplyDelete
 2. Koko on 80/86 ja mietin vielä myynkö vai en, mutta varmaankin pyytäisin siitä sen 225sek, mitä se maksaa heidän nettikaupassaan, sillä ostaisin sitten jonkin toisen tilalle..mutta aion kokeilla sitä Danskulle ja katsoa miltä näyttää. Voin sitten ilmoitella, jos myyn :)

  ReplyDelete
 3. Onpas hauska tuo nuottibody :)!! Oliskohan sellaisia paitoina isommille lapsille?

  Ja mun mielestä tuota voisi kyllä pitää pojallakin mustien velourien kera! Itse olen pukenut omaa poikaani tähän asti myös vaaleanpunaiseen mutta nyt on "isot pojat" kiusanneet niitä tyttöjen vaatteiksi, joten ollaan äidin harmiksi niistä luovuttu. Tylsää :(! Mutta tietty toi on makuasia ja kaikki ei vaaleanpunaisesta pojalla tykkää:).

  ReplyDelete
 4. Mistä liikkeestä ostit tuon haalarin? Satutko muistamaan oliko siellä isompia kokoja? Tekis vähän itsekin mieli hakea tuollainen =D

  ReplyDelete
 5. Miitu: Jesper Juniorista ostin ja 3 samanlaista taisi vielä jäädä tankoon, mutta kaikki olivat kokoa 80cm :(

  ReplyDelete