16 Jul 2010

Autumn Outdoors

Voin todeta, että meillä on syksyn ja ensi kevään välikausi kunnossa. Jee!
Ei siis tarvitse tehdä suuria investointeja.

Vihreä ticketin plain rain, koko 92cm, kirppislöytö jokunen viikko sitten 10€. Ruskea plain rain, koko myös 92cm, ticketin nettikaupasta hintaan 38€.
Vihreä saa mennä päiväkodissa ja ruskea sitten kotona. Näitä voi myös yhdistellä, sillä värit sopivat kivasti yhteen :) Nämä sen verran reiluja, että menee mainiosti ensi keväänäkin.
Talvella(muistaakseni) JJ:stä ostettu Ticketin plain rain w. fleece, koko 86cm. Olin pettynyt tämän materiaaliin, sillä se poikkeaa kovasti plain rainien materiaaleista, on todella pehmeää ja notkeaa ja ensimmäisellä käyttökerralla polveen tulikin jo reikä. Vettä ei tähän mennessä sieltä ole tullut läpi, joten pitää syksyllä seurata tuleeko vai ei.
Ticketin rubber rain 80cm, värinä ruskea. Takki ei mene päälle, jos on paljon vaatetta alla, housut taasen menee vielä. Kaveriksi on Ida T: kurikset, näitä voi sitten käyttää vaikka tuon ruskean plain rainin takin kaverina.
Kurahaalarina on tämä 86cm tähti-ihanuus, joka sen verran reilu, että menee ensi keväänäkin.
"Kauppatakkina" on tämä Villervallan tähtitakki, johon kaipailen housuja(kuori) kaveriksi...parhaat olisivat mustat tai punaiset...olisikohan kenelläkään myydä? Kokoa 86cm kaipailen :)

1 comment:

  1. Kivoja ulkokamppeita! Meillä on kanssa tuo tähtihaalari, ruskea sekä vihreä plan rain ja tähtitakki (mutta se vihreä). ;D

    ReplyDelete