20 Nov 2009

Cobolt Blue

Tässä se nyt on

Ihana coboltin sininen baggie reflex! Danskulle tietty vielä jättisuuri, mutta uskon, että ensi talvena on juuri sopiva. Tämän kaveriksi yritän alemyynneistä sitten metsästää Molon haalaria koossa 92cm :)

Oli muuten huippunopeaa toimintaa ticketiltä, tilaus lähti Ti illalla, vahvistus lähettämisestä tuli Ke ja puku tänään!

9 comments:

 1. Mikä koko tuo on? Täyttikö Daniel 1v? Paljonko hänen mittansa ovat?

  Meillä poitsu täyttää huomenna 3v ja menee vielä 92cm vaatteissa...Eli Ticketillähn se olis varmaan 80cm vanhoissa malleissa ja 86cm tämänvuotisissa.

  Nöpö täyttää ensi kuussa 2v ja menee edelleen ihan loistavasti Ticketin 74cm koossa!!!=)

  ReplyDelete
 2. Oijoi, hyvältä näyttää. Kuljetusfirmasta soitettiin, meille puku tulee maanantaina. Tosi nopeaa toimintaa :)

  ReplyDelete
 3. Eikös ollutkin nopeaa, meillekkin tuli kahdessa päivässä :)

  ReplyDelete
 4. No oho, onpa nopeasti tullut haalari!! On kyllä raikkaan värinen :)

  ReplyDelete
 5. Minäkin sain pakettini tänään, tilasin kans silloin kun kirjoitit noista tänne. Olikin ylläri että UPS toi sen kotiin, en tiennytkään mutta mukavaa. Haalari on oikein nätti ja hieno, ihanan värinen sininen. Koko 92cm luulisi olevan vuoden päästä hyvä.

  Tilasin baby baggien mutta siinä ei kyllä ole sitä karvakaulusta niin kuin sivuilla olevassa kuvassa on. En sitten tiedä onko se vaan jäänyt pois vai mitä. Mites muille baby baggien tilaajille, onko tullut turkisreunaista?

  Tilasin myös sen naisten mustan sadetakin, se on ihan ok mutta saa nähdä onko mulla sille käyttöä vai laitanko huutikseen. En ihan tiennyt minkälainen se livenä on enkä halua takas palauttaa kun joutus maksamaan postikulut.

  ReplyDelete
 6. Jarna: Dansku on nyt 1v 3kk(ens viikolla), 1v mitat oli 74cm...nyt veikkaan 75-77cm. Meillä käytössä nyt 74cm baby baggie, joka juuri sopiva, meillä on myös othello haalari koossa 80cm ja se on himpun reilu, mutta menee varmasti hyvin keväällä.

  Tuo haalari on siis 86cm ja vertasin sitä tuohon 80cm othelloon, silmämääräisesti lahkeissa ja käsivarsissa n. 5-10cm eroa mitoissa. Pitää vielä mitata kunnolla..kunhan saisi sen talvihaalari gallupin yhteenvedonkin koottua :/

  ReplyDelete
 7. Onpas kivan näköinen haalari.:)

  Minäkin ajattelin ensisijaisesti etsiä alesta Molon haalaria ensi talveksi pojalle.:) Vauvalle ajattelin lopputalveksi katsella Ticketin baby baggieta koossa 74cm, menis sitten ensi vuonnakin alkutalven ehkä hyvällä tuurilla.:)

  Meillä on pojalla toisena haalarina 86cm Ticketin baby baggie ja mun makuun se on jo tosi sopivan kokoinen meidän pojalle. Kaupassa kun othelloa samassa koossa soviteltiin, niin se näytti reilummalta.

  ReplyDelete
 8. Meillekin tuli paketti ovelle ihan muutamassa päivässä. Mukana oli myös karvakaulus, joku sitä kyseli tuossa ylempänä?
  Ovat varmasti olleet ihmeissään kuinka Suomesta tulee näin valtava määrä tilauksia parin päivän sisällä! :-D

  ReplyDelete
 9. Itsekin tilasin tuon samaisen haalarin, kiitos vaan vinkistä! Nyt vaan mietin kokoa, kun otin 98cm. Ensi vuonna vaatteissa ainakin seuraava koko on oikea. Toivotaan, että osuu oikeaan jos olisi sen verran reilu. Onhan tuo kakkonen tuossa, mutta kestää hetken ennen kuin se käyttää sitä kokoa..

  ReplyDelete