9 Jul 2010

Kappahl for testing :)

Sain tänään aivan ihanaa postia. Sain mahdollisuuden käydä tutustumassa Kappahlin syksyn mallistoihin Helsingissä, mutten saanut aikatauluani sopimaan, kun siellä kävin, jotenka sain muutaman ihanuuden postissa tänään. 
 Sukat pitkillä varsilla -nämä ovat ihanan pitkävartiset ja todella pehmeät sekä myöskin paksut. Nämä menevät omaan jalkaani, joten on myös mukavan venyvää kangasta. Tähtirukkaset ovat ihanat. Ei mitään lällynlällyn värejä, vaan kunnon violetti, vihreä ja punainen(kamera hieman vaalentaa värejä, oikeasti tummemmat). Rukkasten etuosassa on vahvennus ja vuori Thinsulatea.
Yllätyksenä tuli tämä suloistakin suloisempi neulehaalari. On luonnossa kyllä vielä ihanempi kuin kuvissa. Suloisen pehmeä ja todella kaunis. Suosittelen ehdottomasti tätä pikkuisillenne syksyksi/talveksi, tämä materiaali ei kutita lainkaan eikä ole villamainen.

Mun oli ihan pakko tunkea tuo puku Danskun päälle :) Pienihän se on, mutta niin mahdottoman kaunis! Kokolappua ei ole, mutta veikkaan kooksi 68cm, eipä menis päälle, jos olisi hieman enemmän massaa pojalla!

Kiitoksia vielä tuhannesti lähettäneelle!




4 comments:

  1. Tosiaanki söötti tuo harmaa neulehaalari! Vielä kun sitä saisi isompien lasten koossa.. :)

    ReplyDelete
  2. On aivan ihana! Olisi kiva, jos tuollainen setti olisi 2 osaisena isommille, eli housut ja takki, ostaisin heti Danskulle!

    ReplyDelete
  3. oi että! vieläkö teillä on tuo haalari ja jos, niin joutaisko se myyntiin? olen metsästänyt tuollaista kaikkialta, tänä vuonna ei tunnu löytyvän MISTÄÄN :(

    ReplyDelete
  4. Lotta: Kyllä se meillä on, mutta jää jemmaan jos me joskus toinen lapsi saadaan ja jos ei, niin tulevaisuudessa kiertää sitten sukulaisilla :) Eli valitettavasti en tuota myy :(

    ReplyDelete