25 Jul 2010

Inch Blue

Meille tarvitaan syksyksi kerhotossut, enkä yhtään tiedä millaiset hommaisi.
Sattumoisin törmäsin merkkiin Inch Blue -käsintehdyt nahkatossut Englannista. Valikoimaa oli paljon koissa 0-2v(kokoon 23 asti), isompia kokoja 3-4v oli vain muutamia malleja.

Tällaisia tossuja on monilta merkeiltä. Onko teillä jotain suosikkia? 
Mitä voisitte suositella?

I am trying to find cool soft leather shoes for my son for kindergarten. I found Inch Blue and think they have some nice ones, but there are so many out there from different brands, that I don't know what to get. Would love to receive suggestions.

11 comments:

  1. Suosittelen kapeajalaiselle lapselle jotain muuta mallia, ellei nuo ole todella paljon kapeammat kuin muien merkkien vastaavan mallin tossut. Jumpparyhmässä oli suurimmalla osalla lapsista samanmalliset tossut ja pyörivät ja olivat miten sattuu jalassa jos jalka oli kapeahko. Leveämmälle/korkeammalle jalalle nuo taas istuvat hyvin.

    Meillä ei olisi voinut ajatellakaan pojalle tuota mallia, se Tintti- vai Tinttu-, mikä lie pysyi jalassa hyvin (vaikka eivät mielestäni niin kauniit olekaan) ja mokkasiini-malli myös.

    Tytöllä on kuin joutsenen räpylä ja hänellä on tuollaiset nahkaiset Robeezit, ovat oikein hyvät olleet käytössä. Valitettavasti millään merkillä ei vaan tahdo mennä koot 30/yli :(

    ReplyDelete
  2. Meillä ainakin Starchild oli ok aivan pienellä, mutta 3v astuu ne jotenkin linttaan (laittaa päiväkodissa itse jalkaan eli saattaa olla etteivät ole hyvin jalassa...).

    Me kokeillaan seuraavaksi edullisia sukkatossuja (Lindexillä n 9 euroa).

    ReplyDelete
  3. Meillä on Starchildit olleet hyvät ihan koko päivän käytössä päiväkodissa...Ja Lindexin sukkatossut olivat hyvät vauva-aikana, myöhemmin ne eivät ole kestäneet menossa.

    ReplyDelete
  4. Meillä tytöllä ollut varmaan kymmenen paria Bobuxeja ja ne ovat ihan loistavia! Tytön jalka on aika kapea ja silti istuu hyvin.

    Sen sijaan tytön jalkaan ei taas sopinut läheskään niin hyvin Starchildit, niissä oli kantapäässä liikaa korkeutta. Luulisi siis, että joka jalkaan löytyy sopiva malli, valmistajia kun on jo niin monia.

    ReplyDelete
  5. Aivan ihania tossuja! Paljonkohan postikulut ovat? Täytyy pistää hankintalistalle, vaikka päiväkotiin meillä ei vielä lähdetäkään, ainakaan pariin vuoteen.. :)

    ReplyDelete
  6. Tantta: Postikulut ulkomaille on vain £2, eli tosi halvat!

    ReplyDelete
  7. Moi! Meillä tytöllä on Bobuxit. Malli on tosi kapea. Koot on kyllä ihan kysymysmerkki...

    ReplyDelete
  8. Hei!

    Inch Blue-tossuja tuo maahan NCL Trading www.ncltrading.fi.
    Tossuja myydään 20.-22.8.2010 ainakin Vincent Shoe Storessa Helsingin Kämp Galleriassa. Inch Blue tekee kokoja aina tuonne 5-6vuotiaaseen asti eli koko 30.
    Tossut ovat aivan ihanat. Todella värikkäät ja upea nahka.

    ReplyDelete
  9. HEI! TÖRMÄSIN HALOSELLA NÄIHIN IHASTUTTAVIIN INCH BLUEN TOSSUIHIN. HIENOA ETTÄ TÄÄLLÄ MAASEUDULLAKIN SAA NIITÄ NYT KAUPOISTA!

    ReplyDelete
  10. Anonyymi: Hienoa! Tampereellakin on Halonen, mutta heillä ei ole lastenosastoa, eli heillä tuskin noita on :( Mutta kiva, että jostain löytyy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Halonen todellakin myy näitä ihania Inch Bluen tossuja. Tossut ovat paljon kapeammat ja tukevammat nilkasta kuin esim Starchildin tossut. Ero on kuin yö ja päivä. Inch Bluen tossut ovat todella onnistuneen kokoiset ja meidän lapsilla pysynyt hyvin jalassa verratuna muihin tossuihin. Ja nuo kuvioinnit ovat aivan ihanat sekä värit. Huomaan, että esim jos netistä haluaa tilata niin hakusanalla Inch Blue tossut löytyy ainakin www.hattentatti.fi, www.villiankka.fi ja Helsingissä ainakin Vincent Shoe storella on loistava valikoima ja Ziccossakin olen näitä tossuja nähnyt.

      Voin todellakin suositella näitä tossuja, meillä ei enää muihin merkkeihin siirrytä:)

      Delete