27 Dec 2009

Alehulinat

Kävimme tänään pikaisesti Ideaparkissa, jonka olisi sittenkin voinut jättää väliin. Porukkaa nimittäin riitti ihan tarpeeksi, nopeasti suhaisimme paikan läpi, missaten monet kaupat. Lindexille tein kuitenkin pidemmän visiitin, sillä löysin alesta parit kivat jutut.


Pyyhe oli - 50% ja se olikin ainoa vaate "pienten" puolelta. T-paidat olivat kaikki -70% ja saavat odotella kesää...paitsi tuo sininen, vaikka onkin 86cm, on juuri nyt sopiva, ei välttämättä mene enää kesällä, mutta valkoinen body alle, niin on passeli näin talvellakin.


Tämä myös "isojen" puolelta, koko 86cm ja oli -50%.

Ennen joulua sain Ikasyriltä pari kangasta ja eilen niistä syntyi paidat.


Ihanaista viidakkokangasta.


Punaista pilveä :)

Vinkatkaahan muuten, jos bongaatte Nova Staria alesta(miel. yli -30% ale), haluaisin ainakin punaisen hupparin Danskulle.

3 comments:

  1. Kivoja vaatteita!

    Nova Starista en osaa sanoa, tuntuu joka paikassa olevan normaalihintaista. Itse tilasin juuri Molo kidsin haalarin Lasten metsoloilta -20%. Tuntuu olevan kiven takana tietyt kuosit ja tietyt koot. Punavuoren peikossakin oli jotain alessa, jos siis niitä haalareita vielä etsit;)

    ReplyDelete
  2. Olin myös Ideaparkissa sunnuntaina ja niin oli tosiaan muutama muukin :D

    Itseltä jäi parit ostokset kauppaan siksi etten jaksanut jonottaa kassoilla, muutama kassi tuli kyllä kassan kautta kotiin. Nanoukissa pyörähdin myös pikaisesti ja arvasihan sen että siellä oli hyvät alet (jos vertaa vaikka JJ:n -30%) ja kotiin sieltä pari pikkujuttua lähti.

    ReplyDelete
  3. Anana: Mä en olekaan vielä katsastanut uutta Nanoukia, pitäis varmaan käydä :).

    Myrmeli, kiitos Molon toppavinkistä, vielä odottelen isompia aleprosentteja tai ostan puvun käytettynä. Meillä nyt käytössä oleva 80cm ticketin haalari menee luultavasti vielä ainakin alkutalven ensi vuonna, joten yhden haalarin voin ostaa kaveriksi :)

    ReplyDelete