8 Jul 2012

Vincent shoes

I found these gorgeous Vincent shoes yesterday from the sales for less than 15€ and had to grab them for my boy as I have been looking for some easy canvas shoes. They look great, we love them!

Kävimme eilen Ideaparkissa, ihan vain katselemassa, emme niinkään jotain etsimässä. Sattuipa kuitenkin silmiini JJ:ssä Vincentin ihanat canvas(farkku) kengät -50% alella ja kokoja oli paljon jäljellä. Nappasin meille koon 26 kengät ja ovat kyllä aivan ihanat. Canvas kenkiä olenkin etsinyt jonkin aikaa, mutta en raaskinut maksaa lähemmäs 50€ joten nuo kun tulivat maksamaan alle 15€ niin piti ostaa.
Puna-sini-valkoinen yhdistelmä on vaan niin ihana edelleen :). Farkkujen alta pilkistää COSista ostamani ihanat raitasukat, joissa sama väriyhdistelmä. Paita COS ja farkut Zara.


4 comments:

 1. kivat vaatteet ja tykkään samoista väreistä yhdessä ja aina!

  ReplyDelete
 2. tyylikäs pikkumies! Ajattelin ilmotella yhestä myyntikanavasta, jossa voit myydä vaatteita. TRENDSALES! Liity ilmaiseksi ja markkinoikaa. TOIMII! Itse myyn vaatteita ja saippuoita :) http://teijabeauty.webs.com/trendsales.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! trendsales on tuttu, mutten ole ideaan perehtynyt enkä yleensä edes myy muualla kuin blogissa. Mutta voisihan sitäkin kanavaa joskus kokeilla, kiitos siis vinkistä!

   Delete