17 Nov 2009

Ticket to heaven OUTLET!

Tänään törmäsin ticket to heavenin outletissa 2. laadun haalareihin, jossa siis ei välttämättä ole mitään vikaa, viat joita haalareissa voi olla, on esimerkiksi pennin kokoinen ohentuma vedenpitävässä materiaalissa....

Tässä infoa sivuilta:

All products from TICKET are subject to a quality control where waterproofness, breathability, taped seams etc. will be very thoroughly inspected and tested before we approve the production.

At one point we found a few articles from at batch of snowsuits, which did not meet the requirements of the laboratory., Therefore we chose to discard the whole lot - and start a new production, although a large proportion of the suits have no defaults.The problem on a few of the snowsuits is that the waterproof coating in very few places is thinner than the requirement. This applies to a very small percentage of the material, such as small areas in the size of a 1-penny. This actually does not count for all items, but we have chosen to reject the whole lot.


For this reason we now sell these articles at the very attractive price
Baggie Reflex 54 euro
Baby Baggie 48 euro


Please be aware that both suits are a bit large in size.

Eli sieltä saisi Baggie Reflex haalareita kokoon 140cm asti 54€ ja Baby Baggieitä 48€!

Itse tilasin Danskulle Baggie Reflexin ensi talveksi!

Kannattaa olla nopea, sillä nuo viedään varmaan käsistä!

 
 

10 comments:

 1. Tilasin kans eeville sen reflexin ja baggien koossa 86 ensi talveksi. Missä koossa otit teille?Rupesin vaan miettimään, että toivottavasti ei ole liian isot ensi talvena..

  ReplyDelete
 2. Saman löysin päivällä ja silloin reflex maksoi 48 euroa. Tilasin meille rymypuvuksi kaksi pukua, 110 cm ja 116 cm kevääksi. Tilausvahvistuksessakin jonka heti sain oli hintana 48 euroa. Päättivät näköjään nostaa hintoja, taisi olla kova kysyntä:)
  Meidän haalarit ovat jo matkalla ainakin saamani statusvahvistuksen mukaan.

  ReplyDelete
 3. Jep, still alive and kicking:)
  Just pesin rubber rainin, oli niin mudassa selkäosan fleece, että pakko oli laittaa koneeseen. Aamulla puku oli kyllä jo aika mutainen, kun poika lähti päiväkotiin. Tänään oli sitten naamakin mudassa, kun miehen kanssa kotiutuivat. Kuivatuksessa otin takin fleecen irti ja katsotaan, jos kuivuisi nopeammin.

  Oon kade vauhtivekaroiden äidille, mä haluan tänne kanssa lunta!!!

  ReplyDelete
 4. Katri: Joo, itse laitoin koriin päivällä reflexin 48€:lla, mutta jouduin odottelemaan iltaan miehen korttia, niin hinta olikin jo 54€ :(....ei siinä, halpa se silti oli.

  Sini, otin 86cm...toivottavasti ei liian iso ens vuonna, sillä varmaan vastannee sitä 92cm.

  ReplyDelete
 5. Minäkin tilasin äsken ensi talvea varten baby baggien koossa 92cm (poika nyt 1v.1kk). Toivottavasti on oikeaa kokoa sitten vuoden päästä. Nyt käyttää Ticketin baby baggieta joka on 80cm, ja se on jonkin verran reilu kyllä vielä.

  No jos onkin liian pieni niin eiköhän se mene kaupaksi Huutonetissä samaan hintaan, mitä siitä maksoinkin. (tai sitten säästän seur.vauvalle)

  ReplyDelete
 6. Tuohon hintaan piti tilata minunkin, ihana väri tuo koboltinsininen :)

  ReplyDelete
 7. tuliko tästä sähköpostia? ajattelin vaan, että yleensä mulle on sieltä tullut, mutta tästä ei mitään. mutta mulla on ticketillä reklamaatio sisällä, joten jos ovat pudottaneet mut listoilta ;o) no hyvä vaan, ettei tullut, kun ei tarvetta enkä varmaan olis malttanut olla tilaamatta.

  ReplyDelete
 8. Poikien äiti: Ei tullut minullekkaan sähköpostia, vaikka listalla olenkin. Satuin vaan tänään kurkkaamaan tarjonnan ja huomasin tuon.

  ReplyDelete
 9. Paljonko tuolla on toimituskulut?

  ReplyDelete
 10. Timppa, yli 135€:n ostokset tulevat ilman postikuluja, jos alle sen, muistaakseni 17€.

  ReplyDelete