2 Jan 2010

Molo Kids Polaris EDIT

Nyt se on sitten tilattu!

EDIT!! Elikkäs, pelästytitte kommenteillanne minut ja tuli paniikki löytää 92cm haalarin, löysinkin JEE!! Värinä on tosin musta, mutta ei haittaa, sillä siihen ainakin sopivat kaikenväriset asusteet. Olen tyytyväinen! Ja kiitos siis kommenteistanne!

Tämä haalari löytyi täältä.12 comments:

 1. Meillä Miska on nyt 2v3kk, eikä kyllä mahdu enää 86 cm haalariin. Käytössä on siis 92 cm ulkovaatteet. Toivottavasti tuo kuitenkin Danskulle sopii :)

  ReplyDelete
 2. Minkä kokoinen Miska on? noin suurinpiirtein?

  En usko, että Dansku on kovinkaan isokokoinen tuolloin, nyt siis 1v4kk ja veikkaan pituudeksi 77cm..että veikkailen 2v mitoiksi 80-85cm ja jos tuo on yhtään reilua mitoitusta, niin uskon sopivan..toivotaan niin :)

  ReplyDelete
 3. meidän mimo on noin 87cm pitkä about ja haalarina 92 nyt!

  Kaikki pienemmät ottaa kiinni haaroista ja lahje on lyhyt!

  ReplyDelete
 4. Meillä ei mitään toiveita, että 86cm haalari enää mahtuisi koko talvea. Pinja on nyt sen 1v9kk, eli maaliskuussa tulee kaksi ja oli jo 1v6kk 86,5cm eli haalariksi valittiin ticketin 86cm joka kyllä vastaa mielestäni ainankin 92cm. Mutta Pinja onkin iso ikäsekseen, sekä leveydestä, että pituudesta. Sisävaatteissakin ollut jo 92cm pitkän aikaa. :)

  ReplyDelete
 5. Meeri: Pinja on kyllä iso tyttö :) Ei tuo meidän poika varmaan 2v:nä vielä ole 86cm:ää...hmm..mutta mietityttää nyt tuo puku, onneksi ei olla vielä maksettu, niin tässä nyt etsiskelen 92cm pukua.

  Meillä sisävaatteissa nyt käytössä housuissa 74-80 ja paidoissa/bodeissa 80-86, osa 86cm vielä isojakin.

  ReplyDelete
 6. Joaksella on jo tänä talvena Molon haalari (vauvamalli tosin) 86 juuri sopiva, vaikkei Joas nyt mikään älyttömän iso ikäisekseen ole, keskikäyrillä kun kasvaa. Ei siis ole mitään älttömän isoa mitoitusta vrt. Ticketit. Ensi talveksi ostin suosiolla 98cm haalarin :) Suosittelisin etsimään kokoa isomman, vaikka 92 kyllä tuntuu olevan joka puolella loppuunmyyty!

  ReplyDelete
 7. Ehdit ilmeisesti jo tehdä tilauksen?Olisin mielinyt noita molon vihreitä tähtihanskoja 1-2 v, kun hintakaan ei ole paha, mutta postarit on sen verran kovat, että yksistään niitä ei viitsi tilata. Olisin tullut kimppaan :)

  ReplyDelete
 8. Sini: Juu, ehdin jo tilata ja piti kanssa tilata noi hanskat, mutta unohtui :(.

  ReplyDelete
 9. Nyt kun katoinkin niin niitä ei ollutkaan enää varastossa, että se siitä sitten :)

  ReplyDelete
 10. Vastaus tulee nyt vähän myöhään... mutta Miska oli 2vee neuvolassa 88,2 cm pitkä. Luikkuhan tuo on, mutta silti kyllä 86cm haalari kinnaa.

  Mutta hyvä että löysit isomman! Parempi haalarin on olla vähän reilu, kun ei ne lahkeet kuitenkaan pääse kantapään alle talvikenkien kanssa.

  Ja mustahan on tosiaan värinä hyvä, kun voi sitten asusteilla muuttaa ilmettä vaikka joka päivä ;)

  ReplyDelete
 11. Kannatti varmasti vaihtaa tuo koko. Meillä Fanni 2v.8kk käyttää nyt jo 104cm Travallen haalaria. 98cm mahtuu päälle, mutta nyt kovilla pakkasilla isomman alle mahtuu mukavammin lämmintä. Fanni on tosin ikäisekseen pitkä, eli +2 käyrällä menee...

  ReplyDelete
 12. Tosi kiva, että löysit haalarin! On kyllä ihana =) Meillä nyt käytössä nuorimmaisella 80cm Molon haalari ja mun mielestä ihan normaalikokoa, ei mitenkään isoa. Seuraavaksi vuodeksi tilasin kuopukselle 104cm haalarin, toivottavasti ei ole liian pieni. Ja nuorimmaisellekin tekisi mieli tilata.apua!

  Baobabbabyssa oli muuten jotain Nova Staria alessa. Prosentti ei ollut kovin suuri ja valikoima aika köyhä, mutta jotain oli kuitenkin...

  ReplyDelete