25 Jul 2012

Molo Kids AW12

Here are some cool AW12 images of Molo Kids. The photos are taken by me at the Molo showroom, so please don't use them without permission.

Tässä olisi ottamiani kuvia Molon Syksy/Talvi12 mallistosta. Olen itse ottanut kuvat showroomilla, joten ethän käytä niitä luvattani muualla, kiitos.

Mitäs tykkäätte?


22 comments:

 1. Wau, oliko tuo farkkuinen haalari ihan farkkua? Vai kestääköhän kastumista? Ihana!!! Pitää varmaan myydä alesta varastoon ostetut puvut ja hankkia tollainen tilalle:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ole farkkua vaan ihan kunnon toppahaalarikangasta, eli vedenpitävää ja hengittävää ;). Toi oli kyllä upea!

   Delete
 2. Ihan mahtavalta näyttää, ja jos olisi rikas, niin näitä ostettais rekillinen ;) Mutta tälleen kotihoidontuella odotellaan alea...

  ReplyDelete
 3. Tutkitko tarkemmin noita kenkiä? Kuvissa näyttää kivoilta ja lämpimiltä, mutta onkohan minkälaiset jalassa..?:)

  Nuo haalarit on kyllä ihanan värisiä.♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noi moonbootsit on ainakin D:n ikäiselle liian isot käyttää, eli ne on paremmat jo koululaiselle. Noita muita en tutkinut tarkempaa, mutta sellaiset kuoman oloiset on, joissa toi alaosa on kumia, eli vedenpitävä tai ainakin vettä hylkivä.

   Delete
 4. On noi vaan niin upeita!!! Toivotaan oikein tositosi lumista talvea! Osaatko veikata tai vinkata kokemuksen perusteella onko tuolla vihreällä ja keltaisella eroa likaystävällisyyden suhteen? Keltainen himottaisi, mutta on niin arka väri.. Harmi, että ruskeaa ei tänä vuonna ollut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vihreä on minusta hieman tummempi, mielestäni keltaisessa kyllä tulee kaikki kura näkymään, mutta onhan se vaan ihana :P

   Delete
 5. Ihania ovat, varsinkin farkkukuosi ja sisävaatteista tuo tähtineuletakki.

  ReplyDelete
 6. Vähän harmitti kun totesin että pari syksyn mallistosta ostamaani sisävaatetta oli tehty Bangladeshissa kun kevään mallistoa oli tehty Ukrainassa. Vaikkei Ukrainakaan nyt maailman kehittynein maa ole niin Bangladesh on kuitenkin halpatuotannon ytimessä. Ja osittain laatukaan ei ollut ihan yhtä hyvää kuin aiemmin (sekä kangas että ompelujälki). Jäi minulta Molon sisävaatteet tähän. Ärsyttää maksaa yli 30 euroa paidasta josta ompelijalle jää joku sentti käteen. Toivottavasti Rodini ei siirrä tuotantoaan Turkista pois. Ja siis tiedän kyllä että tuotantoa on useammassa maassa varmaan molemmilla merkeillä, Rodininkin uikkarit ainakin on tehty Kiinassa.

  Molon ulkovaatteistakaan en oikein välitä, menee haalareissa hermot lumilukkoihin ja niihin polvifleeceihin. Välikausihaalareista tykkäsin mutta nekin jäi sen fleecelisäyksen jälkeen. Ei kiitos kiinteää fleeceä välikausivaatteisiin. Kivoja värejähän Mololla on. Ja takit on ihan jees, tytölle on Bubblegum-takki odottamassa talvea.

  Mutta onneksi merkkejä riittää jokaiselle ja jokaiseen makuun :)

  t. Teija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi tosiaan on merkkejä joka makuun. Minä taas tykkään lumilukoista. Ne on kyllä ehdottomat, kun poika kiipeilee pehmeissä lumikasoissa. Eipä ole kertaakaan mennyt lunta vielä kenkään.

   Kannattaa kyllä heti reklamoida, jos vaatteissa on ongelmia :).

   Delete
 7. Ensin tykkäsin keltaisesta, mutta sitä meillä oli jo kesällä niin paljon että aavistuksen kyllästyttää.
  Mutta toi fire red on pakko saada :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä tykkään keltaisesta, mutta meille taitaa haalarin sijasta tulla takki. Haalarista farkku on aika upea :)

   Delete
 8. Puhuttelee :) Farkkukuosi on tosi kiva!

  ReplyDelete
 9. ruskeaa on kyllä tulossa mutta vain kahdella vetoketjulla, on todella kaunis ruskea.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi mahtavuutta! Juuri tuolla kahdella vetskarilla haluankin! Jeriikaan siis ainakin tuota ilmeisesti tulossa. Osaatko kuvailla väriä, esim verrattuma viime vuoden ruskeaan?

   Delete
  2. Minä en muista ruskean väriä, mutta olisikohan ihan astetta tummempi, kuin viime vuonna!?

   Delete
 10. Näyttää aivan karkkikaupalta. =)Täytyy varmasti ostaa vielä Ver De Terren haalarin kaveriksi, jokin toinen haalari. Se voisi hyvin olla Mololta. Miten olette olleet tyytyväisiä merkkiin? Onko ollut hintansa väärti? Tulisi varmasti kovaan käyttöön 2,4 veelle pojalle päiväkotiin. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. On ehdottomasti hintansa väärti. Meillä ollut 1,5v talvesta lähtien joka talvi Molon haalari, eikä yhdessäkään ole ollut moitittavaa. Meillä on ollut sekä käytettyjä, että uusia ja uudenveroisina ovat eteenpäin lähteneet. Päiväkodissa on myös ollut Molon haalarit ja erinomaisesti kestäneet.

   Delete
 11. Osaat varmaan kertoa oliko keltainen sellainen ihan kirkas vai vähän vaaleampisävyinen niin kun on joidenkin verkkokauppojen sivuilla kuvaa nähty? Keltainen kiinnostaa kovasti, mutta jos se on sellainen "hempeämpi" niin sitten en välttämättä näe sitä meidän pojan päällä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Keltainen on mielestäni sellainen kirkas keltainen, ei vaalea. Mutta ei myöskään mikään neon keltainen.

   Delete
 12. Hei, osaatko sanoa onko Mololta täksi talveksi tulossa haalareista sitä viime talvena myynnissä ollutta deluxe-mallia (ei tainnut tosin Suomen nettikaupoista löytyä)? Oli paras haalari ikinä, koko talven aktiivisessa käytössä 5-vuotiaalla, mitään lisäkerroksia ei tarvittu, eikä poika ollut myöskään hikinen ja haalari on edelleen uudenveroinen, vaikka polaris kului puhki takapuolesta jo alkumetreillä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. On tulossa kyllä sellainen kalliimpi versio, ainakin tuossa denim värissä ja ihan kun olisin sen jossain suomalaisessa nettikaupassa nähnytkin...hmm, en muista kyllä missä, mutta kurkkaappa Qnuttu, Lilla Company, Niilo Ilo, Lasten Metsola ja Naperonuttu.

   Delete