30 Aug 2011

Autumn Favorites

Olenkin jo silloin tällöin postaillut meidän sisävaatteista. Niitä onkin ihan tarpeeksi tulevaan syksyyn/talveen/kevääseen, enkä usko minkään jäävän pieneksi.
Suurinosa meidän sisävaatteista on Mini Rodinin. Se on kyllä ehdottomasti lempparimerkki perus sisävaatteissa. Housuista olen ostanut 92/98 kokoa, joka useimmiten vastaa sitä isompaa, paidoista onkin koko 104/110 nyt käytössä. Mun mielestä meidän kaikki MR:n tuon koon paidat vastaa 98/104, eli ovat sopivan reiluja nyt.

Kokosin minun lempparisettejä, sellaisia, joita ollaan jo käytetty settinä ja joita tullaan nyt syksyn tullen käyttämäänkin.

 Viileän ilman ehdottomasti ihanin setti on Nova Starin harmaa huppari (98cm) sekä vuorelliset Nova Starin farkut(92cm).
 Lämmin collegesetti, Mini Rodini. Molemmat ovat tämän syksyn mallistosta.

 Toinen Mini Rodini setti, notkeaa french terryä, molemmat viime kevään mallistosta.
 Käytettynä joskus ostetut Mini Rodinin muumio collegehousut, sekä Popupshopin(92cm) huppari.
 Mini Rodini collegesetti, housut tämän syksyn mallistosta, paita alesta ostettu, kevään mallistoa.
 Lempparisetti. Molemmat viime kevään Mini Rodinin mallistosta, paljon käytetty jo.
 Ohut trikoinen setti, sopiva tarhaan, kun mennään aamuun. Näillä on sopiva nukkua päikkäritkin. Salama paita MR:n uudesta mallistosta, leggarit kevään mallistoa.
 Tämä on ihan lemppari lemppari parempi setti. Paita on merkkiä Ellis & Hudson ja se on ostettu Englannista TK Maxxista. Merkistä en tiedä mitään, eikä infoakaan löytynyt, mutta ihana paita on. Housut Kappahlin mallistoa.
 Taas yksi lempparisetti, joka on jo käytössä ollut pitkään. Hektik.cc collegepaita ja Nova Starin collegehousut.
Mustin setti, eli Mini Rodinin french terryä olevat paita ja housut. 

Pitkähihaisia trikoopaitoja on iso kasa myöskin, joten nämä ovatkin sellaisia viileän kelin vaatteita ja näitä pidetään eniten talvella haalarin alla. 

10 comments:

  1. Meillä on kanssa paljon Mini Rodinia ja paidat on kanssa koossa 104/110. Kyllä mun mielestä tän syksyn malliston paidat (sekä housut) on isompia kuin kevään (eikä vain mun mielestä vaan myös verrattessa keskenään näkee eron...). Meille nuo syksyn paidat on vielä reiluja, lähinnä hihoista sen huomaa kun ovat liian pitkiä ja joutuu kääntämään (poika n. 99,5 cm pitkä) mutta kevään (pitkähihaiset) ovat sopivia.

    ReplyDelete
  2. Niin siis tämä kommentti kun sä aina tykkäät vertailla noita kokoja! =)

    ReplyDelete
  3. Mä en ole noita verrannut keskenään. Mun silmiin tuo hevospaita näyttää tosi pieneltä, siis joltain 98cm kokoiselta. Meille se on ihan sopivan kokoinen nyt, toki reilu, muttei hihoja tarvi kääntää.

    MR:n kokovertailussahan tuo salamapaita oli sitä karhupaitaa(joka meillä on myös, mutta se oli tosiaan isokokoinen ja liian iso nyt pidettäväksi)paljon pienempi. Se on meille juuri sopiva.

    ReplyDelete
  4. Mä nyt vertasin tuota hevospaitaa ja je taime paitaa ja itseasiassa hevospaidan hihat ovat n.4-5cm lyhyemmät kuin je taimen. Eli pienempi on.

    ReplyDelete
  5. Meillä ei ole tuota hevos-paitaa vaan sama trikoisena ja siinä hihat on ainakin 5 senttiä pidemmät kuin viime kevään godzilla-paidassa ja tuon salama-vaarinpaidankin hihat on pari senttiä pidemmät kuin samaisessa godzilla-paidassa (salama-paita onkin meille sopiva nyt mutta heppa-paidan hihoja joutuu kääntämään).
    Ihmettelen välillä vain miten eripituiset lapset on erilaisia joka suhteessa... Esim. meille ei millään enää mahtuis Molo Kidsin 92 koon haalari, koko 104 on siltä merkiltä sopiva! =D

    ReplyDelete
  6. Joo, tuskin meillekään mahtuisi tuo 92cm haalari, jos pituutta olisi lähes metrin. Jos siis Dansku nyt olisi 99cm pitkä esim, tai edes 98 niin ottaisin meille 104cm haalarin.

    ReplyDelete
  7. Mageita settejä! Mä tykkään kans tooosi paljon mini rodinista!

    ReplyDelete
  8. Olet ottanut anonyymien kommentointimahdollisuuden pois? Onko jotain tapahtunut? :o

    Pakkohan sitä on sitten kirjautua että saa taas kommentoida! :)

    Tuo keltainen setti on aivan superhieno! :) Saisko siitä jossain vaiheessa mahdollisesti in action -kuvaa? :)

    T: Pimpula

    ReplyDelete
  9. Tosi kivoja settejä! Meillä on kanssa aika paljon mini rodinia. Ihan lemppareita.

    ReplyDelete
  10. Jonna: Mini Rodini on kyllä yksi parhaista merkeistä. Vaikkakin joissain ei laatu ole ihan ollut kohdallaan. Reklamaatio silti toimi hyvin.

    Pimpula: Otin pois joo, vaikkei mitään tapahtunutkaan.
    Tarkoitatko tuota salamapaitaa ja leggareita? Voin toki yrittää muistaa ottaa kuvaa, kun se setti on päällä :)

    Poitsujen äiti: MR:t tosiaan on niin käytännölliä ja upeita :)

    ReplyDelete