15 Mar 2011

Quiet...

Pahoittlen, että blogini on viettänyt hiljaisempaa aikaa. 
Mun 6kk vanha läppäri rupesi hajoamaan käsiin ja tänään sain sen lähetettyä korjattavaksi. Nyt on käytössä mun vanha kone, joka on vanha ja hidas :).

Lisäksi olemme sairastelleet ja itse olen tämän viikon saikulla. 
Ja meillä on edelleen kamerasta akku lataamatta, joten kuviakaan en ole ottanut.
Parit uutuudet ovat saapuneet, mutta niistä hieman myöhemmin lisää.

Nyt voisi olla oiva tilaisuus kysyä minulta, mitä mieleen tulee?
Onko jotain jota haluaisit tietää blogistani, elämästäni tms?
Päätän itse mihin kysymyksiin vastaan tai mitkä julkaisen.

Laittakaa kysymykset kommentteihin, vastailen sitten sinne.

I am sorry my blog has been a bit quiet, but my computer started breaking into pieces and I just sent it off for repair today. We've also been sick and currently I am on a sick leave.


15 comments:

  1. Hei!

    Luin aiemmin että lapsesi on vuorohoidossa. Mitä olet pitänyt vuorohoidosta noin yleensäkin ja onko tullut eteen jotain ongelmia/haasteita esimerkiksi lapsen viihtyyvyyden suhteen?

    Itsellä tilanne että pitäisi päättää koitammeko pärjätä ilman vuorohoitoa tavanpäiväkodissa vai valitsemmeko vuorohoidon.

    ReplyDelete
  2. Mitä kuuluu suunnitelmallesi perustaa nettikauppa? :)

    ReplyDelete
  3. Anonyymi: Vuoropäiväkoti on ollut ihan huippu. Dansku viihtyy todella hyvin ja mikä parasta, iltaisin on usein tosi vähän lapsia, joten hoitajilla on enempi aikaa lapsille.
    Kerran oli jopa niin, että Dansku oli hetken aikaa illasta ainoa lapsi :)

    Eli siis tyytyväinen olen ollut. Samat hoitajat kiertää ja Dansku on jo kaikkiin tutustunut, eli ei siinäkään mitään ongelmaa.

    Tanja: En ole saanut järkeiltyä, että nettikauppa olisi kannattava, ainakaan juuri nyt. Niitä kun on niin hirveästi jos Suomessa. Mutta haaveena on edelleen, ehkä joskus ;)

    ReplyDelete
  4. Ompeletko vielä? Eksyin joskus blogiisi juuri ompelujuttujen myötä. Nykyisestäkin linjasta pidän:)

    ReplyDelete
  5. Hanna: En ole ommellut aikoihin, siis muita kuin kouluhommia.

    Aika ei vaan riitä tekemään lastenvaatteita ja koulussakin niin kiire, ettei ehdi hyötykäyttää teollisuuskoneita.

    ReplyDelete
  6. Esittelet usein blogissassi minulle tuiki tuntemattomia merkkivaatteita. Ja hyvä niin. Monet ihanuudet on tätä kautta tullut bongattua. =) Mutta onko sulla mitään "tavis"merkkiä, jonka vaatteet tai tuotteet olisit hyväksi havainnut? Ostatko marketti tai ketjukaupoista, jos bongaat jotain erityistä?

    Niin ja itse 3 pojan äitinä on tullut huomattua, kuinka paljon lastenvaatteisiin saa kulumaan rahaa. Varsinkin kun isommaksi kasvavat. Missä menee sinun kipuraja, vaikkapa t-paidan, hupparin, farkkujen tai ulkovaatteen hinnan kohdalla?

    ReplyDelete
  7. Pidän tyllistäsi, olen saanut paljon hyviä ideoita juuri blogistasi. Minua kuitenkin kiinnostaisi tietää, oletko muutenkin estetikko? Eli onko Danskun äiti myös "trendikäs"? Entä pidätkö sisustamisesta?
    maija

    ReplyDelete
  8. M: Hyvin harvoin ostan marketeista vaatetta. En suinkaan siksi, että ovat "marketti"vaatteita, vaan en yksinkertaisesti pidä niistä.

    "Tavis" merkkejä meillä käytetään ihan H&M, Lindex ja Kappahl. Itseasiassa suurinosa Danskun farkuista ja collegehousuista ovat tuolta.

    Yritän ostaa mahdollisimman paljon alennuksesta vaatteita, mutta joskus sorrun siihen, että ostan uutuuksia, siksi, että ne loppuvat pian. Kuitenkin usein niihinkin hyödynnän alekoodit, ilmaispostitukset jne.
    Kallein t-paita, jonka olen ostanut maksoi 35€, enkä todellakaan enää niin kalliita osta...t-paidan kipurajan sanoisin olevan 25€, hupparin 45€, farkkujen 40€ ja ulkovaatteen 150€(joskaan en ole koskaan niin kallista haalaria ostanut).

    maija: Pidän kaikesta kauniista ja tykkään sisustaa, valitettavasti vain en ole siinä kovin hyvä. Huomaan ihailevani usein "sisustajien" koteja ja toivon, että omani olisi sellainen. Nyt tosin kun muutimme isompaan, olen sisustanut enemmän ja kokoajan sisustuskärpänen pörrää, mutta etenen pikkuhiljaa.

    Trendikäs en voi sanoa olevani, ehkä osittain ruumiinrakenteeni puolesta, sillä olen todella lyhyt, enkä usein löydä itselleni sopivia vaatteita. Nyt olen kylläkin panostanut pikkuhiljaa omaankin lookiin, mutta edelleen vaikeuksia tuottaa etenkin housut, joita ei tahdo löytää.

    ReplyDelete
  9. Tarkennan vielä, että yllä mainitut hinnat ovat todellakin kipurajoja, enkä usein tuollaisia hintoja maksa mistään vaatteesta.

    ReplyDelete
  10. Onko sinulla koskaan vauvakuumetta? Haluaisitko joskus Danskulle sisaruksen? :)

    Maija

    ReplyDelete
  11. Maija: Kyllä on, ollut jo pari vuotta. Valitettavasti sillä saralla on meille ilmennyt ongelmia ja nyt läpikäymme rankkoja hedelmöityshoitoja :(

    ReplyDelete
  12. Mä jostain käsitin, että olette asumuserossa Danskun isän kanssa. Oletteko siis sittenkin yhdessä?

    Luin aiemmasta blogistasi, että Dansku oli ollut leikkauksessa. Oliko leikkauksen syy joku synnynnäinen juttu ja vaivaako tämä asia tulevaisuudessa Danskua enää vai poistuiko leikkauksella?

    Missä asuisit jos saisit asua ihan missä vain? Ja millaisessa asunnossa? Jos siis raha eikä mikään muukaan olisi esteenä, mutta sinulla olisi kuitenkin perheesi asumassa kanssasi.

    Onko sinulla sisaruksia?

    ReplyDelete
  13. Titti:
    Mies on viikot töissä pääkaupunkiseudulla(jolloin siis asuu siellä), viikonloput meidän kanssa. Muutoin olemme yhdessä.

    Danskun leikkaus johtui pienestä synnynnäisestä epämuodostumasta. Leikkaus korjasi vian, mutta pitää vielä kosmeettisesti siistiä, tosin vasta parin vuoden päästä.

    Hmm...En tiedä missä asuisin, olen aina haaveillut asuvani USA:ssa, mutta en varmaan siihen pystyisi, kun perhe on täällä.
    Tykkään Tampereesta, eli täältä jostain joku vanhempi omakotitalo(jossa iso, suojaisa piha), jonka sitten remppaisin itse sellaiseksi kun tykkään.

    Minulla on 2 nuorempaa veljeä.

    ReplyDelete
  14. Onko Sinulla muuta ammattia tai koulutusta, kuin vaateompelija? Jos on, niin mikä?

    Toivottavasti sai kysellä vielä! :)

    ReplyDelete
  15. Anonyymi: toki saa kysellä vielä :)
    Olen ammatiltani Matkailun ohjelmapalveluiden tuottaja. Lisäksi olen työskennellyt ilman koulutusta keittiöalalla.

    ReplyDelete