9 Jan 2010

Pikainen galluppi!!

Heips!
Nyt olemme muuttaneet ja olen saanut uuden koneen, sekä netin, mutta odottelen vielä hiirtä, kun tuo sorminäppäryys vielä hakusessa.

Mutta siis, mitäs mieltä porukka olisi, kun siitä talvihaalari gallupin yhteenvedosta on ollut jo kauan puhetta, että tekisin ihan blogin, esim. lastentalvihaalarit tms. ja sinne sitten laittaisin haalareista kuvan, infoa, kokoasiaa, käytännön testauksia ja ottaisin näitä vastauksia osaksi sieltä talvihaalarigallupista?

Koska se olisi blogi, niin jokaisen talvihaalarin kohdalla sitten saisi kuka tahansa kommentoida ja lisätä omia käyttökokemuksiaan yms.

Olisiko tällaiselle blogi-infosivulle kannattajia? Ja jos joku haluaa minun kanssa sitä "hallita"/kirjoittaa, niin mielelllään ottaisin siihen kaverin, saisi nopeasti lisäiltyä.
Blogissa olisi sitten tarkoitus olla merkkilista, josta helppo sitten lukea vain tietystä merkistä.

Yritän aloittaa blogin teon mahd. pian, joten kommentteja kehiin, että kiinnostuitteko?

6 comments:

 1. Musta tuo kuulostaa ainakin hyvältä. Ei tarvis ympäri nettiä ettiä tietoa että mikä haalari olis hyvä ja mikä on reilua tai pientä mitoitusta yms.

  Samaan blogiin vois ottaa myös välikausihaalarit mukaan, tuo talvihaalariaihe alkaa ainakin tätä talvea ajatellen vähän liian myöhässä.

  Kirjotuskaveriks en voi ryhtyä kun nuo työt vie niin paljon aikaa! =)

  ReplyDelete
 2. Hyvä idea ja tosiaan noita välikausihaalareita mukaan myös. Erityisesti aina mitoitus kiinnostaa. Jos saisi kattavan mittataulukon kustakin merkistä, tyyliin senttimitta kainalo-hihansuu ym. Meitä haalareiden omistajia on paljon, joten eiköhän yhdestä mallista löytyne joka koolle omistaja mittaamaan.

  Voisiko mukaan ottaa kaksiosaisetkin asut?

  ReplyDelete
 3. mä kannatan, ja myös hintoja ja ostopaikkoja olis kiva jos siinä olisi, mulla ei mielenkiinto riitä niin perusteelliseen surffailuun, ja ei tarvitsisi monesta blogista vinkkejä etsiä!
  ja nimenomaan välikausivaatteet, ehkä kenkiä(?) tms?

  ReplyDelete
 4. Kuulostaa hyvältä. Varsinkin näin ensimmäisen lapsen kohdalla ensimmäisiä tamineita ostaessa olen vähän pallo hukassa esim. just talvihaalareiden laadusta/kestävyydestä/kokomitoituksesta...

  ReplyDelete
 5. Hyvä idea ja kiva jos viitsit sellaisen väsätä.:)

  Ja ehdottomasti välikausihaalarit mukaan ja kaksiosaiset asut myös.

  Harmi vain kun joidenkin merkkien mitoitukset tuntuu vaihtuvan jatkuvasti...

  ReplyDelete